Tomaatteja tomaatteja! Hamppuöljyä ja hauskuutta!

Maanantain kunniaksi vedin äsken kaksi kulhollista tomaattisalaattia. Uskomattoman hyvää ja helppoa.

DSC_0443.JPG

Yksinkertaiseen ja herkulliseen tomaattisalaattiin laitoin tomaatteja (kappas vaan), basilikaa, persiljaa, suolaa, pippuria, balsamicoa ja hamppuöljyä. Kuuleeko anoppi? Hipin äiti ystävällisesti lahjoitti meille pullollisen hamppuöljyä, jonka pitäisi auttaa talven aiheuttamaan kuivaan ihoon sekä jatkuvaan valitukseeni huonosta hipistä hipiästä. Aijon tehokäyttää hamppuöljyä ainakin muutaman viikon. Ehkä en kuukauden kuluttua ole enää niin kuiva ämmä!? Hamppuöljy sopi hyvin kirpeiden tomaattien joukkoon.

DSC_0446.JPG

Tomaatteja, tomaatteja oli tänään muutenkin päivän teema. Yritin koe-esittää kahvipöydässä Hipille ensimmäisiä versioita keksimistäni stand up -vitseistä. (Jep, jep! Unelmia kohti!) Sanot sitten oikeesti, mitä mieltä oot. Noni, et sitten heti naura tai naura, jos on hauskaa, mutta älä naura, jos ei oo. Älä naura mulle! Tai naura. Noni noni!

Muutaman minuutin vitsailun jälkeen Poika huusi raivoissaan huomionkipeänä syöttötuolissaan. Hippi nauroi maitokahvit ulos nenästään. Naurukohtaus ei johtunut poikkeuksellisen onnistuneesta stand up -esityksestäni vaan siitä, etten tähtikoomikkona meinannut omalta tirskumiseltani saada itsekeksimiäni huippuläppiä pokkana kerrottua. Lopulta kyykin kahvipöydän vieressä lattialla, etten omille jutuille nauraessani pissaisi housuihini ja kaikki muut olivat ahdistuneita. Kahvi loppui. Ei tuntunut vielä kovin toimivalta konseptilta. Vähän täytyy harjoitella tätä hommaa. 

Sitä ennen saa heittää tomaateilla! Olen varustautunut ruukullisella yrttejä ja pullollisella hamppuöljyä.

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.