Uusi lemppariravintola Public House Huurre

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime vuonna Tampereelle avattu Public House Huurre on muodostunut jonkinsortin vakkarimestaksi perheellemme. Ei Kalevan ytimessä sijaitseva Huurre sentään vedä vertoja jatkuvalle Wanhassa Tapissa ramppaamisellemme, mutta aika usein olemme koko perheen voimin Huurteessa herkutelleet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huurre on rento ja viihtyisä ravintola, josta löytyy syöttötuoli(!!). Jes! Ymmärrän syöttötuolittomien ravintoloiden linjauksen eristää vauvelit ja sekoilevat taaperot asiakaskunnistaan (etenkin välillä 1-vuotiaan ravintolakäyttäytymistä katsellessani… ). Mutta itseäni tietty harmittaa monen kivan raflan sulkeutuessa automaattisesti pois perheemme vaihtoehdoista tällä hetkellä, kun syöttötuolia ei löydy. Kuten The Bull, Tuulensuu, 2h + Keittiö, Inez, Gastropub Kaleva…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No mutta! Huurteesta löytyy syöttötuoli ja ravintolan henkilökunnalla on mukava ja mutkaton suhtautuminen perheen pienempiin. Nämä faktat ovat painaneet vaakakupissa joka kerta, kun olemme kyseiseen ravintolaan porukalla päätyneet. Milloin nälkäisinä uimarannalta, milloin kiireisinä lastentapahtumasta..

Toki valintaan on vaikuttanut myös Huurteen herkullinen ruoka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja olut! Public House Huurteen tiloista löytyy nykyisin myös mikropanimo Kaleva Brewing Company, jonka ainutlaatuisen suklaaoluen makuun pääsin ryypätessäni hampin kanssa Tulli Beerfesteillä! Luonnollisesti Kaleva Brewingin tuotteita saa Huurteen hanoista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruoka Huurteessa on aina ollut superhyvää ja annokset ovat maistuneet Pojallekin. Valikoimissa on myös hyvät kasvishampparit ja -hodarit, by the way. Tosin olen ollut todella harmissani, kun lempparini rapu-wasabi-dogia on hävinnyt listalta! Aargh! Se oli uskomaton suosikkini! Mutta kelpaavat Huurteen muutkin huolella valmistetut setit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikonloppuisin Public House Huurteessa on usein spessuja erikoisannoksia, musaa ja ohjelmaa! Kuten nyt tulevana viikonloppuna alkavat October Festit, jolloin tarjolla on tietysti harvinaisia oluita ja muuta hyvää.

Suosittelen poikkeamaan!

Mukavaa syyskeskiviikkoa!

Share

2 kommenttia

  1. Uusi tampereella kirjoitti: Vastaa

    Terve! tämä huurre kuulostaa hyvältä, satutko tietämään saako täältä take awaytä? =)

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

      Tervetuloa Tampereelle! Mä oon ainakin joskus ostanut sieltä hamppariannoksen mukaan, mutta en oo ihan varma, mikä nyt on systeemi. Luulis, että saa tiskiltä tilattua myös mukaan 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.