Tähtihetkeni mulkku-perse-bloggaajana

Mahtavaa! Blogini portaalimuutto sujui ihan mainiosti lukuunottamatta muutamia sivustonkaatumisia, joista tosin syytän kävijäryntäyksiä aiheuttavaa eteeristä Maarettia! Kiitos kaikille, jotka jaksoitte kahlata läpi kaatuilevien sivujen sekä itseääntoistavien muuttouutisointien jatkaaksenne kirjoitusteni lukemista täällä uudessa, omassa osoitteessani. KIITOS!

Toivotaan kaatuilujen olleen vain ensimmäisen kuukauden alkuvaikeuksia, jotka nyt on saatu lisämuisteilla kuriin. Olen myös tehnyt tyylilleni uskollisen sisääntulon Suomen Blogimedian etusivulle, jolla blogini loistaa etusivulla viikon, kuukauden ja jopa vuoden luetuimpien postausten kategorioiden ykkösjakkaroilla päivästä toiseen.

Ja millä postauksella!

mulkku

 

Niin. En tietenkään onnistunut tekemään vaikutusta esimerkiksi erittäin tärkeällä, elämäni vaikeimmalla postauksellani (!!!)  vaan portaalin etusivun lähtemätön enträäns on tietysti tapahtunut hetken mielijohteessa kirjoitetulla täysin tyhjänpäiväisiä asioita jaarittelevalla postauksella, jossa mainitaan remonttipurussa esiintullut mulkun imeminen.

Helvetti! Kohta minut tunnetaan Mulkku-Asikaisena, ties vaikka Suomen Blogimedian toimistossa jo nyt minusta puhutaan Mulkku-Asikaisena. Tämä se tästä vielä puuttuikin.

perse

Niin. Ainoa postaus, jolla olen etäisesti kyennyt hipaisemaan omaa lyömätöntä mulkkuykkösasemaani (joutuessani jännästi taistelemaan voittamatonta itseäni vastaan) on postaukseni kaakelimaalauksesta, jonka otsikossa mainitaan sana perse-episodi. 

Jotenkin vaikea uskoa kaakelimaalauksen olevan ihan helvetin kiinnostavaa.. ?

MIKÄ IHMISIÄ VAIVAA!? SENKIN PERVOT!

Jos jossain mainitaan mulkkuja tai perseitä, on siitä heti klikattava. Klik. Hmmm…Uutisia syöpähoidoista – en klikkaa..Maalausohjeet -en klikkaa…Näin voit tehdä hyväntekeväisyyttä -emmää tätäkään klikkaa…Mulkun imeminen..Joo, hei tää! Tää kiinnostaa..Määhän painan tästä otsikosta… Ja mikäs homma tää on tää perse-juttu, tän mää kyllä katon kanssa! Tää on mun juttu tää perse, KLIK KLIK KLIK! Mulkku! Klik! Perse! Klik! 

AAAAAARGH! Pakkomielteisen mulkku-perse-klikkailunne seurauksena saatan ikuisesti olla Mulkku-Perse-Asikaine, enkä ollenkaan huoliteltu avokadopasta- tai julkku Iholla– tai mikä tahansa kivempi etuliite-tähtibloggaaja.

Sitäkö tässä halutaan? MIKSI MINULLE AINA KÄY NÄIN!?

Ei mulkku-perse-Asikaisesta voida kutsua Marja Hintikkaan vieraaksi, blogien kivoihin sisäpiirikekkereihin tai avajaisiin keekoilemaan skumppalasi kädessä. Mulkku-perse-Asikaine ei kehtaa esittäytyä. Mulkku-perse-Asikaista ei vaan kutsuta! Ihmiset luulisivat jonkun mulkuttaneen Mulkku-perse-Asikaisen skumpan! (Jos joku ei onnekseen tiedä, miten juoma mulkutetaan, en voi auttaa. En voi tehdä aiheesta avaavaa postausta, koska ilmassa leijuu liian suuri riski, että postaukseni MULKUTUKSESTA komeilisi seuraavan vuoden ajan portaalimme etusivulla! )

(…ja nimeni olisi Mulkku-Perse-Mulkutus- Asikaine. SIIHEN HÄMYYN EN MENE!)

Saatana! Lomaile tässä nyt sitten!

Hyvää mulkku-perse-päivää kaikille sitten vaan senkin mulkut! Lähden tästä johonkin rauhoittumaan!

 

Share

8 kommenttia

 1. Siiri kirjoitti: Vastaa

  Ai jumalauta! Kiitos tästä! Ei mulkumpi blogi sulla! Jatkan aktiivisena lukijana, ainakin siihen asti, että paljastat termin ”mulkutus” sisällön. Hyvää lomaa ny kuitenkin!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ole hyvä senkin mulkku!

   Harkitsen, millaisella salapostausjuonella voisin teille mulkutuksesta kertoa, kaikkien olisi hyvä tietää siitä.

 2. Punasest talost kirjoitti: Vastaa

  Buahhhahhhaaaaaaa! Toivottavasti et kuitenkaan lomaile blogista!!!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Jotenkin vaikeeta ottaa tämä touhuilu TYÖNÄ! 😀

 3. Virkaihmisäiti kirjoitti: Vastaa

  Nyt tuli vedet-silmissä-nauru. Älä kuitenkaan lähde epäilemään lukijoittesi älykkyyttä tämänkään perusteella! p.s. Voi ei, mulla on menny mulkkuperse-postauskin ihan ohi, kun niihin aikoihin olin juuri ensimmäisen postauksen limbossa, täytyykin heti klikata!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   KOSKAAN EN OLE EPÄILLYT LUKIJOIDENI ÄLYKKYYTTÄ! 😀 😀

 4. Uluko-Oululainen kirjoitti: Vastaa

  Katoppa Asikaine ko nää mulukku-perse-watevö-postaukset on just niitä parhaita! Mää en seuraa semmosia blogeja misson kaikki valakosta ja aina aivan liian ihanata. Pittää olla joku mulukku seassa ni vihtii lukia. Minnoon iteasiassa lukenu sun kaikki postaukset putkeen ko kerranki on hauska blogi ja aion lukia vastaki. Toivon kovasti, että mahollisimman epäasiallinen ja epävalakoinen linja jatkuu.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No ilmeisesti nämä on niitä, joista porukka juurikin pitää! HYVÄ NIIN 😀
   Ja mahtavaa, että oot lueskellut! JEE!!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.