Mukava ja symppis viikonloppupostaus

Pitihän se arvata. Maaretti Asikaine kaatoi eteerisellä olemuksellaan koko blogin. Pahoittelut anopille kaikille, jotka viikonloppuna tuloksetta yrittivät päästä juttujeni pariin. Suunnitelmissa oli julkaista ratkaisu maailmanrauhaan, mutta atk-ongelmien takia homma jää toiseen kertaan. Yritämme saada sivuston kaatumiset kuriin.

Huonommat vitsit, juttujen tason laskeminen jopa amatöörivideotasolle, ei näköjään tepsinyt sekään, itseasiassa Maaretti vain villitsi kävijävirtaa entisestään ja lopulta kaatoi koko paskan. (On vain ajankysymys, milloin Maaretti tekee vallankumouksen ja lämminhenkiset arkiraapustukseni ovat enää vain pieni puuroläiskä Maaretin vaaleanpunaisessa paidassa ja täällä kuunnellaan päivästä toiseen lempeitä vihanhallintakeinoja. ITSELLÄNIHÄN EI OLE MITÄÄN RAGE-ONGELMIA)

Josta tulikin mieleeni, että EN. Toisin kuin ihan kaikki bloggaajakollegat viettivät viikonloppunsa sisällöntuotannon festivaali PING:ssä, minä EN ollut siellä (saatanan saatanan saatanan saatana ).

Kuten jo blogini Facebook-sivulla jakamassani videossa nimeltä Asikaista ei kutsuttu bloggaajatapahtumaan kerroin, en ole asiasta katkera, sillä minulla oli muuta menoa.

Tapahtumaan valitaan kaksisataa Suomen parasta sisällöntuottajaa ja valitettavasti olen sijalla 202. (edelläni sijalla 201. on mm. Hipin oma blogi). En siis ollut kylpylässä passi kaulassa tekemässä huippuja blogiyhteistyödiilejä ”business hippien” ja ”content gurujen” kanssa. Sen sijaan vietin laatuaikaa erään epäbusiness hipin kanssa ja tein nappikauppaa Yhteismaan Nappinaapuri-prokkiksen kanssa (kerron asiasta lisää tällä viikolla!).

P4130163

Kuvassa: business hippi aka content guru 

En myöskään bailannut ankarasti, verkostoitunut ja tutustunut uusiin ihmisiin. Sen sijaan kävin Wanhassa Tapissa kaljalla. Kaikki ehkä tietävät tunteen, kun saavuttuaan yksin kaljalle baarissa ei ole ketään tuttua. (Pingissä viikonloppunsa viettäneet eivät postaustensa perusteella tiedä tästä mitään!)

Niin minäkin. Mutta kyse ei ollut siitä.

Kaikki ehkä tietävät tunteen, kun saavuttuaan yksin kaljalle baarissa on kaksi tuttua. Toisella on edessään kolme shottilasillista jaloviinaa (saattoi olla myös omenamehua, en varsinaisesti ole mikään meedio) ja toinen on vanha työkaveri, jonka on edellisen kerran nähnyt erittäin epämääräisissä ja epätoivoisissa merkeissä erittäin epämääräisen baari-illan jälkeen, jonka jälkeen ette ole tavanneet vuosiin. Kumman pöydän sinä valitsisit? NII IN! (Kyseessä hypoteettinen tilanne.)

Tässä syvyydessä kauhoessa on äärimmäisen vaikea muistaa, mihin olin tekstilläni tähtäämässä..

Tarkoitukseni ei ollut avautua katkerana ollenkaan hysteerisesti kirjoittaa Bingistä, blogin kyykkäämisistä, eikä varsinkaan kertoa epämääräisistä illoista tai päivistä, vaan napsasta eetteriin

Mukava ja symppis postaus viikonlopusta, jossa 

– söpösti esitellään uusia lastenvaatehankintojani, joita tein Gugguu -lastenvaatemerkin Pop Up -shopissa…valitettavasti en tosin saanut räpäistyä yhtäkään kuvaa Pojan valikoimista ihanista pussihousuista ennen kuin ne (molemmat) olivat jo likaiset. Ovatpahan ainakin käyttäjälle mieluiset, se on pääasia!

– kerrotaan Angry Birds -elokuvareissusta, kuinka menimme ensin väärään elokuvateatteriin. No niin mekin ollaan tässä kassalla, mutta emmää nää teitä missään! ja kuinka naapurin muijan possesta jäi osa teatterin ulkopuolelle menetettyämme varaamiamme paikkoja myöhästymisen takia

– fiilistellään eilistä Design toria, jossa pyörähdin nopsaan ennen kuin Pikkuveli hermostui istumaan vaunuissa ja häippäsin tyhjin käsin kotiin vielä nopeammin.( En ottanut yhtäkään valokuvaa tai tehnyt ostoksia. Mitään emme kyllä tarvitsekaan, joten ehkä ihan hyvä.)

– mietitään, tunsinko itseni enemmän Yoko Onoksi vai Adolf Hitleriksi törmättyäni bussissa poikaystäväni bändikaveriin. Ehkä parempi jättää tämä aihe ihan vaan tähän..

