Rolling Stone

Nähtyäni naapurin muijan viilettävän coolisti rullaluistimilla puiston ohi, manguin päästä mukaan seuraavalla lenkille. Seitsemän vuoden pelkuruuden jälkeen uskaltauduin jälleen pyörien päälle. Räpistelin Nekalan rotvalleissa smoothisti rullaavan naapurin perässä. Erikoistilanne oli jyrkän alamäen kohdalla. – Et sää kyllä osaa yhtään jarruttaa!

Nyt olen käynyt luistelemassa muutaman kerran viikossa ja päässyt vauhdin hurmokseen. Yleensä kyttään, onko naapurin muija lähdössä rundille ja vierin perään kivirekenä, joka alamäissä kiihtyy hallitsemattomaan vauhtiin. Keskiviikkona lähdin niin kiireellä luistelukaverini matkaan, että huomasin Nekalan tiellä olevani liikenteessä ilman _mitään_ suojia. – Oho! Mää unohdin mun polvisuojat! Oho, hei oota, ei mulla muuten oo mitään suojia oho! (Luistelukaveri from hell)

 Ennen rullailin pyöräilyn sijasta paljon. Kaaduttuani pahasti isossa alamäessa jarrupalan napsahtaessa poikki arkajalkailin pitkään. Vihdoin olen noussut nössöyden ikeestä takaisin luistimien päälle ja lenkit tuntuvat varmemmilta kerta kerran jälkeen. Hyvä meikä!

kuva.JPG

 

Vauhdikasta viikonloppua!

Share

4 kommenttia

 1. Rullailiko Asikaine tänään puolenpäivän maissa polkupyörällä Ratinan kävelysillan yli ruusupanta päässään? Istuin siinä Minetti-kojun luona ja olin bongaavinani bloggarin. 🙂

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kyllä  vaan 🙂 Kiireellä sotkin Eteläpuistoon, jossa olin koko viikonlopun tiiviisti töissä! En oo tajunnut yhtään, jos oot moikannut tai jotain : / Laput silmillä menty taas! Eli siis MOI! Mutta mikä on Minetti-koju? hmm..onko se hyvää?

 3. Kolmen tähden Maija kirjoitti: Vastaa

  Älä huoli, et jättänyt vastaamatta mun tervehdykseen, kun en sellaista tehnyt, koska en ollut varma olitko se sä vai joku muu. 🙂 Minetti on italialaista jätskiä ja se ON hyvää, kannattaa kokeilla!

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Täytyykin käydä kokeilemassa 🙂 Pyöräilen sitä kävelysiltaa joka päivä töihin!

   

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.