Paska feng shui!

Äitini osti pojan huoneeseen söpön naulakon. Koska pojan huone on vielä remontin alla (tai ei sitä ole vielä aloitettukaan), nappasin pallonaulakon hetken mielijohteesta muutamaan olkkarin seinässä törröttäneeseen naulaan kiinni, pois tieltä. Ja sen jälkeen naulakkoon on nappattu aika paljon tavaraa ohimennen: makuupussista iltalaukkuun ja sytkäristä reppuun ja pyyhkeeseen. Kaikki siihen olohuoneen seinälle. Mukavasti voimme istua sohvalla katselemassa takkatulta ja naulakon tilataideteosta.

Vaikka talossa on vielä monia keskeneräisyyksiä ja väliaikaisjärjestelyjä, yritän silti sisustaa kodin huoneet viihtyisiksi kaikesta huolimatta. Huom: Yritän, en oikein onnistu näköjään.

kuva.JPG

Moi! Olen naulakko, voit ripustaa minuun vaikka mitä. Vielä mahtuisi esimerkiksi moottorisaha, saunatakki, halkokori. Ja kyllä, olen keskellä olohuonettanne silmän korkeudella. Jee!

 

Share

2 kommenttia

  1. Kristaliina kirjoitti: Vastaa

    Mut hei eiks nää pallonaulakot oo nyt tosi in ja hot…? Mikäli blogeja ja sisustuslehtiä oon oikein tulkinnut. Että teidän olkkarissahan nyt mennään ihan trendien aallonharjalla! 🙂

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Joo, oltais varmaan, jos se naulakko näkyis tuon kaiken roinan alta… 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.