..ellei yöllä vahingossa pukkaa videopostausta Mitä poikaystävän bändikaveri vihjaili Asikaiselle bussissa. Olen muuten juuri nyt aika innoisani videopostauksista, mutta ei kannata vielä huolestua. Snäppiuranikin oli intensiivinen ja lyhyt. Myöskään maanisuudestani ei kannata huolestua, sillä viime viikolla istuessamme iltaa, naapurin muijat rauhoittelivat se vaan menee sulla tollain kausittain..että oot vireessä ja puuskassa ja sitte taas rauhotut..hetkeksi..ja sitten saat taas ideoita..se on ihan normaalia että menee tollain..

ETTÄ OON SIIS IHAN KUNNOSSA JA OMASTA MIELESTÄ MENI HYVIN! (Ja jos liikaa prakaa, Maaretti on onneksi lähellä!)

Hyvää maanantaita! MORO!

 

PS. Sisältömarkkinointitapahtuma BONG Tampereeseen otetaan nyt hakemuksia vastaan. Ohjelmassa mielenkiintoisia markkinointi -work shoppeja, kuten Miten erottaa business hippi hipistä?Antakaa määkin huudan sosiaalisessa mediassa määkin oon kännissä! sekä suosittu Bongin rakentaminen perunasta.

 

Share

17 kommenttia

 1. Sanjana kirjoitti: Vastaa

  Siun juttuja on kyllä aina hauska lukea 😀 jatkakaa siis!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Mahtavaa Sanjana, kiitos tästä! Jee!! <3

 2. Maiju kirjoitti: Vastaa

  Haluan ilmoittautua kaikkiin näihin workshoppeihin, kiitos. Itse voisin pitää luennon esim. aiheesta Näin säilyttää mystiikka internetpresenssissä – ”neljä kertaa vuodessa on ihan hyvä bloggaustahti”.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   ONNEKSI OLKOON! Teidät on juuri valittu BONG Tampereeseen luennoimaan aiheena
   ”Näin säilyttää mystiikka internetpresenssissä” sekä toimimaan menttorina tapahtumassa!

   Valitettavasti Bongin rakentaminen perunasta -workshop on jo täynnä. (Ilmoitamme mahdollisista vapautuvista paikoista)

   Bongin rakentaminen ämpäristä -work shopissa tosin on vielä tilaa!

 3. Pamsu kirjoitti: Vastaa

  Eih, auh, vanhasta muistista _vieläkin_ etsin tykkäysnappia. Tyks vaan nyssit näin (taas)! Tämä oli paras postaus trendien aallonharjalta. Piste.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   JEEEE! Kiitos tykkäyksestä Pamsu! En tiedä ollaanko trendin vai hulluuden aallonharjalla, mutta jossain harjalla kuitenkin. se on pääasia!!

 4. enni enkelikoira kirjoitti: Vastaa

  Voisko sen tykkäysnapin saada tännekki sivulle? 🙂 hauska postaus <3

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, jahka tämä kaatuilu saadaan kuriin, niin selvittelen tykkäysnappula-asiaa. Ihanaa olla tykätty! Kiitos kommentistasi!

 5. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Tyks, tyks. Kannatan edellisten tykkäysnappitoivetta erittäin vahvasti. Se todellakin Tarvitaan!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   En oo vielä uskaltanu alkaa kuumotella siitä nappulasta, kun koko paska oli taas nurin melki koko viikonlopun! 😀 😀 MUtta joo, kieltämättä itsekin totuin, että se tykkäily oli jonkinlainen palautemittari..HMMMMMMM

 6. mirja kirjoitti: Vastaa

  Tykkäysnappi olis sekin jees, mutta erityisesti Asikaiselle toivoisin huutonauru/nauran kyyneleet silmissä -nappia!!!

  1. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

   Joo, heti vaan useampi nappi kehiin! Ainakin seitsemän erilaista. 🙂

   1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    HAHA! Mahtavia ideoita 😀

    <3

 7. Veeamilia kirjoitti: Vastaa

  Ihan hirveää kun ei ole sitä tykkäysnappia, kyllä semmonen nyt pitää saada, kun joutuu tällainen ujo ja hiljainen ihminen tällailla ääneen avautumaan. No, tahtomattani tyrskähdin ääneen tälle tekstille, mikä on tosi harmi, sillä samalla ihan juuri alkaneen mökötystilanteeni uskottavuus vaarantui, vetäydyinhän juuri koneelle kommentilla, ”mä en nyt jaksa teitä”.
  Mulle kans yksi kapea paikka bongiämpärityöpajaan ja voin kyllä kans viritellä jotain workshoppia jahka tokenen, oon ihan pro näissä sisältöasioissa, kelaan hetikohta mitä se vois olla kun nyt on ollut kiirus tuottaa sisältöä oksennusämpäriin, ja sitten tilanteen rauhoituttua uutta merkityksellistä parisuhdekonfliktia kun ruokakin pysyy jo sisässä.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hahaa! Ehkä tykkäysnapin puuttuminen on hyvä asia, jos se saa tälläisiä mainioita esiintuloja aikaan! 😀
   Että tervetuloa vaan ja lisäksi:

   teidät on valittu sisällöntuotantofestivaali BONG Tampereeseen vetämään työpajaa
   ”Näin tuotan parempaa sisältöä ämpäriin” sekä menttoriksi tapahtumaamme!

 8. Zenni kirjoitti: Vastaa

  Hahahahaa! Nyt taitaa vähän keulia!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   MITEN NIIIN EI OLLENKAAN!!!!! OLEN KUNNOSSA!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.