Juhlaputki

Huolimatta alkuviikon flunssastani, viime viikko meni ihanassa juhlahumussa. Juhlallisuuksia tuppasi olemaan jopa niin paljon, että yhdet nimipäiväkekkerit uhkasivat täysin unohtua -onneksi ukki muistutti asiasta soittamalla edellisenä iltana.

Juhlaksi järjestyi kellarista kaivettu lahja, Hipin herkullinen lasagne, leikkimään kutsutut päikkykaverit + nurkissamme pyörinyt Risto sekä Konditoria Marista ostettu päätä isompi, noin kahdeksalle henkilölle riittävä, melko kreisi jättilaskiaispulla! Kesken ruokailun Pikkuveli totesi onnellinen hymy naamallaan Ihanaa, kun täällä meillä on paljon ihmisiä syömässä!

Ystävänpäivää juhlimme oman perheen kesken pitsalla. Katoimme ruokailuhuoneen pöydän kauniisti ja ihastelimme päikystä saatuja sydänkortteja. Naapurin muija oli jättänyt postilaatikkoon suklaata lahjaksi ja minä ostin Hipille ruokakaupasta kimpun tulppaaneja.

Perjantaina vietimme isoja yllätysjuhlia, joita en olisi missannut mistään hinnasta! Ystävälleni järkättiin uskomattomat yllätys-babyshower partyt hienossa kattosaunassa Tampereen kattojen yllä! Parasta oli, kun juhlakalu ei vielä juhlapaikalle saavuttuaankaan yhtään tajunnut kyseessä olevan hänelle järjestetyt bileet. Tai edes kyseenalaistanut, miksi vittumaiset ystävänsä lähettävät juuri raskaana olevan yksin hakemaan shampanjaa Tammelan Alkosta (koska Stockmannin remontti). Mää vaan luulin, että tää on niin perus, että mut vaan pistetään tonne loskaan käveleen tän mahani kanssa..

Hulppeat kattosauna-baby showerit olivat hersyvät ja iloiset juhlat, ihan sankarin näköiset! Kauniita lahjoja, yllätyksiä, hyvää ruokaa, hauskoja ihmisiä, saunomista ja höpöttelyä. (Insta Storissani vilahtanut askartelemani vaippakakku herätti kyselyjä, sen ohje löytyy täältä!)

Lauantaina Nekalan muija piti synttäribileet, joissa oli ohjelmassa hyvät löylyt puusaunassa, kevätrullien pyörittelyä, fondueta, viiniä sekä Huoran ja Pää Kiin keikat Olympiassa. En ole ehkä pitkään aikaan nauranut ja hihittänyt yhden illan aikana niin rankasti ja ärsyttävästi kuin lauantaina. Mutta minkäs teet, kun kaveri täyttää 40 jotain ja on niin helvetin hauskaa.

Kaiken tämän jälkeen olisi luulleen eilisen aamun auenneen jotenkin nihkeänä, mutta jännästi koko viikon kestänyt flunssa ja kurkkukipu ovat oikeastaan poissa ja pystyin taas huutamaan ääneen katsoessamme Sillan päätösjaksoa.

Voihan Saga Norénin ja kaikkien hauskojen pippaloiden jättämät aukot sydämessäni. Mad Menistäkin on jäljellä vain viimeinen jakso, yhyy.

Että sellainen juhlaputki – olen valmis uuteen viikkoon!

Season 7 Peggy GIF - Find & Share on GIPHY

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

 

PS. Pahoittelut blogissa olleista teknisistä ongelmista! Olen selvittänyt asiaa teknisen tuen kanssa, kaistaa on lisätty ja toivon, että nyt kaatuilu olisi saatu kuriin.

Lue myös:

Vaippakakun ohje

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.