Norppalive

Näyttökuva 2016-5-10 kello 11.09.27

Jaan nyt tetristäkin koukuttavamman atk-vinkin silläkin uhalla, ettei kukaan enää saa töitä tehtyä tai muista palata blogini turhanpäiväisiin tapettijaaritteluihini . WWF on asennuttanut toukokuun ajaksi kameran kalliolle, jossa saimaannorpan on usein nähty lepäilevän (kamerasta ei aiheudu norpalle häiriötä).

Lähes jokainen kerta klikattuani vangitsevan monitorikuvan auki, norppa on köllöttänyt kivellä. Jonka jälkeen olen asettunut odottamaan sen pulahtamista veteen. Myös tyhjän kallion tuijotus pitää otteessaan..näkyykö ketään? Mikä oli tuo molskahdus…? Useampaan otteeseen olen jäänyt Hipille kiinni tuijottaessani norppakameraa hypnoosissa.

 – Mitä sie teet? Taasko siulla on se norppakamera auki? Sie voit kuule mennä kattoo livenä niitä tuonne, mie tiiän tuon kiven. Mie voin viiä siut sinne. Mie tiiän tarkkaan, missä se on..Janne vei sen kameran!

TARKKAILE NORPPAA TÄSTÄ!

Siellä ON JUURI NYT kaksi norppaa!

 

PS. Jos kuvissa näkyy joku pitkätukka heiluttelemassa persettään kameran edessä, ottakaa yhteyttä luonnonsuojelijoihin!

 

 

#norppalive

Share

6 kommenttia

 1. Salla kirjoitti: Vastaa

  Jos norppalive koukuttaa niin kokeilepa merikotkakameraa! http://pontu.eenet.ee/player/merikotkas.html Meillä ollaan ihan koukussa, seurataan sitä joka päivä. Pesässä on kolme mainiota poikasta ja ihan mielettömän tarkka kuva! Plus enemmän actionia kun lekottelevilla norpilla. 😉

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ha, täytyy heti mennä katsomaan! Kiitos vinkistä!!

 2. Ja mursun viikset kirjoitti: Vastaa

  Eikös paljas perse oo maailman luonnollisin asia? Kyllä sitäkin tulee suojella.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Totta! SEURAAVANA TULEE PERSECAM!

 3. Jenni kirjoitti: Vastaa

  Oon varmaan maailmakaikkeuden ainut ihminen, joka ei oo tuohon jäänyt koukkuun. Facebookit ja whatsappit on täynnä tätä, kato nyt norppaa hei! Katoin eilen ku wwf sanoi, että kaks norppaa siellä ois just NYT, ja olihan ne siellä, mut eihän ne tehny mitään! Ois vaikka jotain kuutteja tai jotain, niin ois vähän jännempää. Tuota merikotkakameraa en uskalla avata, koska siihen jäisin varmasti koukkuun, kuten jäin siskon kuusitiaiskameraan pari vuotta sitten. Olivat siis laittaneet lähimetsän linnunpönttöön jonkun riistakameran minkä lie, ja sitä sit tuijotettiin silmä kovana, kun poikaset oli kuoriutuneet. Tosin mulla on ihan ilman kameraa oma kissanpentushow makkarissa, että ehkä alan olla vähän immuuni näille. 😉

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hahahahaha! Mää oon jo livenäkin ollut tähän norppapäivystykseen koukussa, niin e ihan hirveesti yllättänyt tuo 😀
   Mutta tuo kissanpentushow selittää aika paljon….

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.