Tuommosesta miun ei tarvii lukkee yhtää mittää

Siis eksää aijo lukea näitä Knausgårdeja enää sen kolmannen osan jälkee?

E.

Siis tossa nelosessa se on luokanopen sijaisena! ja vitosessa se yrittää opiskella ja kirjottaa, mutta ei siitä tuu mitään, kusse vaan törttöilee ja sekoilee, se juo ihan kamalia kännejä ja ei siitä mitään tuu.

-…

Kiipeilee jossain ränneissä ja..Se ei saa mitään aikaseks ja se vaa kantelee jotain Dostojevskejä kassissa ja lukee ja sitte se soittaa rokkibändissä ja vaiheilee.. Siis hölmöilee ihan helvetisti!

-…

Ja sitte, sitte se menee sivariks ja sekoilee..KUULIKKO! Eksää halua lukee näitä?

Siis just tuommosesta miun ei ainakaan tarvii ennää erikseen lukkee yhtää mittää!!

Siis eikö sua kiinnosta??

Ei.

???

Ei yhtää. Ja mie en tykkää sen kirjotustyylistä, miusta sen teksti ei oo kovin hyvvää, emmie jaksa lukkee sellasta. Se ei käytä kieltä kovin hienosti ja..

???

Siis se on semmosta huolittelematonta, se ei kirjota niin hyvin. Mie luin ne muutamat sillon joskus, ku siitä oli lehtijuttuja. Ne oli ihan ok, mutta emmie tuommosta jaksa määräänsä enempää lukkee.

Knausgård ois ihan paskana, jos se sais tietää! Se on niissä kirjoissa aina ihan paskana, kusse se saa sen kirjottamisesta kritiikkiä ja se ei yhtää usko itteensä ja nyssääkin haukut sen tekstiä!!

No ei sitä kiinnosta miun mielipitteet, kaksmetristä norjalaista bestseller-kirjailijaa. Se voi kirjottaa ihan mitä vaan.

???

-…

Mää oon ny kylä vähä järkyttyny.

Voit sie niitä lukkee!

Mie luen paljo mielummi tätä Pirkko Saisioo. Se on paljon hauskempi ja ossaa kirjottaa hyvin.

Terkkuja joululomalta, joka on lähinnä vierähtänyt kirjojen kansien välissä jossain Norjan pikkukylissä änkyrässä larpaten. Sisäinen kelloni ei ole vielä ottanut kovin tosissaan vuoden vaihtumista, mutta eilisen puhelinrumban perusteella ensi viikolla alkaa olla pirun kiire vuoden 2020 julkaisujen kanssa.

Alkuvuosi näyttää vähän tetrikseltä ja varmaan jotain mieluisiakin palikoita pitää tiputtaa pois, koska pää tuntuu melko myttääntyneeltä tällä hetkellä. Viime vuodessa oli aika paljon raskaita juttuja, toivottavasti uusi aukeaa valoisampana.

Vilkaistaan kuitenkin vielä vuoden 2019 suosituimmat hittipostaukseni! Jes! Vanhemmuus ja kreisit lenkkariostokset näköjään kiinnostaa, ja myös Amnestylle kirjoittamani kamppispostaus nousi vain muutamissa viikoissa koko vuoden suosituimpien tekstieni joukkoon, siitä olen erityisen mielissäni.

Vuoden 2019 TOP Seven:

Tutkimus: Mikä helvetti varhaiskasvatuksen opettajia vaivaa?

Ei paineita äitylit!

Jonnet ei muista

Lenkkarit 5/5 dagadaga!

Kukkuu

Paska duunipäivä mielensäpahoittajien kanssa

Pyhien pelottava pimeä puoli

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA KAIKILLE! Ja tuhat kiitosta viime vuodesta kaikille lukijoilleni.

Kuva: Antti Makkonen

Share

15 kommenttia

 1. Noora kirjoitti: Vastaa

  Toivon niin, että blogisi ei ole niitä poistippuvia juttuja. Knaungård ja minä toivotamme onnellista ja letkeää vuotta 2020!

