Se granola on vittu mysliä!

Nyssi! Kävin Helsingissä.

Huolettomissa ja trendikkäissä ambienttimusa-chia-kahviloissa ja -kaupossa tunsin itseni koko ajan täysin homssuiseksi ja hölöttäväksi Pate Mustajärveksi, paitsi Ivana Helsingin liikkeessä, jossa sovittaessani Muumi-mekkoa tunsin itseni jättimäiseksi kaksivuotiaaksi.

Raakaruoka-dinnerillä shottilasissa tarjotun smoothien hörppäsin vahingossa ennen ruokaa, vaikka vihreä terveysshotti olikin jälkkäri. Skumpan kanssa nautitun raa´an  illallisen seurauksena tilasin seuraavassa ravintolassa iltapalaksi ranskalaiset ja ison hanabissen, joka oli nollanelonen.

Aika nopsaan palasin junalla takaisin Tampereelle huovuttamaan kaulaan ripustettavaa oranssia kännykkäkoteloa ja paukuttelemaan kaljatölkkejä otsaani. Huh huh.

Ja se granola on vittu mysliä!

 

Ihastuttavasta kuvasta kiitos Muita ihania -blogin Tiinalle, joka oli inspiroitunut Hesa-angstisesta Facebook-päivityksestäni.

<3

 HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE SITTEN VAAN!

Back in Nekala.

Share

31 kommenttia

 1. Pamsu kirjoitti: Vastaa

  KYLLÄ.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   !

 2. Katariina kirjoitti: Vastaa

  Mä kans sain samankaltaisen reaktion, kun eilen Kalevan Prisman perjantaisessa helvetissä etsin mysliä. Joka paikassa vaan jotain granolaa ja meinas mennä hermot, kun sitä mysliä ei vaan löytynyt…kunnes tajusin, että perkeleen granola!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Jahas jahas, se on jo tullut Tampereelle! Hyvä tietäää ;D

 3. Rokkimamma kirjoitti: Vastaa

  Tytär 13 v just eilen sanoi että hän ei ymmärrä miksi granola…. sehän on mysliä… kuulemma kaikki koulussa kohtaa nyt granolasta. Näin myös Espoossa.

  Niin ja mustakin mysli on mysliä…ei mitään vi…n granolaa…

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hahahahahahaaa! Se on levinnyt myös Espooseen ja kohta se tulee Tampereelle! Olen valmis!

 4. Hei sä oot ollu väärissä paikoissa. Tule ensi kerralla Maunulaan, se on Helsingin Tampere. Siellä mysli on mysliä ja kahvi on kahvia ja jumppa on jumppa. Siellä on kesällä omat festaritkin. Maunulan musaa ja makkaraa, tule silloin.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Pitääkin pistää mieleen MAunula <3 kuulostaa kivalta!

 5. Janina kirjoitti: Vastaa

  Mutta granolassa ei ole lisättyä sokeria. Siinä se ero mysliin. Ainakin kaupan hyllyltä saatavissa ero on tämä.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Eläköön se pieni ero!

  2. Mikko kirjoitti: Vastaa

   Granolassahan on lisättyä sokeria. Hunajana tai esim. fariinisokerina.

 6. T kirjoitti: Vastaa

  Taidan kulkea laput silmillä kaupassa ja suunnata aina kohti sitä yhtä tiettyä myslipussia kohden. En ole edes huomannut mitään granolaa.. 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Niin, en tiedä, lukeeko paketeissa gronola vai vielä edelleen mysli, jos tuotantolinjoja ei olla ehditty vielä virittään uudella nimellä uuden nimen myötä 😉

 7. Se muuten on sitä.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   !!

 8. Jokunen kirjoitti: Vastaa

  Totta puhut! Ja muutes: broccoli on parsakaali, dinneri on päivällinen/illallinen ja kuvauslokaatio on kuvauspaikka.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, no mites toi sänkkäri?

   1. Flora kirjoitti: Vastaa

    Sänkkäri on sänkipelto!

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

     hahahahhahhaaa

 9. Enne kirjoitti: Vastaa

  Ahahhah, kiitos tästä! Helpottaa ahdistusta kun parin tunnin päästä pitää hypätä junaan kohti chia-lattekahviloita. (Tohon vi*un granolaan tiivistyy jotenkin paljon enemmän kuin edes se mysli.) Parasta Hesassa on kiskot (tai moottoritie), jotka vievät sieltä poispäin!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kaikki oli siellä kahvilassa vielä kaiken lisäksi niin hyvää!!! Sairaan herkullinen avokadotousti ja kaikki niin huolella ripoteltu! Nams ja mums!

   Tsemppiä!

 10. possu kirjoitti: Vastaa

  Kyllä, mysli on mysliä. Mutta kertokaa mikä väri on greige? Harmaa vai beige? V***u!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   jahas jahas, sellaisesta en oo vielä kuullukkaan!!?

  2. Oli kiva kerrankin tietää kirjoitti: Vastaa

   Pakko auttaa Possua kun kerrankin tiedän: se on harmaan (grey) ja beigen (eige, eheh.. eiku oikeesti jotenkin noin) sekoitus. Semmonen beigeen/ruskehtavaan taittuva harmaa tai jos haluaa ajatella toisin eli harmaaseen taittuva beige. Siitä koohkattiin sisustusblogeissa jokunen vuosi sitten ja joku Tikkurilan tms värisävy kiihkeästi kiersi kommenteissa ja olin ihan ulalla. Nyt se on kai jo ihan out, kauheaa jos sitä seinistä löytyy vielä, koska seinäthän tulee maalata joka vuosi uusien trendien eikä suinkaan omien mieltymysten mukaisesti – tämä on tosi (joillekin hulluille).

   1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Kiitos tästä täsmennyksestä!!

 11. Mää kirjoitti: Vastaa

  Voi Asikaine! Luen usein mutta eka kerta kun kommentoin. Oot loistava, mutta nyt! Tiivistit Helsinki-angstini niin kauniisti <3 Mulla on Hesassa (just noin, eikä joku Stadi, nönnönnööö) aina hirveen homssunen ja typerä olo. En mä oo cool enkä halua esittääkään sellasta. Rakastan Tamperetta. Tänne kun palaa niin sieluun laskeutuu niin syvä rauha. Ah.

 12. HeidiÄs kirjoitti: Vastaa

  Aaah toi kuva on niin kaunis <3 voisin tuijottaa sitä vaikka kuinka pitkään. IHANA!! Saisikohan sen julisteena seinälle? Ja kyllä, se granola on vittu mysliä.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Määkin haluan sen. Ehkä teetän valokuvana ja laitan kehyksiin 🙂

 13. Ire kirjoitti: Vastaa

  Tämän postauksen takia meillä kutsutaan granolaa nykyään nimellä ”vittumysli”. Sana käytettynä lauseissa: ”Milloin teet taas sitä vittumysliä?””Ompa hyvää vittumysliä”.

 14. tiuku kirjoitti: Vastaa

  Sallithan korjata väärinymmärryksesi. Granola ei ole mysliä. Granola paahdetaan uunissa, mysliä ei. Mysli on sitä kamalaa höttöä, joka muuttuu mössöksi, kun sen lisää soijajugurttiin. Believe me, olen paljasjalkainen stadilainen. 😉

 15. Cake kirjoitti: Vastaa

  Hyvä Tiuku. Granola ei o vittu mysliä, vaan ihan eri. Vittumysli jääköön Tampereelle mihin se kuuluukin. Ja eläköön eri mieltymykset!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.