Menovinkit viikonlopulle

Vielä ehdin heittämään muutaman kivan menovinkin Tampereella viikonloppunsa viettäville!

muusikkosivu_web-santtu_-_kopio

Huomenna Sorsapuistossa järjestetään jälleen viime vuonna huippusuosion saanut Tampereen Filharmonian ilmainen puistokonsertti. Tällä kertaa ohjelmassa on toivotuimpia klassisen musiikin helmiä ja rakastetuimpia viihdesävelmiä. Luvassa on mm. Chydeniuksen Nuoruustango, Toivo Kärjen Siks oon mä suruinen sekä Pirate´s Of the Caribbean -elokuvasta tuttu He’s a Pirate! Orkesteria johtaa mahtava Santtu-Matias Rouvali ja laulaen kappaleita tulkitsee Maria Ylipää.

Lisäksi lauantaina Tampere-talon lipunmyynnissä ja Sorsapuiston myyntipisteellä myydään Tampere Filharmonian ja Tampere-talon syyskauden konsertteihin tarjoushintaisia lippuja! (alkaen klo 16)

Sorsapuiston konsertin aikataulu:
klo 12−14 Tampere Filharmonian soundcheck
klo 17−18 The Dumb Stuff Band & Sami Saari
klo 19 Tampere Filharmonia, Santtu-Matias Rouvali & Maria Ylipää

Lisätietoa tapahtumasta Tampere-talon sivuilla ja tapahtuman Facebookissa.

 

DSC_1385

Sorsapuiston ilmaiskonserttiin voi saapua kera omien piknik-eväiden, jotka kannattaa matkalla käydä hakemassa Tullinaukiolle levittäytyvän Chilifest Finlandin ruokakojuista.

Viikonloppuna nimittäin vietetään Tampereen omaa ruokafestivaalia ja toisin kuin yleisesti kuvitellaan Chilifestin laajasta ruokatarjonnasta löytyy paljon vaihtoehtoja myös ei-niin-tulisen ruoan ystäville. Tänä vuonna tapahtumassa on ennätysmäärä vaihtoehtoja, laadukasta street foodia ja maukkaita grilliruokia laidasta laitaan. Nam nam! Maukasta lähiruokaa, kasvisruokaa, grilliherkkuja, tulisia makuja…

Chilifestin yhteydessä on tänä vuonna myös pienpanimofestivaali Tulli Beerfest Pakkahuoneella, jossa voi maistella pienpanimoiden uutuuksia ja erikoisoluita. SINNE!

Tänään alkavassa kolmepäiväisessä tapahtumassa herkullisten ruokien lisäksi luvassa myös näytöskeittiöitä (esimerkiksi Sivumaku-blogin Jani Kinnunen kokkaa lavalla kasvishodaria nyhtökaurasta ja porkkanasta!) ja kilpailuja, kuten chilisyönnin MM-kilpailu. AAAaaargh! Ja molempina iltoina Klubilla on vielä Chilirock, jossa lavalle nousee mm. Ville Leinonen. Ihan mahtavaa!

Chilifest Finlandin aikataulu

Perjantai 12.8. klo 15-23 (Tulli Beerfest klo 17-24)

Lauantai 13.8. klo 12-23 (Tulli Beerfest klo 15-24)

Sunnuntai 14.8. klo 12-19

Katso tarkat aikataulut Chilifest Finlandin sivuilla!

 

 

Chiliä ja sinfoniaa kansalle sitten vaan!

 

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.