Keskikesän kuulumisia

Uuh! Hei hyvää nimipäivää meikälle ja terkkuja ihanalta kesälomalta. Ennen juhannusta pakkasin kumpparit, bikinit ja kirjat kassiin ja hyppäsin junaan, jonka määränpää oli loma. Aikaisemmin poikien kanssa mökille häipännyt Hippi tuli aurinkoiselle asemalle vastaan ja viimeistään lossilla henkinen lomavastaajani napsahti kunnolla päälle.

Kesäloman pariin ekaan viikkoon on mahtunut niin paljon ihania kesäjuttuja, ettei loppukesän sääpelottelut suuremmin huoleta. Hauskan juhannusmökkeilyn ja mahtavan mökkiseurueen lisäksi olemme nauttineet kiireettömistä ja suunnittelemattomista päivistä, jolloin on voinut vielä illalla myöhään häipätä kalaretkelle, viettää iltaa naapureiden kanssa tai päättää seuraavana päivänä lähteä naapurin muijan kanssa Provinssiin.

Festarireissun lisäksi pääsimme myös Hipin kanssa kaksin ihanalle unelmalomalle Punkaharjulle. Vaaleanpunainen Hotelli Punkaharju oli juurikin niin hurmaava kuin olin haaveissani ajatellutkin ja puhelimensa Punkaharjun rantasaunaan hukanneen Hipin kanssa oli juuri niin hauskaa, kuin yleensä muutenkin. Keskusteltuamme parisuhteemme laadusta, loppukaneetiksi kiteytyi Niin mutta kun kaikki ihmiset on aika perseestä, etenkin jos niiden kanssa seurustelee!

Kerron kauniista lomakohteesta vielä lisää.

Poika on kalastanut, pelannut jalkapalloa, kalastanut ja kalastanut. Jokaisen päivän toiveena on päästä kalalle ja melkein joka päivä virvelit onkin kannettu autoon. Olemme syöneet ahvenia ja haukia, mutta edelleen kalastajaa harmittaa karannut iso lohi(!), joka oli jo kiinni. Olemme myös käyneet aika paljon uimarannoilla, maauimalassa, puistoissa ja Särkässä, grillailleet ja chillailleet. Myös Hipin pojille lupaama yöretki omaan olkkariin oli kesälomalaisten mielestä ehkä parasta ikinä. Siskonpedissä, melonikulhossa ja Asterix-elokuvassa yhdistyi suuri seikkailu ja kotoinen, mukava meininki.

Tänään olimme vähän miettineet reissua Hankoon tai jotain pientä roadtrippiä, mutta sään luimistuttua, oli aivan paras idea lähteä Rauhaniemeen saunomaan. Pienet uimasankarit kiljuivat onnessaan pärskähtävien aaltojen osuessa kallioon ja kastellessa koko porukan uudestaan ja uudestaan. Grillimakkarat maistuivat ja saunomisesta jäi raukea olo.

Ehkä lähdemme vielä jossain vaiheessa Hankoon, Sastamalaan, Hesaan tai johonkin muuallekin parin päivän tripille. Tällä viikolla suunnitelmissa siintää kiva kesäteatteri ja tärkeää on myös ehtiä rauhassa hengailla Nekalassa pihapiirin kavereiden kanssa, nauttia kesästä sekä tietty päästä vielä mökille ja ihan vaan näiden maisemien sisälle hengittämään:

Jep. Hippi on nykyään the musavideo-ohjaaja ja viime viikolla saamansa kirjeen mukaan vähän muutakin, syksy puhaltaa uusia tuulia arkeemme. Hienoa!

Mutta ihanaa, että syksyyn on vielä aikaa ja loma on alussa. Vielä voi tapahtua mitä vaan, tai vaikka olla tapahtumatta mitään. Kesän hauskin päivä saattaa olla tuulinen sadepäivä, jolloin uskalsi kaverin kanssa kirkuen uhmata metrisiä hyisiä aaltoja ja sai syödä pyyhe ympärillä maggaraa.

Hauskaa kesää kaikille!

Lue myös:

Sellainen kesä

Loman viimeinen roadtrippi

Haastavaa aikaa parisuhteelle

Share

8 kommenttia

 1. Pitkäaikainen seuraaja kirjoitti: Vastaa

  Ihania kesämenoja teillä, niin kuin aina, mutta siis mitäH?!Voinko tästä tekstistä ymmärtää, oliko se instagramissa vitsailuissa vilahtanut kirje Hipin????
  Ei ole meinaan ihan helpoin päästä ja saattoi muutenkin vähän yllättää, mutta siis ihan positiivisella tavalla. Näinhän ne sanoo, että blogit näyttävät ihmisestä aina vain vähän,ne ”elämän parhaat puolet”. Tai nyt kun mietin, niin eipä tuo oikeastaan ole yhtään ihme juttu…

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kyllä se oli hänen kirje! 🙂

   Ja niin, onneksi näytän täällä hänestä aina vain parhaat puolet <3

 2. Zipp kirjoitti: Vastaa

  Meneekö hippi siis opiskelemaan? Onnea! Mikä mahtaa olla ala?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo,
   luokanopeksi! 🙂

 3. Sanni kirjoitti: Vastaa

  Se opiskelupaikka irtosi?! Eipä siistiä!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   KYLLÄ! Niin on!

 4. Zipp kirjoitti: Vastaa

  Vau, hienoa 🙂 tekstiesi perusteella Hipistä tulee aivan mahtava luokanope, sellainen ymmärtäväinen ja hyvin lasten kanssa toimiva 🙂

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   🙂 No niinpä!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.