Kulmakarvat 2000 vs. Kulmakarvat 2017

Tiistaina ilahdutin ihmisiä Instagramissani inspiroivalla selfiellä, jonka otin katseltuani taas vähän liikaa nuorisolaisia sarjoja. Eihän sitä ole kolmekymppinen eikä mikään, jos ei parikymppisten tyyliä yritä kopioida…

Seuraajani kommentoivat #instaeyebrows #eyebrowgoals-kuvaani naurunaamoin ja työkaverini kirjoitti nauruhymiöiden saattelemana: ihan kun mun tyttäret ja niiden kaverit.

Ja olipas meillä kaikilla siinä sitten ihan hirveen hauskaa Hahhah hah haaa! Onpas tää nykymuoti sitten taas, kyllä vaan aikamoista. Lapasesta lähtee kulmien kanssa… Kunnes muistin viime viikolla passi-sekoiluissani esiintyneen oman millari-kuvani.

Aka #eyebrowgoals -kuvan ajalta ennen hästägejä.

Kenenkään tyylille naureskelu ei tietenkään kuulu hyviin tapoihin ja tarkistettuani omat millarikulmat, hihittely loppuikin aika nopsaan -jopa heti!

Että paljon varaa. Että vaikeeta piirtää kaksi samanlaista ohutta kaarta, kun se toinen menee aina vähän pieleen. Että case closed!

 

Tyylikästä torstaita kaikille!

 

Katso lisää hienoja tyylejä:

Throwback Duckface

Ysärinuoruus

 

Share

9 kommenttia

 1. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Älähän hättäile, hyvä kun on jotkut kulmakarvat. Omani lähtivät syöpähoitojen myötä. Tulee muuten aidomman näköiset, kun ei ole ihan täydelliset kaaret eikä ihan symmetriset. Ja kuka olisi uskonut, että ihmisellä voi olla säärikarvojaankin ikävä.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Voi ei Lottovoitto <3

   Paljon voimia rankassa tilanteessa, VOITA SE!!!!

   <3 <3 <3

 2. Någon Annan kirjoitti: Vastaa

  Oho mikä yhteensattuma! Postasin tänään instagramissa kuvan millari-kulmistani varoitukseksi nuoremmille seuraajille, etteivät he haksahda nyppimään kulmaparkojaan ohuiksi, vaikka se tulisikin joskus muotiin.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hahaha, pitääkin mennä heti tsekkaamaan tämä 😀

   Ja ehkä myös voisi varoittaa, ettei tatuoi nykyisiä paksuja kulmia, jos muoti taas muuttuu… : /

 3. K kirjoitti: Vastaa

  Heh, mä meinasin kirjoittaa siihen sun viirukulmakarvat-postaukseen, että saletisti näitä nylyajan teinejäkin nolottaa kymmenen vuoden päästä 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   😀 😀

 4. Westend Mum kirjoitti: Vastaa

  Hassua miten kauneus- ja muoti-ihanteet vaihtelevat ajan saatossa 🙂
  http://westendmum.fi

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No niinpä.

 5. kasiseiska kirjoitti: Vastaa

  tbh toi millenniumin ohut kulmakarvatyyli, jota oli monta vuotta ysärillä ja myös monta vuotta 2000-luvun puolella näyttää jotenkin paremmalta kuin tää sitä seurannut nykypäivän brežnev-goals 😀

  (päädyin tänne hakusanalla ”kulmakarva muoti”, koska halusin perehtyä itseäni jo pidempään ihmetyttäneeseen trendiin :D)

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.