Joululahjalesotusta

Olen tainnut olla erityisen kiltti tänä vuonna, sillä sain jouluna ihania, itsetehtyjä, herkullisia ja hauskoja lahjoja. Lukemista, kuunneltavaa, kaunista ja tarpeellista. Lesotanpas tässä vähän saamisillani. Kuvasin joitakin lahjoja, vaikka kaikki lahjat olivat mieluisia ja parhaita. En saanut pukilta valokuvaamisen lahjaa, joten näillä räpsyillä mennään! 

taide(kopio).jpg

Hipin siskolta saimme taidetta. Ensi viikolla suuntaan kehystämöön ja etsin talon seinistä lisää nauloja. Meillä on kaikki taulut ja kuvat tällä hetkellä sijoiteltu seinissä törröttäviin nauloihin muuttoapureiden mielijohteista. Mihin kukin kädestään sai. Alkaa silmä tottua..

kuva.JPG

Naapurin muijan panimosta saimme Nekalan omenoista tehtyä omenasiideriä. Litran lasipullossa oleva siideri pitää kaataa kerralla laseihin. (Harmi!)

kuva.JPG

Toinen naapurin muija oli kutonut ihanan naaman peittävän kaulurin. Hänellä on itsellään samanlainen harmaa. Siinä voimme vierekkäin istua portailla naamat piilossa.

kuva.JPG

Kolmas naapurin muija oli kutonut meille aivan siis sairaan ruman ja hirvittävän ja epäonnistuneen väkerryksen, joka on tehty jostain värjääntyneistä jämistä ja jonka voi johonkin laittaa halutessaan, jos jotenkin kehtaa! (!!?) Kehtasimme laittaa värjääntyneen väkerryksen hattuhyllylle. Ja pidämme siitä kovasti. Että hyvää joulua vaan hänellekin!

kuva.JPG

Villasukkia, villasukkia..erivärisiä ja erikokoisia sukkia. Niitä saimme koko perhe. Koska eh heh asumme kylmässä puutalossa..heh heh hee! Got it? Got it?

kuva.JPG

Kummitätini veti puutalokuittailussa kuumimman korren lahjoittamalla infrapunalämpömittarin. Nyt sitten nähdään, kuinka kylmä meillä oikein onkaan ja mistä reijästä puhaltaa!

kuva.JPG

Lämpölahjat jatkuu: Tädeiltä saimme myös vanerisen halkokantimen. Niin kaunis, pelkistetty ja tarpeellinen!

kuva.JPG

Myös isoveli muistutti olevansa hauska! (muistutti myös tänä vuonna alkavista töistäni..)

kuva.JPG

Äidiltä saatu iloinen Marimekon Sukat makkaralla -kannu piristää mehuhetkiä.

kuva.JPG

Appiukolta olen joka vuosi saanut jotain kaunista ja antiikkista. Tänä vuonna tuli pysäyttävän kaunis Arabian vanha taulu. Taulua jopa uskaltaa ’käyttääkin’. Viimeksi saamiani Arabian vanhoja astiastoja ei meillä ole usein pöydässä näkynyt sen jälkeen, kun törmäsin kyseisiin kuppeihin Antiikkia Antiikkia -ohjelmassa..

Kylläpä olimme lahjakkaita tänä vuonna!

Share

4 kommenttia

 1. wilmiina kirjoitti: Vastaa

  Voi miten onkaan teitin näköisiä lahjoja!
  Söpskää! 🙂

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No älä! 

  🙂

 3. Leppis kirjoitti: Vastaa

  Päädyin blogiisi eilen ja nyt on luettu koko setti. Nauroin välillä ääneen, mitä ei kyllä blogien kanssa koskaan käy -itkettää ehkä enemminkin. Kiitos Asikaine, ihan mahtavaa! Kirjoita pian lisää. 🙂

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ihana kuulla!! <3 Voi että, miten hyvä fiilis tuli 🙂 

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.