Isänpäivä

Minulle isänpäivä on tänä vuonna surullinen päivä, jolloin tunnen suurta ikävää. <3

Päivä on kuitenkin myös raksahipin juhlapäivä, jonka takia koitan parhaani mukaan suhtautua tähän aamuun myös iloisin ajatuksin. Koska poika ei osaa vielä askarrella ja hänen motoriikallaan leipominenkin on hieman haastavaa, täytyy minun vähän autella (vaikkei minunkaan leivontamotoriikalla hurrata). Yöllä paketoin hipille lahjan, joka kyllä on hieman turhan suureellinen ja joka piti antaa vasta joululahjaksi, mutta..menköön! Löysin Helsingin reissullani hienon merimieskassin, joka on juuri passeli kapsäkki hipin metsästysretkille ja muille seikkailuille. Hippi ei myöskään omista muuta kassia, kuin ala-asteella hankkimansa punaisen jalkapallokassin, jossa lukee jättimäisillä kirjaimilla hipin etunimi. Kyseinen kassi on ilahduttanut meitä ja muita jo monilla maailman lentokentillä. Merimiessäkki ajaa tarvittaessa myös repun roolia, siihen sopii kitara ja sen saa selkään, joten ajattelin sen tulevan tarpeeseen punaisesta kilpailijasta huolimatta.

Lahjan lisäksi aijon leipoa. En vielä tiedä millä yllätän tällä kertaa ja kuinka pahasti, mutta kovasti jauhokaappia kohti käypi askeleeni..

kuva.JPG

Jos saa lahjaksi laukun, eikö sitten pitäisi varata matka..?

 

Share

4 kommenttia

 1. Raissi kirjoitti: Vastaa

  Miten ihmeessä nuo miehet voi olla niin rennosti ilman vaatteita?? Meilläki isänpäivää on vietetty lähes samassa asussa kuin teillä. No joo, oltiin uimassa, mutta jo ennen sitä tuo ukkeli hippaloi täällä anoppilassaankin ilman paitaa vallan tyytyväisenä. 

  Kauhia ajatuski jos ite pitäis pelkillä kalsareilla hillua. Mihin minä silloin omat mahamakkarat piilottaisin??

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  En itseasiassa pistä yhtään pahakseni tuota miesten päivän asua 🙂 Itse en viitsi hirveesti hillua, koska ei olla vielä saatu asennettua verhotankoja meille, niin tulee vähän sellainen paljasteluolo..

 3. Raissi kirjoitti: Vastaa

  Joo, ei mulkakaan mitään sitä vastaan oo 🙂

 4. Raissi kirjoitti: Vastaa

  MULKAKAA!!?? Ilmoittelen täällä näköjään milloin minun suoli toimii… TERVE 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.