Nyt vittu nukkumaan

Appivanhempiini voi aina luottaa. Reilu viikko syntymäpäiväni jälkeen posti lupsakasti kiikutti mielenkiintoisen paketin onnentoivotuksineen. Aika usein merkkipäivieni kohdalla appiukko on hoitanut lahjaostokset ja paketeista on paljastunut niin ihastuttavia astioita, etten meinaa koskaan raaskia kattaa kyseisillä aarteilla. Paitsi kahvitellessani keskenäni.

Tällä kertaa lahjani on selvästikin anopin valinta.

Kaunis unilorukirja, jota voisin lukea pojille illalla..

Paitsi että mitä että…!?!

Adam Mansbachin bestseller Nyt vittu nukkumaan kuvaa hienosti mielenmaisemaa, kun kaikki tuutulaulut on laulettu, iltasadut luettu ja vitsit alkavat olla vähissä.

Runokirja sisältää äärimmäisen samaistuttavia tuntemuksia, jotka toki naurattavat aivan helvetisti, mutta myös nostattavat raivoa. Vittu just tollasta se on! Ei varmana ole enää neljättä vessahätää! Kuskoon housuihin….grhhhh..

Hauskinta kaikessa oli kuitenkin se, että anoppi oli vähän kauhistellut Hipin siskolle, pitäisinkö lahjaa hauskana vai saattaisinko loukkaantua siitä.

Ahahhahahhahhahaaaa! Anopille terkkuja että Kyllä! Olen ihan vitun loukkaantunut ja lisäksi myös huolissani anoppini lasten nukutustaktiikasta. Edelliskerralla anopin ollessa ystävänsä kanssa hoitamassa poikia, kysyin lähteissäni, pitäisikö minun ehkä kuitenkin jäädä vielä nukuttamaan, koska välillä se saattaa olla vähän uuvuttava projekti.

Anoppi nauroi ystävänsä kanssa voivani luottaa heihin täysin, he ovat kuulemma _ammattilaisia_.

Jep jep! Lastentarhanopettaja+kätilö-kaksikolla on näköjään ihan omat vitun ammattilaismetodit. Ilmankos pojat ovat aina heidän vahtivuorollaan käyneet helposti unille.

Suosittelen samaistuttavaa, hauskaa ja kaunista kirjaa kaikkien pikkulasten vanhemmille! Myös hauska lahjaidea vaikka huumorihmisten babyshowereihin! (Kirja on näköjään muuten alessa täällä!)

Ihanaa syysviikonloppua kaikille ja anopille suurkiitos mahtavasta lahjasta!

Lue myös:

Meanwhile anoppi merihädässä

Share

6 kommenttia

 1. Päivi kirjoitti: Vastaa

  Ei anoppi silloin menneinä aikoina vielä tuollaista……mutta kyllä kätilö tietää nää jutut 🙂 😉

 2. tiina kirjoitti: Vastaa

  Voi L**** L****, jopas on serkkuseni hauskan lahjan löytänt…

 3. possu kirjoitti: Vastaa

  Ristus!!!!!!!!!! Tämähän on pakko hankkia :D!! Omat tenavat on jo teinejä, mutta saattaisin yllättää heidät kyllä. Ei nimittäin nukkumaan käyminen oo juurikaan muuttunut, vittu… Sulla on mahtava anoppi (ja niin on mullakin vaikkei tällaista kirjaa olekaan lahjoittanut)!

 4. Ihan huippu!
  Juuri taas olen tämän viikon manannut, että ”minkä ihmeen takia et voi käydä nukkumaan kun olet ihan loppu. Aina vaaditaan vaan lisää ja lisää uusia unilauluja”. Auttaiskohan tuo opus 🙂

 5. Saara kirjoitti: Vastaa

  Hyvä anoppi!

 6. kati kirjoitti: Vastaa

  Mun toinen poika ilmestyi aina ovenrakoon ”nukuttuaan” jo jonkun aikaa. Kerran sanoi että ei voi nukkua kun hällä ei oo energiaa siihen….kysyin että no mistäs sitä saisi. Hän ehdotti että vaikka sipseistä.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.