Vuoden 2017 hittipostaukset

Nyssi! Aika tsekata kuluneen vuoden hitikkäimmät postaukseni. Suosituimpaan kärkeen on noussut sekalainen otanta nostalgiaa, pikkulapsiperhetilitystä, läppää ja törttöilyä. Mahtavaa!

Kiroilu näköjään kiinnostaa myös, sillä useammassa hitiksi nousseessa postauksessa on käytetty voimasanoja jopa ihan otsikossa. Mikä homma!? Kuten olen aikaisemminkin avautunut, mikä on, että siitä pitää klikata! Jos jossain mainitaan vittuja tai perseitä, on siitä klikattava. Klik. Hmmm…Uutisia syöpähoidoista – en klikkaa..Maalausohjeet -en klikkaa…Näin voit tehdä hyväntekeväisyyttä -emmää tätäkään klikkaa…Vittu saatana. Joo, hei tää! Tää kiinnostaa, mää painan tästä! 

Noh, ehkäpä tänä vuonna lanseeratulle kiroilupurkille on käyttöä myös ensi vuonna. Eikä siinä, oli lukemisen syy kiinnostava kiroilu, vertaistuki tai hauskat jutut, lämpimästi kiitän kaikkia lukijoitani kuluneesta vuodesta! KIITOS LUKEMISESTA, kannustamisesta, tsemppaamisesta, kommenteista, tykkäyksistä, jakamisista, kaikesta! Klassikkona todettakoon, että en kirjoittaisi ilman lukijoita!

No, ehkä jaksaisin kolme päivää, mutta ei tulisi näin timangia! Jeh, eli KIITOS ja tässäpä nämä hitit:

Asikaisen suosituimpia vuodelta 2017

Miten selvitä yhdessä pikkulapsiajasta

Ysärinuoruus

Se granola on vittu mysliä!

Tervetuloa synnytystalkoisiin

Hylätyt lapset safkaa, Hanna Sumari kyttää ja arvostelee -tapahtuma

Nyt vittu nukkumaan!

Äidin rakkauden vitun monumentti

Suoraa lukijapalautetta

No mie voin

Miksi en ole naimisissa?

Blogien klassikkopostaukset

Miten imetyksen lopettaminen sujui?

Saa huikata, jos tulee mieleen joku oma lempparipostauks, joka ei ole hittiharavalla noussut suosituimpien kärkeen! Oma suosikkini on ehkä ööh joku nokkela..eipäs kun ihan joku aivovuoto, kuten vaikka tämä tai tämä.

Sellasta.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Vuoden viimeisiä viedään!

PS. Kahden viimeisimmän postauksen kuvat eivät näy, tilannetta selvitetään. Toivottavasti korjaantuu pian, pahoittelut.

Share

6 kommenttia

 1. Maininki kirjoitti: Vastaa

  Ai että, joo noi sun vinkkaamat aivovuodot on ihan parhautta ❤️ Oot huikee, jatka samaan malliin!

 2. Etana kirjoitti: Vastaa

  Mää en tiedä, onko tieto sua vielä saavuttanut. Mutta ”sun” palvelimellas on nyt joku etanatauti, blogi latautuu toooooodella hitaasti. Tai ainakin siltä tämmösestä hätähoususta tuntuu 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ok, hei kiitos tiedosta. Jotain häikkää ainakin kuvissa ja siitä laitoin juuri selvityspyyntöä!
   Jos vielä näet tämän: onko ongelma vain kuvissa vai myös tekstissä? Ja jos muistuu mieleen, koska ongelma mielestäsi alkoi?
   Toivottavasti saadaan kuntoon pian, argh!

   1. Etana kirjoitti: Vastaa

    Ongelma OLI koko sivustossa, siirty domainille, mutta seuraavaan..ööö.. puoleen minuuttiin ei tapahtunu mitään. Sitten sivu lävähti esiin. Mutta nyt homma toimii jälleen.

    P.s. Just nyt mä ottasin oksennustaudin mielelläni ja antasin tän kurkkuebolan, joka estää nielemisen ja sen myötä syömisen, juomisen ja puhumisen, vaihdossa. Ja tää ei tunne oksennustaudin suvantohetkiä, 100 prosenttista kidustusta koko ajan!

    1. Etana kirjoitti: Vastaa

     Eikä siis ollut tarkoitus vittuilla, koska koko perheen noro on kamalaakin kamalampi, mutta angiinanoviisille tämä kurkku-korva-kaula-hammaskipu on ollut yhtä helvettiä.

     1. Asikaine kirjoitti:

      Ymmärrän! Ja siis voi ei, kuulostaa ihan todella kamalalta, toivottavasti voit jo paremmin <3 <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.