Talvilomasuunnitelmia (+Lasten Lauantai -arvonnan voittaja!)

Poikien talviloma starttasi aamulla suklaamuroilla, viltin alla istuskelulla ja perushäsläyksellä. Itselläni ei varsinaista lomaa ole, mutta ajattelin seuraavan parin viikon aikana mahdollisuuksien mukaan joustaa työskentelemällä etänä sekä suunnittelemalla mukavia puuhia loman ratoksi.

Varmaan vietämme aikaa ihan vaan kotona sekä lähipuistoissa hengaillen ja lumisesta säästä nauttien. Pakko ehkä myös poiketa vakkari retkikohteessamme Iidesjärven reunalla paistamassa makkaraa ja käppäilemässä jäällä. Mainittuani ohimennen sanan retki, pienen punapään silmät kirkastuivat ja tyyppi yritti häipätä sukkahoususillaan ovesta pihalle huutaen Maggaa! Magga gaa! Magga!

Olen myös luvannut loman kunniaksi leipoa poikien kanssa mokkiksia tai suklaakakun, johon viime viikolla hankitut suklaalevyt ovat täysin yllättäen edelleen kaapissa tallessa. Jee!

P4230006

Vihdoin voin viedä Pojan Wanhan Tapin bingoon, koska seuraavana aamuna ei ole aikaista päikkyherätystä. Ennen superjännittävää bingoa, voisimme porukalla ehkä myös syödä Tapissa. Johan pian onkin pian kulunut viikko viime kerrasta, jolloin naapurin muijan sekä lapsikatraidemme kanssa valtasimme lähes puolet ravintolasta ja flipperipöydästä istuen kaksi tuntia herkuttelemassa. Dipit eivät koskaan loppuneet! Lopulta söimme myös jo pyytämäni doggybaginkin melkein tyhjäksi ja tilasimme kaikille jäätelöä.

Lauantaina aijomme poiketa Tampereen Mediapoliksessa järjestettävässä Lasten Lauantai -tapahtumassa katsomassa Miinaa ja Manua sekä Malttia ja Valttia. Pikkuveli erityisesti odottaa Miinan ja Manun näkemistä, sillä kyseisten kattien puuhakirja on yksi pienen lempikirjoista.

Lauantaiksi saimme myös kutsun naapuriin illalliselle! Odotan innolla naapurin muijan superkokkailuja sekä punkkulasillista parhaassa seurassa.

Myös matka mummolaan on suunnitteilla, tottakai. Se taitaakin jälleen olla koko perheen loman kohokohta, jota lapset odottavat joka päivä -oli lomaa tiedossa tai ei. Itseasiassa pakko-päästä-mummon-ja-ukin-luokse on aika krooninen mielentila lapsillamme.

Lisäksi ensi viikolla lähden Helsinkiin juhlimaan ystäväni uuden kirjan julkkareita! Ihan mahtavaa! Miten voinkaan olla näin onnellinen, ylpeä ja kateellinen lahjakkaan ystäväni teoksista. Luvassa on rokokoodisko ja opiskelukaverini kanssa varasimme iltaa varten jo hotellinkin. Hyvä me! Välillä tuntuu, ettei ruuhka-arjen syövereissä ehdi ikinä nähdä ystäviä kunnolla tai muutenkaan koskaan jouda mihinkään, ellei kalenterit kädessä tee ennakkovarauksia.

Myös naapurin muijien kanssa suunnittelimme perinteisiä illanistujaisia, mikäli yksi joukostamme ei lähde synnärille..

..on tosiaan paljon, mitä odottaa!

Ihanaa talviviikkoa lomalaisille ja kaikille muillekin!

 

ARVONNAN VOITTAJA!

Kiitos kaikille Lasten Lauantain lippupaketin arvontaan osallistuneille! Oli hauskaa lueskella parhaista kirppislöydöistänne. Tällä kertaa arpaonni suosi Suvia, joka saakeli hilloaa löytämäänsä Artekin syöttötuolia vintillään! (Suvi saa meiliä, jossa ohjeet palkinnon lunastamiseen.)

Tässä vielä arvan valitsema vastaus: Artekin syöttötuoli 13e Nekalan kierrätyskeskuksesta! Vaikee oli vastustaa, vaikka oli jo kaks syöttistä. Perustelin sit kotona ostosta äitiyshuuruilla ja järjettömällä jälleenmyyntiarvolla. Toki hillosin sen sit vaan vintille käytön jälkeen, et se niistä mielettömistä myyntivoitoista.

 

Lue myös:

Kevätsekoilut

 

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.