Olenko pervo?

Mitä teille tulee tästä mieleen? kuva.JPG

Olen avautunut talon sisustuksesta ja tapettivaikeuksistani täällä useampaan otteeseen. Emme ole edes edenneet siihen, että alkaisimme valita tapetteja alakerran olkkariin ja ruokailuhuoneeseen (ne ovat talon isoimmat huoneet, joissa suurimman osan ajasta hengailemme). Olemme valinneet tapetin yhteen makuuhuoneeseen ja pukeutumishuoneeseen sekä ripustaneet keittiöön muutamia psykedeelisiä näytepaloja (alkaa vähän kaduttaa, että olen antanut raksahipille periksi psykedeliakukkakeittiön kanssa, mutta niin kauan kun hän hoitaa kokkailut ei kai minulla ole keittiön sekopäisyyteen nokan koputtelua).

No, olkkarissa ja ruokailuhuoneessa (jossa tosin nukumme koko sakki väliaikaisesti) on tällä hetkellä ihan kivat ja siististi laitetut Philgren & Ritolan tapetit. Eivät vaan ole oikein meidän tyyliset eikä väriset. Mutta niitä varmaan ensi vuoteen katsellaan ennen kuin remontti valuu yläkerrasta alakertaan ja ennen kuin minä lähden taas sekoilemaan tapettitehtaalle. Kukaan ei odota sitä innolla.

Mutta. Mitä teille tulee näistä tapeteista mieleen?

Se edellinen kirkkovene oli sentään piilossa.

 

Share

4 kommenttia

 1. Kanelibasilika kirjoitti: Vastaa

  Hihih, joko mä ”mainostin” jossain aiemmassa kommentissa Seinäruusua ja Tapettikauppaa? Niistä molemmista saa joitakin paperitapetteja, perinteikkäitä ja ei niin perinteikkäitä, mutta vaihtelua vähän Pihlgren ja Ritolalle, vaikka ne ihania ovatkin. Pitkän pähkäilyn jälkeen tilasin just toissapäivänä vikan huoneen tapetin Seinäruusulta, nyt vaan odotellaan pakettia! 🙂 

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei ihan huippua, kiitoa vinkistä. muistatko sattumoisin minkä merkkisiä ne muut paperitapetit ovat? Täytyy ehdottomasti tsekata nekin!!

 3. Kanelibasilika kirjoitti: Vastaa

  Ainakin Sandersonilla on joitakin, samoin William Morrissilla ja Seinäruusun valikossa on ihan sellainen ”perinnetapetit” tms kohta, jossa suuri osa tapeteista on paperitapetteja (ihan sellaisia, mitkä hengittävät siis 😉

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ok, pitää katsastaa ne! Kiitti 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.