Hullut tärpit!

Ihan meinasi musiikin huuruissa Stockan Hullut päivät mennä ohi, mutta kappas vaan tieto keltaisten kassien huomenna alkavasta katumarssista osui atk:ssa silmiini. Ja pakkohan keltaista kummitusta oli taas klikata.

Vaikka mitään ei tarvita.

Muutama aika ihana juttu siellä on. Vaikka mitään ei tarvita.

129273835_1Hahaa! Keskiviikkona myyntiin tulevat Vimman ihanat Letti-leggarit saattaisivat olla hyvä löytö ihan sen puolesta, että joskus kuulemma Vimman vaatteita on verkkokaupasta myyty nopsaan käsistä ja tuotteita on välillä vaikea saada.

Käsittääkseni Maija Louekarin suunnittelema Letti-pöksyt ovat juuri sellaiset… Leggareita on Hulluilla päivillä myös lapsille!

128736430_1

Perjantaina Stockan lasten osatolle tulee myös myyntiin toisen suomalaisen merkin, Papun, ihan mahtavia nakki-legginssejä!

128736195_1..sekä Nakki-kuosisia kääntöpipoja! Ihan mahtavia.

117884630_1Keskiviikkona myyntiin tulee myös Artekin klassikko E 60 -jakkara. Kaunis koivun ja valkoisen laminaatin yhdistelmä sopisi hienosti nettikirppikseltä löytämääni ruokailuhuoneen vanhaan Artekkiin, josta olemme kyllä tykänneet ihan tosi paljon.

0202026837831_1

Myös Alvar Aallon käsikranaatteja on Hulluilla Päivillä keskiviikosta alkaen jahdattavissa niin valkoisena kuin mustina. Itse olen ollut tosi iloinen lahjaksi saamaani (sekä toiseen itse ostamaani) Artekin Golden Belleihin keittiössämme. Aikas ajattomia ja tyylikkäitä ovat myös Artekin A110 -valaisimet. Vautsi! Voisin harkita ruokailuhuoneeseemme, jos vaikka joskus saisimme tilan tapetoitua -ehkä mietin asiaa suosilla kolmen vuoden kuluttua. Sitä ennen mennään vagina-tapeteilla!

117884593_1Keskiviikkona myynnissä on myös jo aikaisemmin himoitsemiani Iittalan Vakka-laatikoita, joihin en monista tarjouksista huolimatta ole edelleenkään sortunut. Ihme kyllä.. Koivuinen kaunokainen kyllä sopisi olkkarimme vanhaan Lundiaan roinia keräämään. Mikä tahansa kannellinen asia tai ovellinen kaappi on plussaa…

..119131329_1Josta tulikin mieleeni, että sunnuntain tärppinä Hulluilla Päivillä on samanlainen Iittalan Aitio-Laatikko, jonka itse näppäränä ostin eteiseemme. Tosin enää en ole lainkaan varma, kannattaako minkäänlaista avo-designia asentaa eteisemme seinään. Hehkuvan oranssi Aitio on kyllä ihastuttavan kaunis!

129294564_1Argh! Iiittalan Lantern-valaisemisesta on tullut SMARAGDIN värinen versio, en kestä! Himoitsin lamppua jo oranssina, mutta smaragdi houkuttelee jo sanana. Keskiviikkona myyntiin tuleva smaragdinvärinen valaisin saattaisi sopia kukkaolkkarimme väreihin täydellisesti. Ihana tunnelmallinen smaragdivalo alkoi houkutella ihan puskasta, ollut tälläistä ikinä nähnytkään. Saatanan keltainen kummitus!

0202020566584_1Perjantaina tulee myyntiin Innoluxin Tubo Saarni -kirkasvalolaite, jota olen pimeinä hetkinä himoinnut. Olen jo vuosia ollut riippuvainen olkkarimme Aarnion isosta kirkasvalosta, mutta pienempi siirreltävä kirkasvalo olisi kätevä ja kaunis. Vaalean puun ja kylmän valon yhdistelmä on hieno.

 

Lisäksi keltsussa katalogissa näytti olevan aika paljon kivoja alusvaatteita, Addun klassikoita sekä parkatakkeja. Myös ruokaosaston alet houkuttelivat.

Vaikka mitään ei tarvita.

Saa nähdä, saanko kaukaa kierrettyä tällä(kin) kertaa keltaisen joukkohysterian vai kuljetetaanko meille lauantaina heräteostamaani taulutelkkaria, joka varmasti oli kahdeksantoista euroa halvempi kuin yleensä, jota emme tarvi, mutta kun halvalla sai. Huoh! Tietysti hankalaa, kun on jatkuva ostomania päällä!

 

Hullua viikkoa kaikille!

PS. Muistin juuri, että Hipin järjestämien homopilleiden seurauksena tosiaankin tarvisimme ehjät stereot! HAHAA! Jotain mekin sentään tarvimme, mutta ne kuulemma hankitaan Sammakasta vintagena.

 

Kaikki kuvat: Hullut Päivät

Share

6 kommenttia

 1. Emmi kirjoitti: Vastaa

  Arvon Asikaine, teidät on täten virallisesti haastettu:
  http://emmitissari.bellablogit.fi/2016/10/tosi-monta-kertaa-kolme-asiaa/

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei, jee! Mää osallistun tähän! Kiitoa haasteesta.

 2. Pete kirjoitti: Vastaa

  Missä tota atk:ta pystyy katteleen? Ku mää oon vaa Intterwebissä.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Haha! ATK is everywhere!

 3. anna-liisa kirjoitti: Vastaa

  Klo 07.02 ehdin letti-legginssi-rekille; yhtäkään, mitään kokoa, ei ollut jäljellä. Ympärillä oli joitakin naisia, joilla oli useampi niitä tiukasti käsissään, kysellen toisiltaan vaihtoa itselleen sopivampaan kokoon (mutta joilla ei näyttänyt olevan aikomustakaan palauttaa rekkiin yhtäkään kappaletta).
  Plääh.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Mitääh!? Menny siinä ajassa oikeesti, hullua! 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.