Best of Anoppi

Koska juhlimme Hipin äidin synttäreitä tulevana viikonloppuna, on ehkä paikallaan vähän muistella blogissakin välillä vilahtavan rakkaan anoppini edesottamuksia.

1931180_1068182504249_1877_n.jpg

Startataan ikonisella valokuvalla, joka ikuistettiin anoppini täytettyä edellisen kerran pyöreitä vuosia. Miniän hitikkäästä kuvasta tuli heti klassikkokamaa niin suvun kesken kuin myös Facebookissani ja blogissani. Kiitos niistä juhlista anoppi!

Vaikka kymmenen vuoden takainen miniäpotretti toki asetti riman aika korkealle, on anoppi onneksi kyennyt pitämään tason samana nämä kaikki vuodet.

Tässä kuva, jonka anoppini lähetti minulle muistoksi viime vuotiselta yhteiseltä Italian matkaltamme, joka oli tietysti menestys. Kuten oli myös anopin kanssa äijäporukalla tekemämme Ruotsin reissu.

Ilahduttavien valokuvamuistojen lisäksi anoppi on aina panostanut lahjoihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Berliinin reissultaan anoppi toi Pojalle tuliaisiksi käytännöllisen setin, jonka avulla vähän pienempikin kaveri oppii nopeasti kuumentamaan lusikkaa.

Eikä unohdeta viime vuotista kirjalahjaani, jolla anoppi ilahdutti syntymäpäivänäni.

Muistamisten lisäksi anoppini parhaita puolia on heittäytymiskyky.

Anoppi lähtee aina innolla mukaan uusiin villityksiin, kannustamaan ja kokeilemaan. Viime Nekalan vierailulla Hippi opetti äidilleen flossaamista (edelleen harmittaa, etten saanut tanssiduon ketkutusta taltioitua) ja aikaisemmin olemme myös panostaneet toiminnallisiin harrastuksiin.

IMG_7995_2.JPG

Kuten lankuttamiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja suppaukseen. Joka meni sekin hienosti, jos ei lasketa merihätää, johon anoppi oli juuri hetkeä aikaisemmin esikoisemme kanssa polkuveneellä ajautunut.

Puhumattakaan siitä, että anopin kauniin puutarhan kruunaa miniramppi.

Anoppini on myös taitava kokki ja edelläkävijä leipuri, joka osaa hienosti huomioida kaikkien ruokailijoiden toiveet. Vegaaniset raparperi-pekaanipähkinäpiirakat ja kinuskikarpalot sulattavat kaikkien sydämet.

Puhumattakaan rakkaan anoppini korkealentoisesta huumorintajusta, hänen kärsivällisyydestään miniän kiukuttelun lähtiessä vähän lapasesta, neuvoistaan ja hyvästä seurastaan tai siitä, että

anoppi auttaa aina ja on äärimmäisen mahtava mummo lapsillemme.

Hyvää syntymäpäivää anopille! Odotan innolla juhlaviikonloppua ja on kyllä korkea luotto, että viikonloppuna saadaan uusi kulttivalokuva räpsäistyä!

Lue myös:

Anopin Berliinin tuliaiset

Nyt vittu nukkumaan

Meanwhile anoppi merihädässä

..mutta muuten mulla menee sillain ihan kivasti!

Share

6 kommenttia

 1. Punasesta talosta kirjoitti: Vastaa

  Kuvia odotellessa ? ja onnea Anopille!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Terveiset välitetty, kiitos <3

 2. Sinkkone kirjoitti: Vastaa

  Sun anoppi on kyllä best of the best! ?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   NIIN ON <3

 3. Riikka kirjoitti: Vastaa

  Onpa ihanaa kuulla että sulla on noin hyvä ja ihana anoppisuhde, kun tuntuu että yleensä kuulen kavereilta vaan valitusta omista anopeistaan. Hauskoja juhlia ja onnea anopille!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos ja joo, oon kyllä onnekas!! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.