Munan mentävä aukko

Vitsoja säästelemättä vedimme eilen naapurin muijan kanssa parin tunnin virpomisrundin lähialueella. Mukanamme olivat pääsiäiskissa, hämähäkkimies ja viittasankari (!!?) sekä iso pinkka viime viikolla porukalla väkertelemiämme vitsoja. Pääsiäiskissa opetteli kotona tärkeänä lorut ja pakahtui riemusta jo aamulla herätessään. Me mennään virpoon! Minä menen nyt virpoon! Tänään on huomenna! Tunnin päästä on huomenna! Missä se virpoon on? Missä se virpoon on, isi missä se virpoon on? Me mennään virpoon!

Hippi jäi himaan päivystämään mahdollisten noitien varalle. Ensimmäisille onnekkaille trulleille pitkätukka antoi päätä isommat jättimunat. – Ai sää ostit sitte seittemän euroa kappale maksavia jättimunia virpojille? – No niin no, miulle sanottiin, että niistä isoista ne ilahtuu tosi paljo ja nää oli isoimpia…

Kuultuamme Hipin taloudellisista sijoituksista palmusunnuntaihin, lähdimme helmat hulmuten kerjäämään kaikista naapureista karkkihyllyt tyhjäksi. Alkuun pienen trion vakio oli innoissaan virpoa kauniissa kuorossa ennen oven aukeamista ja visusti vaieta hymyilemään virvottavan saavuttua avaamaan.

Poikkesimme niin tutuilla kuin vähän tuntemattomillakin ovilla katumme varrella. Saimme kuulla tarinoita kadullamme palvelleesta kirjakaupasta, vanhasta maitokaupasta sekä kuka minäkin vuonna kotikatumme taloihin on muuttanut, kenen isä rakentanut. Esittäydyimme, päivittelimme. Yhdellä ovella saimme kaikki lämpimän halauksen. Tunsimme naapurin muijan kanssa itsemme keltanokkaisiksi pääsiäistipuiksi kuunnellessamme juttuja niin no noihan on ihan uusia tulokkaita tällä kadulla, ne tuli vasta sillon 60-luvulla…me ollaan oltu täällä jo…

P3290069.JPG

Paikkasimme Hipin jättimunien mentävän aukon mennen tullen uusilla tuttavuuksillamme sekä korillisilla suklaamunia ja muita herkkuja..tai niin luulin.

p3290079.jpg

Kunnes kotiin saavuttuamme huomasin, etteivät kaikki jättimunan mentävät aukot ole paikattavissa. Ehkä ovelle ilmaantuneet trullit olivat vitsoillaan piiskanneet noitapäivystykseen jääneen Hipin housut rikki.

Toivottavasti kukaan ei ole soittanut lastensuojeluun ilmoittaakseen jättimäisten pääsiäismunien kanssa ovellamme heiluneesta haarakiilattomasta henkilöstä.

P3260011.JPG

Pääsiäinen saa tulla! Rai rai!

 

 

Hyvää maanantaita! Vaikka on loskaa, ei haittaa.

Share

23 kommenttia

 1. Nekalasta kirjoitti: Vastaa

  Jos mä oisin tienny tän, niin olisin heti tullu teille virpoon. (jos tietäisin, missä te täällä nekalassa asutte!!) Hyvä meininki =)

 2. Heiskanen kirjoitti: Vastaa

  Se iso muna oli paras :)!! Sitä fiilisteltiin vielä ennen nukkumaan menoa!!

 3. Helmi K kirjoitti: Vastaa

  Siis toi otsikko, hipin asento, hipin housut (onko ne housut???), mikä meno, mitkä tyypit, kuolen.

 4. Jenni_Kuperkeikkaseikka kirjoitti: Vastaa

  Vinkki: Jos on kahdet rikkinäiset kalsarit, niin ne voi pukea päällekkäin siten, että reiät on eri kohdissa. Tätä voi soveltaa hyvin myös sukkiin.

 5. anni maaria kirjoitti: Vastaa

  Hiii, vähänks tää merkintä hymyilytti ja nauratti 🙂 Aika hyvä päivä muuttui just viirun verran paremmaksi..! Oon kuunnellu vuodesta toiseen hyvin kaksimielisellä huumorintajulla varustetun äitini ”kova muna” -juttuja, joten munahommat kyllä uppoo ja kunnolla! Erityisesti pääsiäisen aikaan ^_^ Kivaa sitä koko teijän poppoolle siis!

 6. emmi / NFV kirjoitti: Vastaa

  Ei mä en kestä.
  En kestä.

  :—————DDDDD

 7. Kepander kirjoitti: Vastaa

  Ei voi olla! Meikäläisen semihipillä on ihan samanlaiset (Lidlin?) kalsarit ja ratkenneet aivan samoin! Halleluja, pääsiäisen ihme!

 8. Maritsa kirjoitti: Vastaa

  Mä repesin, taas! Ja hymyilin itsekseni, kun kuvittelin pienet virpojat hymyilemässä hiljaisina virvottavilleen:)! Ilahdutit päivääni, taas!!!

 9. millakarhu kirjoitti: Vastaa

  Iso muna=paras muna. Hippikin sen tietaa. :’D

 10. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  😀 Ens vuonna si!

 11. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ihana kuulla! <3 Hyvä niin! oli niin parhaita noitiakin, että isot palkat oli paikallaan!

 12. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No oli eilen kyllä erikoishyvä meininki muutenkin! Ja nuo ”housut” on niiin oudot. Semi spiderman, semimäkihyppy, semikalsari, semi-ihmehouuusut 😉

 13. Galla kirjoitti: Vastaa

  Ja sukkahousuihin!

 14. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos vinkistä.

  Se melkein toimi myös rikkinäiset kalsarit + rikkinäiset bokserit -yhdistelmänä, mutta kun ne reijät ei ollu eri kohdissa…argh!

 15. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Munarikasta pääsiäistä myös sinne!! ;D

 16. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Mää vielä hetken kestän;) Mutta joskus vielä tulee piste vastaan ja poltan kaikki kalsarit!

 17. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No nyt on pääsiäisihme!

  Jos en väärin muista, nuo on saatu joululahjaksi ehkä pri vuotta sitten jouluna lahjaksi ja tuohon samaan settiin kuuluu helvetin kiree pitkähihainen aluspaitakin. Yhdessä ne on hyvä spidermankerrasto, vaikkakin vähän rietas tuon reijän kanssa..

 18. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ne oli kyllä niiiin ihania, kaikki pienet virpojat 🙂 <3

 19. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Haa ha haa! Tästä aiheesta voisi repiä loputtomasti kaksimielistä läppää ;D Kiusaus on kova!

 20. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ja juuri siksi ei koskaan kannata heittää reikäisiä sukkiksia pois, koska niitä voi vielä ihan hyvin käyttää ;D

  Kiitos Gallalle viikonlopusta <3

 21. Galla kirjoitti: Vastaa

  Kiitos itsellenne! Oli kivaa. Erityiskiitos virpojille!

 22. Tuulis kirjoitti: Vastaa

  Luoja, repesin viimeistään ton pellavapää-Wirtasen nähtyäni, toi biisi kruunasi koko jutun. Huono juttu tämä repeily sikäli, että mies yrittää nukkua tossa vieressä :DDD

 23. Jenni kirjoitti: Vastaa

  haha :DD

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.