8 kommenttia

 1. Satsu kirjoitti: Vastaa

  Mul… meilki on tommonen heimo, sama ihonväriki! Voitas juosta joskus yhessäki, jos et asus niin kaukana. Kyl mä muuten, siis vaikka joka päivä, mut ei sit viitti… oikeastaan juosta ku sen kerran vuoteen.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, tää on tälläne valtakunnalline heimo! 😀 Laatu korvaa määrän!

 2. ... kirjoitti: Vastaa

  Minäkin juoksen samalla värillä. Ehkä meillä onkin yhteinen heimo ja yhteensä juostaanki ihan tosi paljo, et ei se yksilösuoritus vaan se yhteinen tulos.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No ihan mahtavaa hei, yhteisen tuloksen mukaan me ollaan tänäänkin saatettu painaa maratoni tuolla! Hyvä, että tuli puheeks…

 3. Suvi kirjoitti: Vastaa

  Haha! Toi vähän taukoo (2 vuotta), kröhöm. Kuulostaa tutulta. Itellä on ihan snadisti pidempi(ehkä kolme lyhyttä vuotta) tauko täs tulos, kun joku vauva hei mahas ja eihän silloin voi juosta. Et katotaan ens kesänä uudelleen. Onneks aina voi kehuu et vuonna 2012 tai jotain meni kymppi tuntiin… tai sit ei.

 4. Pamsu kirjoitti: Vastaa

  Hei ihammiälätönt siis! Mää liittyisin muuten sun heimoon mutku en tykkää ihmisistä ja sit mä kuulostan no aika vammaselta kun puuskutan siinä. Mut et kun tuun lenkiltä ja joku tuttu bongaa mut, ni ne kattoo mun naamaa ja hymyilee ja sanoo et ”näytät ihan siltä et oot ollu lenkillä, hehheh”. Et on varmaan siis tää mun sporttinen olemus mikä ne saa hymyilemään MUN KANSSANI.

 5. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Ihan lottovoitto tämmönen juoksuharrastus! Mullakin on. Oon jo ainakin melkein kaks kertaa käynyt tänä vuonna, kolmattakin kertaa jo harkinnut, mutta ei sitten pystynyt, kun oli toi kylppäriremppa just pahimmoillaan. Vaikka ei me sitä kyllä ite tehty.

  Ostin sellaiset uudet lenkkaritkin. Vanhoista hajosi pohjat toissaviikolla. Ei ne nykyään kestä juuri mitään, tuskin kahtakymmentä vuottakaan.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei mahtavaa!! Ja remppahan on sitäpaitsi hyötyliikuntaa 😀 että kuittaantuu sillä!

   Ja kävin muuten eilen uudestaan (laahautumassa saman lenkin), eli mulla on tämän vuoden kaksi kertaa jo plakkarissa! Juhuu! Mutta uusia lenkkareita en oo ostanu..no..aika moneen vuoteen… 😉

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.