Morsian, valitse kaasosi

Polttarisankarin päivän asu sekä ohjelman leppoisuus ovat suorassa suhteessa morsmaikun huumorintajun sekä kaasojen katkeruuden kanssa. Kannattaa pyytää kaasoiksi onnellisesti naimisissa olevia rouvia, jotka ovat omana polttaripäivänään nauttineet hemmottelusta hyvällä maulla ja haluavat antaa hyvän kiertää. Kaasoiksi ei kannata pyytää naimattomia ämmiä, joilla on mauton ketunhäntä kainalossa ja kaljakassissa karaokelaput valmiiksi täytettynä.

Jos epähuomiossa on tehnyt kohtalokkaan kaasovalintavirheen ja huomaa muutaman itsensä mielestä vitsikkään hattupään ajavan vääränä aamuna hääautolla pihaan, kannattaa lukita ovi ja tuhota puhelimensa ennen kuin saa facebookissa työkavereiltaan onnitteluja ’hääpäivänään’ ja kitkerissä juorupiireissä hihitellään mielenkiintoista pukuvalintaa. Näittekö? Miten se nyt sillain? Siis hä? Hääauton vieressä se oli se otettu kuva!

10544364_10204441411334789_6883568078121107019_n.jpg

*Jutussa käytetty kuva ei liity millään tavalla morsiamen tulevaan hääpukuun

Nostan lättähattua ihanalle morsiamelle, joka päivänsä aikana itki ja nauroi ilosta sekä itselleen. Viiksivalluisella seurueellamme oli hauska reissu, eikä vähiten hauskan ja rohkean polttarisankarittamme ansiosta. Helteistä ilmaakin kauniimpi morsmaikku säilytti kunniansa päivän tehtävissä, kantoi karismalla valtavan morsiutensa ja hyppäsi huntu päässä ponnulaudalta järveen. Hyvästelimme muutaman heilan. Otimme eteerisiä hääkuvia. Kuulimme monia tarinoita ystävyydestä.

Tulevalle rouvalle suotakoon tumma pitkä sulhanen, rajattomasti rakkautta ja puoli valtakuntaa. Siinä on jo sen verran settiä, että muutaman ystävän voi kevyin mielin jättää rannalle ruikuttamaan ruttuisissa tekoviiksissään ja ketunhännissään.

Lupaan käyttäytyä häissä ja noudattaa kaikkia toiveitanne! Tässä on paikka, miksi et lauo rusetilla? (Kaasokolttukomennolla)

<3 Onnea rakkaat!

 

Millaisia polttareita tyypit ovat kokeneet tai millaisia unelmissanne toivoisitte? Vaiko ollenkaan?

(Olen hyvin pahoillani rakas neiti kermakakku: Sinun polttareitasi ajatellen kysymys tulee muutaman päivän liian myöhässä, meni jo! )

 

 

 

Share

4 kommenttia

 1. ellu. kirjoitti: Vastaa

  No siis. Sitten JOS joskus satutaan vahingossa menemään naimisiin (kihloissa kun ollaan jo oltu 11 vuotta, köh köh..), niin mä en halua minkäänlaisia polttareita 😀 Naimisiin mentäisiin todennäköisesti maistraatissa ja salaa. Jälkeenpäin voitais juhlia joo, mutta etukäteen en kertois varmaan kellekkään, justiin ton polttarikammon takia 😀

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Toivottavasti tämä poisti polttarikammosi!

 3. wilmiiina kirjoitti: Vastaa

  Minähän sanoin aina, etten halua mitään nöyryytyspolttareita ja minut tuntevat ihmiset tietävät mikä helvetti olis päässyt valloilleen jos sellaiset olisi mulle pidetty…
  Mullahan ei mitään kaasoja ollut, vaan äiti ja muutama kaveri sitten salaa järkkäilivät mulle sellaisen päivän, että mua ajelutettiin prätkällä jossain tuolla ympäriinsä, sitte särkkään ja sieltä marusekiin syömään porukalla.
  Oli aivan kivaa, itseä vaan harmitti kun ilta päättyi niin lyhyeen, mutta häät olivatkin sitten sitäkin huisimmat 🙂
  En olis millään itse kestänyt tuollaista mitä te ootte tehnyt, ihan ältsin mahtavaa että toisilla on noin paljon huumorintajua 🙂

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Olisin kyllä mielelläni nähnyt sutkin vastaavassa asussa  😉 Ei vaan! Kaikki tyylillään. Monia polttareita olen järjestellyt ja kaikki on kyllä tehty sankari mielessä pitäen. Kuka kestää / haluaa / toivoo mitäkin ja mikä naurattaa ja ketä. joissain juhlissa ollut hemmottelua ja kahvittelua kauniissa vaatteissa ja toisissa morsian on käppäillyt vanhassa uimapuvussa jallupullo mukanaan. 

  Ja kyllä, oli juurikin ältsin mahtavaa, että meidän sankari veti ihan mahtavasti ja jopa onnistui näyttämään ihastustuttavalta päivän asussa!  😀

   

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.