Kuppi nurin..

Jos Hippi karkaisi metsään, jäljittäisin pitkätukan alle tunnissa seuraamalla kahviläikkiä sekä kivien ja kantojen päälle sijoiteltuja kahvikuppeja. 

Päivittäin huutelen voi helvetin helvettiä! keräillessäni täysiä, puolityhjiä, puolitäysiä ja tyhjiä kahvikuppeja sohvan käsinojilta, portailta, autosta, roskiksen päältä, vaunujen alakopasta, hyllyn reunalta, kuistilta…Tosin löytäessäni 90-luvulla lahjaksi saamani muumimukin automme katolta kurkustani kuului vain vaimeaa korinaa halvaannuttuani raivosta.

DSC_0631.JPG

Tämän päivän tiskipöydästä päätellen näyttäisi olleen suuremmatkin kahvikestit, mutta yleensä mukijoukko on Hipin aamuinen kahvikuppi (2 mukia), autosta palautunut take away -kuppi (1-2 mukia) ja iltapäiväkahvit (noin 3 mukia). Kuppikleptomaani myös ohimennen ottaa vieraille kaadetun kahvikupin nenän alta ja usein ihmettelen aamukahvini mystistä katoamista juuri kupillisen kaadettuani. Siis määhän just kaadoin kahvit..! Myöhemmin löydän samaisen kipon kuistilta tai autosta. 

Raivostuttavaa.

Harkitsen vanhoihin sääntöihin palaamista. Kerrostalossa asuessamme kotinatsina määräsin, ettei yksikään kahvikuppi lähde ovesta ulos take away -kuppitarkoituksissa. Ihme kyllä, olin kotinatsiudessani kerrankin Aatun verran vakuuttava, että Hippi mukautui uuteen ohjeistukseen ottaen kahvit yleensä mukaansa kertsikippoihin tai huuhdeltuihin jugurtti- ja maitopurkkeihin.

IMG_1487.jpg

Sääntöni seuraksena olimme koko perhe tuntemattomien naapureiden kanssa kerrostalomme hississä Hipin hörppiessä hymyillen maitokahvia äidinmaidonkorvikepurkista. 

Siitäs sain.

Vuosien sotani tuulimyllyä vastaan osoittautuu matsi toisensa jälkeen turhaksi. Pakko pitää kahvitauko.

 

 

 

 

Share

10 kommenttia

 1. CougarWoman kirjoitti: Vastaa

  Eeeeiii voi olla, meillä ihan sama! Paitsi että meillä palautetaan työviikon take-away-autokupit vain n. kerran viikossa.

  ”Missä kaikki puhtaat kupit taas prkl?!”

  -Jaa, ootas, pari saattaa olla autossa.

  ”…”

 2. pelagia kirjoitti: Vastaa

  Meillä päinvastoin, mies käyttää _aina_ samaa kukallista retrokeltaista mukia. Jemmailee sitä jossain basson takana, etten vaan laittaisi sitä tiskiin. ”Ihan hyvä se vielä on, ei kahvikuppeja tarvi aina pestä”. Yök.

 3. jermia kirjoitti: Vastaa

  Meilläkin juuri näin päin. 😀 Itse olen se kuppien suurkuluttaja, tosin kaikki käyttämäni kupit kasaantuvat tiskialtaan vierelle.

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  😀

  Joo, ei ne meilläkään yleensä sieltä päivittäin palaudu..Yleensä kolmen ryhmissä tai sitten kun mä tuon niitä jupisten sisälle..

 5. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No mutta jos ne tulis tuohon tiskipöydälle aina, niin se ois jo suuri kehitysharppaus!! 😀 Hyvä sää!

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Yh, no ei oo kiva toikaan 😀 Tiedän kokemuksesta..sillon kun meidän pesukone oli rikki (puoli vuotta) ja kun keittiöremppa oli valloillaan, mentiin päiviä tuolla yhden mukin taktiikalla. Yyyh niitä maitokahvijämiä, mitä jossain pyöri.

   
 7. jermia kirjoitti: Vastaa

  Oon aika hyvä kyllä :3

 8. Silli kirjoitti: Vastaa

  Kiitos! Löysin blogisi vasta ja luin tähän asti. Repesin hyvin pahasti korvikekahville 😀
  Pystyn niin samaistumaan, tosin meiltä löytyy kotoa ex-hippi nykyinen Keksijä, joka huijasi minut aikoinaan luulemaan, että on kätevä käsistään, kun on raksallakin töissä. Myöhemmin kävi ilmi, että koko suku on lähinnä kätevä juomaan kahvia – pannu tolkulla.

  Jatkan lukijana, tack så mycket.

 9. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos ihanasta kommentistasi, hauska kuulla, että jatkat lukijana! Tervetuloa! 🙂

  Mutta vielä hauskempi kuulla Keksijästä ja etenkin kahvittelijasuvusta ;´D

  !!!

 10. Jenni kirjoitti: Vastaa

  😀 luovutan itekki sodan ja kerään takapihalta heti 4-5 kuppia!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.