Tätä et tiennyt rinnoista

Aamulehden juuri julkaisemassa journalistisessa tutkimuksessa selvisi shokeeraava uutinen:

rinnoissa on nännit.

Lisäksi Aamulehden tutkimuksessa raportoitiin, minkälaisessa kunnossa juhlavieraat itsenäisyyspäivän vastaanotolla ovat vierailleet, kuten näyttelijä Jonna Järnefelt aka ”aikuinen nainen” aka piece of meat, kunto= aivan uskomattomassa kunnossa aikuiseksi naiseksi (Lähde: Aamulehti). Tutkimuksessa paljastui myös Aamulehden journalistinen kunto=Aivan ihan vitun uskomattomassa kunnossa (Lähde: Hyvät tavat, vanhentunut julkaisu).

Lisäksi Aamulehden journalistisessa huippuartikkelissa kerrotaan, että vaikkakin juhlavieras olisi aikuiseksi aivan uskomattomassa kunnossa , alusvaatteet ovat todella tärkeät. ”Uutisessa” todetaan myös,  ettei kyseisen asuun alusvaatteita olisi voinut laittaakaan, mutta tilanteen olisi voinut korjata Aamulehden toimivilla neuvoilla: Hyvät sukkahousut, pukuun ommeltavat kupit, ja muutama selfie voivat auttaa.

Päätimme testata Aamulehden neuvoja Katri Niskasen muotoilemaan kultaiseen iltapukuun, jonka leikkauksiin ei perinteiset rintaliivit sovellu. Tässä tapauksessa myöskään pukuun ommeltavat kupit eivät laskeutuvan materiaan vuoksi sovellu, joten testasimme Aamulehden neuvoja sukkahousut ja muutama selfie.

img_2903

Räps räps.

img_2907

Ei, ei. EIKÄ! Toisin kuin Aamulehden ”uutisessa” kerrotaan, ei selfie auta. Erittäin tarkkasilmäinen katsoja, jopa presidentti, saattaa edelleen vilkkaan mielikuvituksen voimalla nähdä kankaan läpi ja näin saada selville rinnoissa olevan nännin, joka juuri saamiemme tietojen mukaan uhkaa maamme itsenäisyyden kunniaa. (Toki kyseessä voi olla myös lounaalla mekon alle vierähtänyt herne tai papu, mutta tilanne sallii nyt olettaa kankaan alla häilyvän pallomaisen elementin saattavan olla, kohuruumiinosa: nänni.)

Kuriin ne pitää saada.

Koska selfie-neuvo ei näytä toimivan, neuvoisimme jatkossa myös aikuiseksi aivan uskomattomattomassa kunnossa olevia juhlavieraita hankkimaan kohotuksia ja toppauksia (vaikka silikonit), jolloin esimerkiksi juhlapuvun kankaan läpi paljastuvat mahdolliset kohoumat ja laskeumat ja muhkurat saa kätevästi linjaan median yleisesti jakaman naisten vartaloa koskevan kuvaston kanssa. Mahdollisia poikkeamia, joita esimerkiksi aikuisilla naisilla saattaa ilmetä, pyydämme tukemaan, poistamaan, piilottamaan (ei kankaalla, vaan jotenkin muuten, enemmän piiloon, häiritsee!), häivyttämään, editoimaan, photoshoppaamaan tai ihan vaan jäämään kotiin peiton alle. Muhkura juhlavaatteen alla on toki huomattavasti ikävämpi ilmiö kuin vaikkapa äärioikeistolaisten marssi tai toisten ulkonäön julkinen ruotiminen.

Muhkuroiden lisäksi nykyaikana voi onneksi myös muokata uutisia. Myös aikaansa seuraava, jopa edelläkäyvä, Aamulehti lähti ennakkoluulottomasti kokeilemaan tätä uutta tekniikkaa ja poisti julkaisemastaan jutusta mm. arvottavan sanan, vaihtoi otsikkoa sekä kiinteytti juttunsa loppukaneetiksi: Aamulehti haluaa korostaa, että jokaisella on oikeus vartaloonsa ja pukeutumistyyliinsä.

No shit!

Ihan tyhmiä lukijoita varten Aamulehti lisäsi vielä:  Juttu käsittelee sitä, kuinka alusvaatteilla voi korostaa kaunista pukua. Jos joku sisälukutaidoton aikuinen idiootti ei sitä kyseistä tekstiä lukiessaan tajunnut!

Yritä tässä nyt sitten saatana jotain #tissiviikkoa hehkuttaa tai lapsia kasvattaa.

Toiveikasta torstaita!

 

Lue myös:

Tamperelaisäidin kalenteri valtavaksi hitiksi maailmalla

Share

7 kommenttia

 1. Ruukin Akka kirjoitti: Vastaa

  Nii justiinsa! Vitut siitä, että Trump voitti. Hirviönänni uhkaa Suomen (”Oi kallis isänmaa…”) 100-vuotisjuhlallisuuksia. Hyvä Aamulehti, hyi kaikki suomalaiset nänniliset naiset (ja miehet)!!! Phtyi.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hyi kaikki aikuiset naiset!

 2. Tissitön kirjoitti: Vastaa

  Eikös rinnat oo alunperin tarkotettu imettämiseen? Ja jotta sen maidon sieltä sais vauvelin suuhun, tarvitaan nänni. Miksi nännin näkeminen niin närkästyttää, vaikka vaatteenkin läpi? Maailman luonnollisimman asian! Ukot ei pysy housuissaan? Eikä akat liiveissään?

  PS. Aikuisella(kin) naisella on nännit.

  1. IO kirjoitti: Vastaa

   Mistä noi ihanat leggarit on? ? mahtaakohan löytää vielä jostain…

   1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Oon tilannu ne joskus 5 vuotta sitten Black Milkiltä, niitä saattaa olla mallistossa edelleen..kannattaa tsekata 🙂 Ne on ihanat ja oon pitäny niitä tosi paljon.

    https://blackmilkclothing.com/

    1. IO kirjoitti: Vastaa

     Hei kiitos! En ollut kuullukkaan ennen tollasesta nettikaupastaö, siellä oli paljon muitakin ihania vaatteita ? varmasti jotain menee tilaukseen! On niin ihanaa, kun jaksat aina vastata nopeasti postausten kommentteihin. 🙂

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   ÄLÄPÄ, EIKÄ SE EES NÄKYNY 😀 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.