Työpäiväni kuvina

Yleensä istun työpäivät yläkerran toimistossani hakkaamassa tietokonetta ja soittelemassa helvetin tärkeitä puheluita, eikä duunipäivissäni ole pöydälle kertyvän kahvikuppitornin tai satunnaisten palavereiden lisäksi juurikaan nähtävää.

Suunnilleen pari kertaa kuussa poikkean Helsingissä duunissa. Tänään otin kameran mukaan ikuistaakseni työpäiväni kuvina! P5240132 Herätys soi aamulla julmasti jo ennen seiskaa!

P5240129 Nousin ennen poikia ja Hippiä. Yleensä en suuremmin meikkaa, mutta seiskalta aamulla tilanne vaati ripsaria ja huulipunaa. ”Jälkeen”-kuva jäi aamukiireessä poikien herättyä ottamatta, mutta kuvitelkaa kuvan harmaalle henkilölle säihkyvät silmät päähän.

P5240128Ihanalta tuntui vetää jalkaan pränikät kengät tallattuani ostolakkoni takia pari vuotta rikkinäisissä tennareissa.

P5240136 Haikein mielin huikkasin heipat aamupuurolle jäävälle triolle.

P5240145 Unohdettuani, mitä bensaa pitäisi tankata, mietin milloin minusta tuli kartanlukija omassa autossani?

P5240146 Aamupalalla kuuntelin Seren uutta levyä sekä Radio Puhetta. Jo ennen Hyvinkäätä pääni oli täynnä salaliittoteorioita Sarasvuon kerrottua, kuinka raskaana olevat naiset saavat vauvatavaramainoksia jo ennen kuin edes itse tietävät raskaudestaan.

P5240154 Perillä! Aamun ensimmäinen palaveri oli Ylellä Pasilassa.

P5240155 Valmiina päivän tapaamisiin!

P5240149Ekan palaverin jälkeen jouduin pääsin yllättäen itsekin haastateltavaksi Radio Suomeen. Ilahduin, kun pahinta ulkonäkökokemustani kysyttäessä ei tullut pahaa kokemusta mieleen. Hyvä minä!

P5240158 Saavuin päivän seuraavaan tapaamiseen Sanomatalon suuruuteen!

P5240161 Lounasbreikki ja päivän meilien purku puhelimesta!

P5240165 Ja hommiin!

P5240166 Duunitapaamiset jatkuivat Radio Rockin, Aallon, Suomipopin, Metron, Loopin ja ensi viikolla aukeavan Helmi Radion toimituksessa.

P5240169Välissä kävin pikaisella tripillä Jenkeissä hortoilemassa. Elämä häikäisi rankasti!

P5240172 Jonka jälkeen teleporttasin itseni nopsaan Kaapelitehtaalle Cityn, Novan ja Kissin toimitukseen seuraavaan palaveriin miettien, ettei omatekemäni aikataulu tunne Helsingin parkkipaikkahaasteita tai ruokatunteja.

P5240174 Palaverin jälkeen Hima & Salissa hetki koneella.

P5240176 Jonka jälkeen suuntasin päivän viimeiseen tapaamiseen.

P5240178 Se oli NRJ:n toimituksessa.

P5240181 Seuraavat kaksi tuntia vietin ruuhkassa kohti Tamperetta. Ilmastointilaitteesta loppuivat litkut ja ulkona oli +25 astetta. Ikävöin kotia ja pyörääni, jolla yleensä taitan työmatkani.

P5240183 Onneksi päivän kolmas kuppi kahvia lämmitti mukavasti.

P5240192Kuumissani, katkipoikkiväsyneenä ja nälkäisenä saavuin kotiin, jossa ei ollut kiirettä nähtykään..

P5240186ja ainoa stressitekijä oli Riston hupeneva kierremehujää…..

P5240193 Ihanat rakkaat kesämiehet. Ihana olla kotona.

Olipa päivä. HUH.

Ehkä otan illalla bissen ja huudan tölkkiä avatessani Kuuliksää ku marsu aivasti! vaikka Hippi ei naurakaan läpälleni, koska se on kuulemma ihan tollasta millaripaskaa*! (Tai vaihtoehtoisesti valmiiksinaurettua paskaa!)

 

*millari=millenium

 

Rentouttavaa iltaa kaikille!

 

Lue myös:

Maanantai kuvina

Klamyn päivä kuvina

 

Share

10 kommenttia

 1. Sini kirjoitti: Vastaa

  Siis mä vaan jotenkin pakahdun siitä, miten ihana tää sun blogi on! Mulla ei oo lapsia, ei miestä, eikä muutenkaan yhtään samanlainen elämä, mut jotenkin tää on vaan parasta mitä internetillä on nyt tarjottavanaan. Keep up the good work niinku Ameriikoissa sanottais! 🙂

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei, mää pakahdun tästä ihanasta kommentistasi, kiitos siitä!! 😀 Mukava kuulla, että oot lueskellut! Jee! 🙂

 2. Fellow nekalalainen kirjoitti: Vastaa

  Oon lukenut tätä blogia pääsiäisestä asti ja sittemmin bongannut pyöräilevän Hipin, naapurin äijän (ehkä), kaljoittelevan Hipin ja lehtikuvassa keinuttelevan bloggarin (ehkä). Ja kun esittelin tätä blogia sekä asiaankuuluvia hahmoja siipalleni, mainitsi hän vaihtaneensa Hipin kanssa pari sanaa lähiraflassa(?!?!). Siis ennen selostustani. Oon kehitellyt tästä itselleni uutta keräilyharrastusta, Bongaa koko Asikaisen posse (working title). Että kiitos kirjoituksista ja kiitos harrastuksesta! Nimim. En stalkkaa, kuljen vain silmät auki.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hahahahaahahhaaa..
   Oletko sinä se harrastaja, joka oli ottanut kuvan talostamme??

   ;D ;D

   1. Fellow nekalalainen kirjoitti: Vastaa

    No nyt on kyllä sanottava että talon ohi en ole kulkenut, ellen sitten joskus vuosia sitten Marin pullapussien kanssa. Eikä harrastukseen liity kuvaamista. Pitäiskö? 😀

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

     Hahahaahah! Ei kun kuulin villin huhun taloa kuvanneesta harrastelijasta ;D
     Tosin sitä harrastusta en suosittele!

     1. Fellow nekalalainen kirjoitti:

      Ehkä joku tekee kuvitettua metablogia. Jos mä joskus onnistun tekemään pääjehun bongauksen livenä niin kenties ilmiannan itseni jotta voit todeta ihan vaarattomaksi – ja useimmiten kamerattomaksi 😀

     2. Asikaine kirjoitti:

      Apua Jos säkin vahingossa seuraat sitä metablogia ja niitä metatyyppejä…apuaa 😀

 3. HilmaOnneli kirjoitti: Vastaa

  ISO kiitos ko mainitsit Seren (ja uuden levyn), piti heti laittaa tilaukseen levykauppa äxästä. Ko. artistin mainitseminen heitti muistoissa takas reilu 13vuotta taaksepäin ja parhaimpiin nuoruuden hipidihop- ja PipeFest-hetkiin.

  Aurinkoista ja ihanata kesää!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei, siinä tapauksessa tykkäät siitä uudestä levystä ihan hulluna! Uskomatonta nostaligiapläjäytystä myös lyriikoissa! Todella oldschoolia meininkiä ja hyvän fiiliksen levy.
   Ihanaa kesää sinne myös! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.