Maanantaiaamun piristys – SMOOTHIE BOWL

Trendikäs smoothie bowl on erinomainen aloitus esimerkiksi maanantaina aamulla (ennen seitsemää) huonosti nukutun yön jälkeen, ennen kiireistä ja stressaavaa työpäivää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lusikoitavan smoothie bowlin pehmeä ja värikäs rakenne saadaan aikaan, kun pohjaraaka-aineena käytetään tarttuvaa banaania sekä marjoja -itse suosin terveellisiä mustikoita ja viinimarjoja, jotka värjäävät lattian ja tapetin jättäen ikuiset jäljet sieluuni sekä keittiömme pintoihin.

Jos smoothie bowlista uhkaa tulla liian kiinteää, kannattaa joukkoon lisätä esimerkiksi tilkka maitoa ja mehukkaita sitrushedelmiä, jotka tekevät rakenteen helposti roiskuvaksi. Voit myös antaa jokaisen herkuttelijan itse yhdistellä omaan motoriikkaansa sopivan sekoitussuhteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smoothie bowlin koristelussa saa päästää luovuutensa valloilleen.

Päällysteiksi sopivat tuoreet ja kuivatut hedelmät ja marjat, pähkinät, leseet..Pintaa voi koristella myös hunajalla, joka tarttuu tukevasti esimerkiksi tukkaan. Pääasia, että päällysteitä on paljon ja ne sommitellaan huolellisesti.

Ravitseva smoothie bowl palauttaa mukavasti arkeen väsyneimmänkin aamukahvittelijan sekä löysää pipoa tulevan viikon haasteiden varalta.

SMOOTHIE BOWL

banaani

2 dl mustikoita

2 mandariinia

maito

maustamatonta jugurttia

pinnalle puuroleseitä, rusinoita, mustikoita ja hunajaa

Soseuta tehosekoittimessa banaani, mustikat, mandariinit ja maito. Kaada smoothie syvälle lautaselle tai kulhoon. Koristele pinta leseillä, rusinoilla, mustikoilla ja hunajalla. Voit myös valuttaa vaaleaa jugurttia kauniin annoksen pinnalle.

 

Ihanaa viikon alkua! Muistakaa syödä hedelmiä.

 

Share

4 kommenttia

 1. Kumipallona luokses pompin taas kirjoitti: Vastaa

  Oon aina digannu sekä J. Karjalaista että M.A. Nummista, ja vasta nyt huomaan, että nehän on aika lailla samantyylisiä – ja vähän -näkösiäki!!!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ahhahhhhhhahhaaa!

 2. jenniuu kirjoitti: Vastaa

  Heippa Asikaine,

  täällä se sydän taikka tykkäysnappulan mankuja taas hei. Pitkästä aikaa. Itse olen tälläinen hiljainen taustahiihtäjä blogosfääreissä, mutta koska ulkosuomalaisblogeissa kiertävä blogitunnustus löysi tiensä omaan blogiini ja oli minun aikani jakaa tunnuksia eteenpäin niin en vaan voinut sivuuttaa sinun blogiasi. Vaikka oletkin minun maailmassa niiden isojen blogejen kastissa 🙂 Mutta hei, ehkä tämä vähän paikkaa sitä harmia, kun ei kutsua tullut joka gaalaan. Mun blogilla on ainakin kymmenen lukijaa, hahaa. Eniveis, käy kurkkaa jos tahdot.

  http://merkintojapanamasta.blogspot.com/2016/11/blogitunnustus.html

  ps. se tykkäysnappula olisi tosi kiva edelleen!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Tämä tunnustus todellakin paikkaa kaikenlaista harmia. IHANAA: KIITOS ja KUMARRUS! Nämä ovat äärimmäisen tärkeitä palkintoja, nämä juuri tälläiset. Muita en oikeastaan tarvi.

   Ja tiedän kyllä blogisi, olen sitten yksi niistä kymmenestä. olen siellä kurkkinut 😉

   PS. tykkää face-ryhmässä, käviskö se…? : /

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.