Päivien asuja vessassa taas

HUOM! Vaatteet eivät ole likaisia, mutta vessan peili taitaa olla..Eeh. Minusta ei oikein taida olla muotibloggariksi. Jaan silti nämä kämäbloggarin hienot päivän asut, jotka on tyylikkäästi taas vessassa räpsitty.

asu3.jpg

Lähdössä levyjulkkareihin fancypancynä! Farkut Leet, kengät Vagabondit, paljettijakku (tai itseasiassa paita, jonka olen saksinut kahtia)UFFilta, musta toppi konttikirpputorilta, Nyrkkitappelu-pinssi hipiltä.

asu1.jpg

Lähdössä muskariin. Leviksen farkkuliivi isän vanha, musta mekko Nansolta ja Marimekon puukoru on ennakkojoululahja äitiltä.

asu2.jpg

Lähdössä pulkkamäkeen! Hansupirrehuosut konttikirppikseltä ja raitapaita on hipin. Pipa Charhartin.

asu4.jpg

Lähdössä pojan kanssa hammaslääkäriin. Hame Jatulilta, paita Veromodasta. Asusteina kirppishattu, Marimekon puukoru sekä herra Hassumassu.

asu5.jpg

Lähdössä kylään uudelle Nekalan tuttavuudelle. Mekko Jatulin, puukoru Marimekon, villasukat äidiltä. Olenpas pitänyt paljon äidiltä saamaani uutta puukorua. Se on kyllä ihana.

kuva.JPG

Tekemässä joulusiivoa. Marimekon yöpaita, isän vanha farkkuliivi, Negative-Reinotossut duunista, kultainen medaljonki äidiltä. Asusteena imuri ja kireä pinna. Myös punainen silmä, jonka poika sai eilen aikaan. (Tökkäsi tahdikkaasti silmään, kun en heti herännyt.) Olen jouluostoksilla ja postissa iskenyt kaikkia vastaantulijoita. Sen verran tiuhaan joutuu kipeetä silmää räpsyttelemään.

 

PS. En tiedä, miksi blogini kuvat ovat heittäneet kuperkeikkoja ja jopa vanhojen postauksien kuvat ovat kääntyilleet, miten sattuu. Ikävää. Lähetin kyselyä toimitukselle, mutta tilanne taitaa edelleen olla päällä.

Share

3 kommenttia

 1. Raissi kirjoitti: Vastaa

  Hei!! Minä just tuosta kuvien kääntelystä postailin eilen pariinkin otteeseen. Turhautuneena laitoin myös ahdistuspällileviää-postia toimitukseen. Kaikki saakelin kuvat ihan viturallaan, eikä se ohjelma käännä mitään kuvia enää oikein päin. Pitää ottaa kuvat kamera tietyssä asennossa, jos haluaa saada ne postaukseen oikein päin… Arvaa oliko mahtava yllätys, kun tajusin, että satoja kuvia on ihan kenollaan vanhoissa postauksissa?

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Argh, saitko mitään vastausta?

  Kai nuo saa jotenkin korjattua siten, että kaikki kääntyvät takaisin oikein päin jotenkin muuten kuin yksi kerrallaan manuaalitekniikalla?? Luulis nyt… (PERKELE)

 3. Raissi kirjoitti: Vastaa

  No en oo saanu. Ovat varmaan viikonloppuvapailla tai jotain. Pakkohan ne on entiselleen saada. En minä ainakaan ala niitä yksitellen kääntelemään, helvetti!! Tänään kikkailin kuvat oikein päin niin, että käytin puhelimen rajaustoimintoa. Rajasin siis pystysuunnassa ottamiani kuvia hiukan ja tallensin uudelleen puhelimeen. Sitten kun siirsin blogiin muokatut kuvat, niin johan pysy oikein päin. Ihan jäätävää kikkailua ja hermoja raastavaa piperrystä kyllä oli. Huoh!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.