Voi perse

Ollessani viime perjantaina poikien kanssa kaupungilla IT-tukipalveluni ilmoitti hakevansa läppärini Nekalasta. Onneksi Hippi oli kotona ja lupasi hoitaa koneeni ystävällisesti noutamaan saapuneelle propellihatulle. Sunnuntaina työkoneeni palautettiin ja pokkana juttelin konsultin kanssa pihassamme, kiittelin kovasti.

Illalla puna nousi korviini asti avattuani läppärini.

P4040003.JPG

Voi perse!

Ei, Hippi ei ollut tehnyt pikkukällää (oman äässinsä virittäminen taustakuvaksi ei kuulu pitkätukan atk-taitoihin). Ihan itse olin homman asentanut, tosin prokkis oli kiireessä jäänyt vähän kesken. Enkä tietenkään muistanut persetaustakuva-sitsueissöniä IT-palvelun hakiessa koneeni. (Kerron myöhemmin, mikä mainio visuaalisen ilotulittelun projekti näytölläni on menneillään. Poikkeuksellisesti olen mysteerinen ja kiehtova, mutta avaan perseasian kyllä vielä. Tällä viikolla, I promise! )

Ei siinä. Karavaani kulkee ja perse heiluu.

Rakas työkoneeni myllyttää huollon jälkeen niin uskomattomalla reaktionopeudella, että touhuni on lähes holtitonta. Salamannopealla persekoneella sain työpäiväni hoidettua virka-aikaan ja riitelemättömyyshaasteen ensimmäinen päivä taitettiin rauhan vallitessa. Kahvia keitettiin ja Hippi jopa auttoi töissäni.

Suosittelen kaikkia pukareita osallistumaan haasteeseen!

Hyvää alkanutta viikkoa!

 

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.