DIY String-hyllyn asennus (saatana)

Kunnon bloggarina halusin keittiöömme blogihyllyn: String Pocketin!

kuva.JPG

Edellisessä asunnossamme seiniä koristivat musta- pähkinäpuiset String-hyllyt, jotka vielä etsivät seinää nykyisessä kodissamme. Uuteen kukkakeittiöömme halusin valkoisen siron kahvihyllyn, jonka hankin viime vuonna hullujen päivien huumassa. Keittiösuunnitelmaan oli laskettu tila hyllyn mittojen mukaan. Suunnitelmassa ei kuitenkaan osattu huomioida seinän sisällä kulkevia sähköjohtoja (kappas), jotka myöhemmin osoittaituivat vesijohdoiksi(mitä helvettiä?), joille oli jätettävä (mitä helvettiä nyt taas?) tilaa.

kuva.JPG

Onneksi Hippi on tekijämiehiä ja design-hyllyä voi kaventaa strömsöösti hyllyjä lyhentämällä. Asennettuaan yläkerran kodinhoitokaapit väärin päin hävisi pitkätukka pränikän Stringin kanssa alakerran liiteriin. Jos Raksahippi osaa tehdä täydellisen keittiön lattiasta kattoon, ei yksi muotihylly voi olla paha rasti. 

kuva.JPG

– Eiku oho! Eiku v****! Onko tää seinä näin vino!? Mitä helvettiä? Eiku! Eiku nää reijät on väärin! Hei ei tätä saa! Eiku ***** taas nää on väärin! Nääkin on väärin. HEi haittaako, jos tän hyllyn alla on reikiä ja kittiä?

– HAITTAA! Kaikki on pilalla! Keittiö on pilalla! Etkö voinut yhtään kattoo, mihin sää poraat niitä reikiä!? Tää on just tällästä, kun sää et katto ja teet vaan. Tää on ihan pilalla.

– TEE ITTE HYLLYS SAATANA! 

(talking about DIY)

 

DSC_0680.JPG

Rempata ja porata osaan, mutten koneella. Onneksi Hippi leppyi ja hyllyboksissa oli mukana kolmas hylly.

 

Share

8 kommenttia

 1. eibeigeä kirjoitti: Vastaa

  Näyttääpä hyvältä! Ärsyttävää kun yrittää olla niin erilainen ja uniikki ettei haksahda näihin muotiasioihin mutta ku ne perkeleet yleensä ovat nättejä ja toimivia.

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos 🙂 Kiva kuulla. On tätä köökkiä täällä tehtykin..

  Joo, itsekin mietiskelin, olisiko joku muu hylly parempi tai uniikimpi. Leveämpi koivuinen avohyllykin tuli keittiökamojen mukana, mutta se ei jotenkaan sopinut niin kivasti kuin tuo stringi. Ja näistä hyllyistä tykkäsin jo edellisessä kodissamme niin paljon ja kun vielä ovat kätevästi yhdisteltäviä klassikoita, niin päätin olla välittämättä muoti-ilmiöstä ja uida kiltisti myötävirtaan 🙂

  Tosin tämä on nyt AIVAN erilainen kuin muilla, koska on 8 senttiä kaposampi! Eläköön persoonallisuus!

   

   

 3. Nata - White Trash Disease kirjoitti: Vastaa

  Hahhah! Tutulta kuulostaa mut neidän faijalle mä en oikei voinu huutaa tai valittaa.. (muuten se olis jättäny mut keskelle remppakaaosta eikä koskaan tullu takas). Hampaidenkiristelyä siis PALJON

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, se on hankalaa yrittää käyttäytyä, kun joku homma menee (ainakin omasta mielestä) ihan persiilleen. 

  Yleensä yritän pitää kyllä suuni tukossa, koska joo ne vasarat ja porat tippuu tosiaan aika nopsaan, tyyppi häippää tai tulee juurikin tuo TEE ITTE sitten paremmin..Eikä munkaan remppajälki _ihan_ täydellistä ole hiponut, että olisi varaa alaa mutista…

  Nyt jotenkin lipsahti ihan hirvee mäkätys, hyllyn pätkä sai jättimäiset mittasuhteet…

 5. Kahvittelija kirjoitti: Vastaa

  Lopputulos näyttää tosi hyvältä!

 6. Nata - White Trash Disease kirjoitti: Vastaa

  noita hyllyjä onneks myydää myös erikseen käsittääkseni jos tarttee sen kolmannen levyn.. meidän faija asensi kattolamput ilman mun valvontaa ja katkaisi (!!!) johdot pihdeillä, koska eivät mahtuneet suojan sisään. ainoo vaa että lamput jäivät liian ylös.. voit ehkä kuvitella sitä sisältä kiehumisen määrää. tsiisus, vieläkin harmittaa. onneks eivät olleet designia mut silti vituttaa

 7. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ai jai, ymmärrän ärsyyntymisen! Aargh, juuri tuollaiset ”pikkuasiat” suistavat mut täysin raiteiltaan, vaikka koko muu kämppä olisi ihan remppakohde.

  Mutta hyvä, että tämä tuli puheeksi. Meille on tulossa kaksi lamppua keittiön kattoon ja juuri aika alas roikkumaan (haaveissa Artek). Täytyy olla saksalaishenkisenä työmestarina valvomassa, ettei kukaan saavu saksilla asentamaan. Lamppuja ei ole vielä hommattu…hmm.. hmm..

   

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos! 🙂

  Tarkoituksena laittaa parempiakin kuvia vielä, mutta Poika sääti järkkärini niin sekaisin, etten ole saanut kuvia koneelle. 

  Toki listat ja puuhella vielä puuttuu, mutta aika fiiliksissäni aamukahvia keittelin 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.