Rancca viikonloppu, osa 2

Pöö! Luulin atk-viikonloppuni olleen rancca, mutta silloin en vielä ollut zombeillut paria päivää raskaana oksennustaudissa. Ha ha. Leijuttuani eilen tyhjänä ilmapallona yläkerran evakkohuoneesta alas, maailma näytti yrjökooman jälkeen erilaiselta.

Ulkona oli kesän ensimmäinen päivä. Puisto oli täynnä naapureita koirineen ja lapsineen. Olkkarissa näytti räjähtäneen lelulaatikko, sohva ja pyykkikori. – Oisit ollu täällä aamulla, myö tehtii temppurata! Täällä oli sillon hirvee kaaos! 

IMG_8449.JPG

Onneksi taudilta säästyneet naapurit evakuoivat Pojan puistoon heti sairastuttuani Hipin ollessa vielä duunissa. (Aidan toisella puolella mylläsikin sama virus.) 

Missasin kesän ensimmäisen viikonlopun. Muikut torilla, Riston ulkoilmakeikan, Mad Priden, puistoilun, aamukahvit Nekalan kuumimmilla portailla ja pyöräretken lintutornille. (Tai itseasiassa Hippi ja Poika olivat nauttineet kaakaot ja leivät lammen rannassa tornin vieressä, koska lintutornissa oli ollut lauantai-iltana ruuhkaa. Nuoremman polven lintubongareilla oli kuulemma myös ollut omat eväät mukana kaupungin uusimmassa ug-mestassa.)

Raskausmahani oli parissa päivässä haihtunut, mutta joku siellä tomerasti potki. Voittajafiilis viipaleesta melonia, jota ei tarvinut vartissa tavata uudestaan. Jee! Hmm haluaisin ehkä hampurilaisen..

sämpylä.jpg

Tai naapurin muijan ovellemme jättäneitä sämpylöitä. 

naapurisam(kopio).png

 

Tänä aamuna palauduin pikkuhiljaa elävien kirjoihin. Ennen yhdeksää olimme jo rakentaneet majan, herättäneet kitaralla TiTI-nallen, kasanneet temppuradan (joka ei selvästikään ollut yhtä mieluinen kuin Hipin rata), rakentaneet raktorin, hoitaneet apinavauvaa, tehneet apinoille pesän ja kokanneet nukkuvalle Hipille brunssin. Elämä voittaa, mutta koko ajan kytee pelko, että hullu zombitauti tarttuu vielä muihin. 

Onneksi perheemme neropatti on hankkinut immuniteetin itselleen. 

Hörppiessäni sohvalla aamukahvia, kuuntelin brunssipöytään jääneen kaksikon höpinöitä, jotka vetävät helposti vertoja Hullun Hatuntekijän teekutsuihin. Äänistä päätellen vanhempi hattumestari otti yläkaapista hörpyn taikalääkettä, joka estäisi hänen sairastumisensa ’äitintautiin’.

IMG_8455.JPG

– Siis vedänksää siellä jotain konjakkia aamupalapöydässä!!??

– No tietty! Mie oon ottanu ny joka päivä pari korkillista, niin mie eliminoin miun riskin saaha tuo siun tauti. Eihän siitä mitään tuu, jos myö kaikki sairastuttaa. Ei tässä kato oo nyt varaa mihinkää riskeihin!

– !!?

 

Aurinkoista sunnuntaita! Pysykää terveenä!

Share

10 kommenttia

 1. kao kao kirjoitti: Vastaa

  Eikä, ihana ajattelevainen Hippi!

 2. kao kao kirjoitti: Vastaa

  Ja kävin just vähän aiemmin kurkistamassa, että eikö sulta ole tullut uusia juttuja, mutta tuo tauti kyllä selittää kaiken. Mahtavaa et jotain pysyy jo sisällä!

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo! Kaikki keinot on sallittuja rakkaudessa ja oksennustaudissa! 🙂

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, ei pystyny kirjottaan, vaikka ois varmaan tullut ihan hyvää huurusta läppää! ;D

 5. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Ehdinkin jo kaivata sun postauksia ja taas tuli taattua laatua! Onneksi oot kunnossa ja toivottavasti ei muu perhe tosiaan sairastu!
  Toipumista!

 6. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Äitimuorini käyttää tuota Hipin konstia! Kirkaskin käy. Matkoille se ottaa aina pikku pullon varuiksi, ettei tule turistiripulia. Mutta vain lääkkeeksi. Toipumista sinulle!

 7. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Mukava kuulla, että kaivattiin muuallakin kuin alakerrassa 🙂 Ja kiitos, nyt jo huomattavasti parempi olo, huh huh! 

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, itseasiassa niin taidetaan tuossa naapurissakin käyttää (sillä puolella, jossa säilyivät terveinä). Kerran naapurin muija selitti, että kun lapsi oli yöllä oksentanu, oli hän heti oksennusten siivoamisen jälkeen mennyt kaapille ja ottanut pitkän huikan jekkua. Kysyin ihmeissäni  Ai, kävikö vähän *****tamaan, kun tiesit, että on raskas yö tulossa? – No ei! Vaan desinfion sillä äkkiä itseni, ettei se tautitarttuis muhun ja ei tarttunu!

  Täällä näköjään osaa yks sun toinen ;D

 9. annakarin kirjoitti: Vastaa

  Se on hyvä, että jos tollasen jälkeen on aamulla vähän ”heikko olo” nii sehä on vaan lapselta tarttunu….

  Alanki tästä lähtien muuten aina ihan asian kanssa ”eliminoimaan bakteereita” ku naukkailen baarissa snapseja!

 10. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, kyllä kaikkeen löytyy selitys! 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.