Luonnonkosmetiikkaa superalennuksessa ( VAIN TÄNÄÄN!)

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Hahaa, pakko näin keskellä yötä vinkata! Suositulla luonnonkosmetiikkamerkki Madaralla on NYT meneillään (tänään tiistaina) 24 tuntia kestävä superale.

Madaran verkkokaupan koko valikoima on nyt vuorokauden ajan -40% alessa.

Itse olen käyttänyt Mádaran voiteita jo useamman vuoden ajan, itseasiassa Mádaran peruskasvovoiteet olivat ensimmäisiä tuotteita, joilla löysin luonnonkosmetiikan toimivan vaikutuksen etsiessäni atooppiselle iholleni sopivaa sarjaa. Sittemminhän olen täysin hurahtanut luonnonkosmetiikan hoitavaan vaikutukseen ja toimiviin tuotteisiin, joita olen monia blogissakin fiilistellyt.

Muutama tipsi Mádaran tuotteista.

Yksi paljon käyttämäni luottovoide on ollut Mádaran syväkosteuttava päivävoide. Sopivan kevyt voide imeytyy nopeasti aamuisin ennen meikkaamista ja kosteuttaa hyvin kuivaa ihoa, toimii hyvin jopa talvella, vaikka ihoni on silloin tosi kuiva. (Päivävoiteen pohjalla olen aamuisin käyttänyt kasvovettä sekä syväkosteuttavaa seerumia.)

Perusperttivoiteena pitämäni Mádaran päivävoiteen lisäksi käytössäni on ollut Mádaralta myös Mádaran syväkosteuttavaa SOS seerumi, joka sopii myös ikääntyvälle iholle (Huomio: SOS keski-ikä lähestyy SOS!!!) . Tämän päivän taika-ainesta, eli hyalyronihappoa sisältävä seerumi syväkosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti myös karheilevaa ihoa.

Molemmissa Mádaran tuotteissa olen tykännyt nopsasta imeytymisajasta, kevyestä koostumuksesta ja lisäksi hellävaraiset tuotteet ovat sopivan mietoja, mutta silti tehokkaita. Myös esimerkiksi Mádaran puhdistusmaitoa olen käyttänyt ja ollut siihen tosi tyytyväinen. Ja vielä vinkkinä: Mádaran valikoimissa on myös palkittu alumiiniton deodorantti!

Jes, eli nyt seuraavan 24 tunnin aikana kannattaa viimaista syksyä odotellessa täydentää kosmetiikkavarastoja edullisilla ja laadukkailla tuotteilla. Verkkokaupassa on kasvojen hoitotuotteiden lisäksi laaja valikoima myös hiustuotteita, lasten tuotteitamiesten tuotteita ja aurinkorasvoja ja vaikka mitä ihanaa luonnonkosmetiikkaa!

Mádaran verkkokauppaan pääsee tästä!

Myös Mádaran 24h superalen aikana kaikki vähintään 50€ tilaukset toimitetaan ilman postikuluja ja vähintään 80€ tilauksiin lisätään tilaajalahjana SMART ANTIOXIDANTS Anti-Fatigue Eye Rescue Cream.

Lisää luonnonkosmetiikasta:

Iho kesäkuntoon – puhdistusta ja täsmähoito finneille

Heleän ihon salaisuus – toimiva tehohoito punakkuuteen ja karheuteen

Muutama kuva meikin voimasta ja ihana Nui Cosmetics

 

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.