Päivien asuja ja pikakampaus

Hyvää alkanutta viikkoa. Perinteiseksi muodostunutta päivien-asuja-vessassa -postausta tähdittää tällä kertaa myös ohje pikakampaukseen. Juhuu.

kuva.JPG

Töihin lähdössä. Musta trikoinen gaalapuku taipuu myös arkiseksi maksimekoksi, kun pukee sen rennon paidan ja tennareiden kanssa. Mekko on Nanson Katri Niskasen mallistoa. Raitapaidan alkuperää en muista!?

kuva.JPG

Töihin, töihin..Paita Marimekolta, farkkuliivi Leen, musta hame on jonkinlainen mysteerinen neuloskaistale jostain ja bootsit ostin kesällä kirpputorilta.

kuva.JPG

Ruskeat kasaribootsit on kävelty kauniiksi.  Myyjä kertoi ostaneensa ne Lappeenrannasta parikymmentä vuotta sitten, huomasi puolustuskyvyttömyyteni patinoituneiden kopisuttimien edessä ja pulitti kengistä kaksikymmentä euroa. Kaupan päälle saimme pienen apinapaidan Pojalle sekä maksuttoman ennustuksen. 

kuva.JPG

Bootsimyyjä ennusti, että tulemme saamaan kolme lasta ja sylissäni oleva pikkupoika on ensimmäinen tyttäremme. Hän ennusti kaiken tämän kaupanpäälliksi antamastaan Paul Frankin t-paidasta. Ilahduin kivoista tulevaisuudennäkymistämme, mutta Hipillä meni käämit siis se sano mitä?!! Siis mie en ala kuunteleen tollasta ****n kukkua, nyt viet sen taikapaidan takasin sille noitamuijalle..

Poika on pitänyt paitaa monta kertaa ja haalistunut kuva muistuttaa minua haaveistani.

kuva.JPG

Sivuraiteilta ja ennustuksista takaisin päivän tyyliin. Töihin lähdössä, taas. Farkkuliivi Leen, mustat farkut Cheap Mondayn, Marimekon pallopaita on äitini vanha, varmaan 70-luvulta. Sivupolku: enää eivät Marimekon trikoovaatteet meinaa kestää sukupolvelta toiselle. Olen tänä vuonna palauttanut Marimekolle kaksi pallopotkupukua värjääntyneiden kankaiden takia sekä yhdet sukat, jotka hajosivat kolmannella käyttökerralle. Harmi. 

kuva.JPG

Töihin lähdössä. Lintumekon ostin muutama vuosi sitten Lontoosta. Ennen pidin lintumekkoa joka päivä, mutta nyt se on ollut hetken talviteloilla. Tänään aurinko paistoi siihen malliin, että oli vapauttaa linnut. Medaljonki on rippilahja porukoilta ja raitapaita hmm, edelleen arvoitus. Yllätin itseni tekemällä tänään eilisen uimareissua lättäyttämään tukkaan hippikampauksen, jonka idean varastin filkkareilla ohikulkijalta. 

kuva.JPG

Kampaus oli nopea ja helppo tehdä. Siihen tarvii vain pannan ja muutaman pinnin. Ensin tukka auki ja pujotetaan panta pään ympärille hiusten päälle.

kuva.JPG

Jonka jälkeen kieputetaan latvat takaa pannan alle ja laitetaan parilla pinnillä kiinni.

kuva.JPG

Valmis!

 

Tyylikästä viikkoa!

 

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.