Seestekiintiö

Raikulipäivän jälkeen rauhotuin eilen illalla viinilasillisen ja villasukkien merkeissä sohvalle. Tarkoituksenani vihdoinkin kuunnella synttärilahjaksi saamani First Aid Kitin vinyyli ja poltella huumeita kynttilöitä. Asetin neulan levylle ja kuuntelin vinyylin rahinaa. Rahina koveni ja koveni ja lopulta ruotsalainen hippiduo jäi jankkaamaan living too fast too slow living too fast too slow living too fast too slow living too fast too slow.

DSC_0557.jpg

Mitä helvettiä nyt taas? Kampesin sohvalta ylös. Putsasin vinyylin hellästi ja asetin B-puolen lautaselle. Johanna ja Klara jatkoivat rahisevaa jankkaamista. Vad fan!? Levy, jota en ollut vielä kuunnellut kertaakaan. Kiukustuneissa silmissäni näin Hipin ja Pojan pelaamassa vinyylilläni frisbee-golfia ja käyttämässä levyäni saunassa peflettinä. Typerillä mehukesteillään kakkulautasena. Lissää kakkuu! Lissää kakkuu! Tyypillistä. Rahirahirahinaa. Nyt Söderbergit turvat tukkoon!

Nostin neulan levyltä. Sihisin villatakkia naulakosta. Täysinäinen punkkulasi kopsahti eteisen lattialle. Matolle ja kengille. Kenkiin. Kenkien sisälle. 

Yläkerrasta kuului vieno ääni. Äitii? Äitii?

Niinpä tietysti. Puhalsin kynttilät sammuksiin. 

Onneksi saan tänään paikattua viikonlopun seestekiintiöni ihanien tyttöjen saunaillassa. Futisjoukkueemme FC Mitsubitchit on Suomen seesteisin muijaryhmä. Saunomme seesteisesti, pelaamme seesteisesti ja juomme seesteiset saunajuomat sponsorimme seesteisessä saunassa Nekalassa.

1932266_10152689863704508_6331257809408065934_n.jpg

Kuka kaipaa Söderbergien jollotusta muutenkaan, jos illan soundtrackina voi olla Mitsujen kannatuslaulu:

 https://soundcloud.com/mcjarru

 

Hauskaa lauantaita!

 

 

Share

6 kommenttia

 1. Fransu kirjoitti: Vastaa

  Aijai, kommentoin heti perään toisen kerran, koska tää blogi on vaan niin hauskaa. Niin hauskaa! Ihanan tavallista menoa, arkipäivän huumorilla höystettynä – ihanku kuuntelis hyvän kaverin juttuja! Tykkään myös siitä, että tämä poikkeaa valtaosasta Lilyn blogeja: ei ostomaniaa eikä alleviivattua harmoniaa elämänviisauksineen. Kiitos sulle Asikaine, olet pelastus. Ja vielä Tampereelta, syrän!

 2. San kirjoitti: Vastaa

  Oli kyllä ihanan seesteinen ilta. Pian uusiks ja Turkin-reissua kehiin!

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hauska kuulla! Mahtavaa, että jaksatte lueskella mun höpinöitä illoista, jolloin ei tapahdu mitään 🙂

  Niin ilahduttava kommentti, kiitos tästä paljon!! 🙂 <3

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Finnairilta sponssi vai miten se ny meni.. 🙂

 5. Enne kirjoitti: Vastaa

  Eksyin blogiisi vasta tänään ja vaikka työteho onkin laskenut tämän löydöksen jälkeen pakkasen puolelle (pidän varmuuden vuoksi alapalkissa paria exceliä auki jos joku sattuu kulkemaan ohi…) niin mieliala on noussut potenssiin tuhat verrattuna aamuiseen. Kiitoskiitoskiitos! Täten määrään itselleni Asikaine-blogin säännöllistä seurantaa maksimi-annostuksella!

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Moro Enne!  Hei kiitos ihan  parhaasta kommentistasi! Ihanaa! Maksimina tänne aina takaisin lueskelemaan 🙂 🙂

  Jee!!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.