Art House Cafen spessut lounaat

Nyssi! Toimistomme alkaa olla hyvien lounasmestojen toimesta sen verran tehokkaasti saarrettu, että meinaa välillä iskeä valinnan vaikeus. Mutta yksi uudehko lemppari ravintolamme on nyt kyllä hyvin pitänyt paikkansa syksyn jokaviikkoisena vakkarimestana.

Kehräsaaren Art House Cafe ei nimittäin petä koskaan. Viihtyisän kuppilan päivittäin vaihtuvalla lounaslistalla on aina ihanan kekseliäitä ja raikkaita annoksia, joiden makumaailmassa on yleensä myös vähän jotain spessua. Art House Cafen annoksille on tyypillistä tuoreet ainekset ja yritit sekä mielenkiintoiset makuyhdistelmät.

Viimeksi söin Art House Cafen lounaalla perunagnocceja, sieniä ja mustajuurta, uskomattoman värikäs ja herkullinen annos. Erityisesti mieleen on jääneet myös mausteiset laksa-keitot sekä ihanan paahteinen ja rapea kaalisalaatti, joka ei listalla kuulostanut erikoiselta (en tiedä, miksi kaalivalintaan edes päädyin), mutta joka jätti makunystyröihini lähtemättömän muistijäljen. Hyvät ahaa-elämykset ovatkin aika tyypillisiä Art Housen oivaltaville annoksille.

Art House Cafen listalla on tällä hetkellä myös herkullisia laksa-keittoja, poke bowleja ja tacoja, tiskillä on yleensä myynnissä leivonnaisia tai muita herkkuja kahvin viereen.

Tilassa on esillä vaihtuvia taidenäyttelyjä ja iltaisin Art Housessa on vilkas ohjelmatarjonta: visoja, levyraatia, dj-vieraita, live-musaa, kaikenlaista menoa ja meininkiä…

Suosittelen lämpimästi poikkeamaan Art House Cafeessa lounaalla, kahvilla, kaljalla, visailemassa tai syömässä muuten vaan. Ravintolan kautta on kulku myös elokuvateatteri Niagaraan, jonne voi ostaa hyvät leffaherkut Art Housen puolelta.

Kannattaa seurata Art House Cafen ohjelmaa ja lounaslistoja ravintolan Facebookissa.

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Lue myös:

Lemppari lounaspaikkamme

Nyssi ramenia Tampere!

Lie Messä viimeinkin

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.