  1. Ansku kirjoitti: Vastaa

   Saisio on paras, hyvä Hippi! ?

 2. Puumis kirjoitti: Vastaa

  ”Kiipeilee jossain ränneissä ja..Se ei saa mitään aikaseks ja se vaa kantelee jotain Dostojevskejä kassissa ja lukee ja sitte se soittaa rokkibändissä ja vaiheilee.. Siis hölmöilee ihan helvetisti!”

  Nii oliko tässä mikä ero Hipin omaan elämään? 😀

  1. Mietin ihan samaa 😀

  2. No ööh kirjoitti: Vastaa

   Sehän se taisi juuri ollakin se pointti tässä keskustelussa, ja siinä, miksei Hippi ”erikseen” halua enää lukea ko hommista. Näin ainakin ite ymmärsin keskustelun koomiseksi. ??

 3. Maissi kirjoitti: Vastaa

  Missä menet Asikaine?! Ikävä.

  1. Sanna kirjoitti: Vastaa

   Mää on kans hualissani.

 4. miiskuh kirjoitti: Vastaa

  Tsemppiä uuteen vuoteen! 🙂 Kohta tästäkin on jo tammikuu taputeltu. Laitoin omaan blogiviritelmääni koostetta viime vuodesta, vähän alkoi itseänikin hengästyttämään. 😉

 5. miiskuh kirjoitti: Vastaa

  https://www.lily.fi/blogit/hetkia-hullunmyllyssa/

  Jäikös tuon ed. kommentin yhteydestä osoite pois? Tuossa vielä uusiks. Olisi kiva joku lukisi mun jorinoita. 😉

 6. Virkaihmisäiti kirjoitti: Vastaa

  Missä säää oot? Tuu takas. Virkaihmisäiti suunnittelee kakkoskämpän ostamista Nekalasta, osittain siks kun oot hehkuttanut sitä, mutta on muitakin syitä. Mutta missä tämän hehkeän kaupunginosan kämpät on myynnissä?! Jossain tiskin alla, vai eikö niitä oo myynnissä? Onko siel ees asuntoja? Vinkkiviitosesta kiitollinen! Saa laittaa myös spostia jos kerkii. En kyl usko et kerkiit ku et kerkii ees blogiin. Hyvää alkanutta vuotta kuiteski! Ja tulehan takas!

  1. -Karoliina kirjoitti: Vastaa

   samaa täällä ihmettelen! Olen pakottanu työkavereita käymään sivuilla, et näkyykö uutta postausta, jos vaikka omalla koneella on joku bugi.

 7. hannawee kirjoitti: Vastaa

  Nou Asikaine!? 🙁

 8. Vakkari kirjoitti: Vastaa

  Voih, parasta osaa arvostaa, kun sen meinaa menettää! Aamukahvit on ollu NIIIN paljon ankeempia, kun tänne ei ole päivittynyt hauskoja juttuja, vinkkejä tai hajatelmia. Jopa puoliso kysy jo yhtenä päivänä, kun en oo kertonu täältä mitään hauskoja juttuja, että mitä on tapahtunut ;D ;D

  Toivottavasti pian kiireet helpottaisi ja blogi palaisi linjoille! Tai toivottavasti kaikki on hyvin. Sua kaivataan Asikaine!!

 9. -jana kirjoitti: Vastaa

  Hui mäkin aloin jo panikoimaan, että on tosiaan epätavallisen pitkä tauko… Ja aivot alko rullaamaan kaikki pelot autokolarista kaikkeen kauhiaan… Sitten hokasin tarkistaa instagramin ja siellä ollaan elossa ja hyvissä voimissa tuoreessa kuvassa! Jeeee, ihanaa jos kaikki on hyvin. Kiitolline olo! ????

 10. Eeva kirjoitti: Vastaa

  MISSÄ OOOOLEEEET??? Kauhea ikävä…

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.