Ensi viikon fiilistelyjä

Ensi viikolla Tampereella järjestetään taas joka vuotiset musa-alan pönötys- ja flönötysjuhlat Musiikki & Media sekä Lost In Music -festivaali. Tampereelle kokoontuu musa-alan porukkaa ja usein olen saanut tapahtumassa uusia asiakkaita, kontakteja ja prokkiksia sovittua. Välillä olen ollut paneeleissa keskustelijana ja tärkeänä sopinut useita työtapaamisia viikonlopulle, välillä olen piilottanut passini illalla kahdeksan aikoihin, vaijennut töistäni tyystin, kadonnut Doriksen pimeimpään nurkkapöytään ja saapunut kuudelta aamulla taksilla kotiin.

Parasta tapahtumassa ovat työkaverit, joita ensi viikolla näkee pitkästä aikaa kunnolla. Toissapäivänä työkaverini soitti fiilistelläkseen tulevaa viikkoa, kuinka hän ehkä ostaisi jopa uudet farkut ja näkisimmekö jo torstaina. Hetken päästä hän soitti uudestaan, koska en ollut kuulostanut tarpeeksi (!!) innostuneelta ensimmäisen puhelun aikana (vaikka todellakin olin ja _olen_ innoissani!).

Samainen kollega on jo hyvissä ajoin pommitellut gaalan istumajärjestykseen ja osallistujalistoihin liittyen tunnelmaa nostattavia viestejä!

img_2589

img_2591

Ihan parasta! Meillä saattaa olla aika hauskaa ensi viikolla. Syyskuu on ollut niin projektintäyteinen ja kiireinen sekä lopulta niin saakelin sateinen, että aika ihana jo fiilistellä tulevaa tapahtumaviikkoa. Gaala-kolttu pitäisi jostain taas tempaista ja alkuviikolla tehdä koko viikon edestä töitä.

Alkavan viikonlopun vietän tiiviisti poikien kanssa ja ensi viikolla ohjelmassa on festareita, paneeleita, juhlatunnelmia sekä toivottavasti äärimmäisen hyviä keikkoja ja uusia bändejä. Suosittelen Lost In Music -festivaalia kaikille!

 

Kannattaa tsekata juhlavuotta viettävän Lost In Music -festivaalin ohjelma!

Share

2 kommenttia

 1. K kirjoitti: Vastaa

  Sun Maaretti-postaukset on syöpynyt mun mieleen. Katsottiin tänään Lahtinen&Nieminen showta telkkarista ja Niina esitti Maarettia. Mies kysyi multa ketä se esittää, niin mä vastasin, että Maaret Asikaista. Hetken päästä alkoi raksuttaa, että niin siis Maaret Kalliota. Repeilen omille jutuilleni 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ah hahah hahahahaaa! Katoin sitä ihan katkerana ja kyselin täällä, kumpi on parempi Maaretti. Ei tullu vastausta, vaan todella kyllästyneitä huokauksia!
   Ja hei, omille jutuille pitää aina nauraa! OMa vitsi, paras vitsi!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.