Wanhan Tapin uusi ruokalista

P4230006Vanhana kunnon konservatiivipaskiaisena vaivuin shokkitilaan kuultuani naapurin äijältä Nekalan Wanhan Tapin ruokalistan uudistuksesta. Nouu! Uudistuksia enemmän vastustan ehjien pyörien korjaamista. Rakkaan lähikippolamme herkulliset annokset ovat (täysin objektiivisesti ja oma lehmä sydämellä vannottuna) Tampereen ravintoloiden parhaimmistoa ja nyt aletaan sekoilla ”uudistuksilla”!

Mitä helvettiä! Tällä menolla Tapin keittiön kaappaa kohta Kari Aihinen! Huutaa siellä ja turkulaisesti heittelee hippihampurilaisia ja muita klassikoita pitkin lattioita Kui sä tämmöst olet menny tänne pistämä? Tää on epäterveellist! Kukaan ei ymmärrä Aihisen puhetta ja sekaannuksilta ei voida välttyä.

Vaikeaa päästä takaisin asiaan. Miten helvetissä päädyin Turkuun ennen kolmatta kappaletta, vaikka Wanha Tappi on lähiravintolamme. Sillä matkalla on vaikea eksyä, vaikka kuinka kännissä olishi (Nimimerkillä Täysin hypoteettinen tilanne!)

Takasin Nekalaan. Ah.

Oluen ja nälkäisen roller derby -serkun seurueen houkuttelemana uskaltauduimme kuitenkin koko perhe Wanhaan Tappiin maistamaan uusia annoksia. Aihista ei näkynyt missään, sama vanha Santeri otti koko porukan ystävällisesti vastaan. Pyöräilykypärää ja vaunuja säädettiin sinne tänne, perus entrance. Tuttuja moikkailtiin. Ok, ok.

Vain ruokalista oli eri.

Noh! Uskaltauduimme tilaamaan myös listan uusia annoksia, joita maisteltuamme olimme koko seurue aika fiiliksissämme.

P4230011

Erityisesti ihastuin uuden menun neljän euron Mojo-perunoihin, jotka rapeudessaan ja ihanalla mojo-kastikeella ihan pokkana ottivat mittaa Inezin ja Tuulensuun kulttiperunaseteistä. Löysin uuden suosikin heti!  Suosittelen maistamaan, mahtava annos pikkunaposteltavaksi vaikka kaverin kanssa. Listalla näytti olevan myös pekoni-cheddar-perunat, joita on pakko maistaa myös. Peruna-derby-reissulla tilaamani sinihomejuustolla kuorrutetut etanat olivat nekin ihanat, herkulliset!

P4230013Seurueemme kehui kovasti tilaamiaan hamppareita, jotka itseasiassa juuri pokkasivat kakkosijan Moron ja Tampere Food Clubin Paras burgeri -skabassa. Ha! Onnea!

Uutuuksina listalla on myös salaatteja omavalintaisilla täytteillä sekä brittipubityyppiset curryt. Hippi kävi jo maistamassa listan lammascurryn ja kehui annosta vielä illallakin. Itse ajattelin seuraavan kerran maistaa kasvis-papucurrya, mikäli mojo-perunahimoiltani kykenen. Iltapalallamme naapurin muija kehui uudeksi lempparikseen listan vuohenjuusto-pinaattipiirasta.

P4230018Iloisena yllärinä uudella listalla oli myös oma lista lapsille, juhuu! Yleensä olemme puolitelleen Pojalle omista annoksistamme. Nyt pienempikin kantis sai oman burgerin, jonka täytti oman mielensä mukaan. Ihan mahtavaa!

Jälkkäreitä en ole vielä maistanut, koska on aina lähtenyt pääruoan kanssa sen verran lapasesta, mutta jonain kohtuuden päivänä tilaan vielä suklaakakkua tai Tampereen jäätelötehtään jätskejä. Ni!

Wanhan Tapin uusi menu on kaikesta muutosvastarinnasta huolimatta mahtava. Hyväksytään! Ainoan miinuksen ja mörkömerkin annan marinoitujen oliivien poistamisesta listalta. MIKSI? (Tiedän, että saattoi vähän lähteä niiden kanssa hanskasta tilaillessani oliiveja ämpärikaupalla myös kotiin, mutta ei oliiviannosta olisi silti tarvinut listalta kokonaan poistaa!)

Oliivi-sitsueissönistä huolimatta – Suosittelen Nekalan Wanhaa Tappia lämpimästi kaikille! Mahtava paikka niin lapsiperheen tötöilydinnereille kuin myös illanistujaispaikaksi kavereiden kera. Yksinkin voi mennä, aina siellä joku tuttu on!

Tsekkaa Wanhan Tapin uusi lista kokonaan tästä klik!

 

Herkullista keskiviikkoa! Terassikelit ja kaikki. Moro!

Share

6 kommenttia

 1. RdS kirjoitti: Vastaa

  Taas sulta unohtu biisi, oisko tää ok:

  https://www.youtube.com/watch?v=1gNs-29s-0Q

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   JEEEE! RdS tervetuloa! Mää jo aattelin, että tipuitko SÄÄ matkasta!! Ja mahtava biisiki! Ja kesä! Ja kaikkee!

   1. RdS kirjoitti: Vastaa

    No oho. Eipä ny tähän hätään saa puserrettua mitään nasevaa kommenttia, mutta olipas mukava lukea tuo ylläoleva! 🙂

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

     🙂

 2. hannavenes kirjoitti: Vastaa

  Ajelimme viime yönä hulluina hampuuseina nekalaympyrää etsimässä Tappia, sen verran useasti on Asikaine ravintelia mainostanut että kiinnostus on herännyt. Nyt kun lokaatio on selvillä pitää vielä saada aikaan ruokailureissu paikkaan 🙂

  Onnea uudelle blogimestalle!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hahaha! Hyvä käydää ensin tsekkaamassa reitti, niin tietää, mihin nälkäisenä tulla! 🙂 Suosittelen kyllä Tappia lämpimästi!
   JA kiitos onnitteluista, jee! Oon ihan innoissani! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.