Lapasesta lähtevä sateenkaari

Muutama päivä sitten naapurin muija yllätti iloisesti tuomalla meille töistään sisustuselementteinä käytettyjä puu-(!?)levyjä, jotka kauhuksemme olivat matkalla roskikseen. – Emmää tiä, mitä nää niinku on, mutta eikö oo ihan sairaan hienoja! – No on, ihania värejä! Mää haluun nää kaikki. Ihania! – No eikö ookki!? Arvasin, että sää tykkäät näistä. Näistä keksii vaikka mitä, saat ne!

Kiireinen naapurin muija hörppäsi oven raossa puolikupillista painunutta kahvia, mutta enempää emme ehtineet uudesta aarteesta keskustelemaan. Noin metrin levyiset värikkäät levyt nojasivat uuden eteisemme harmaaseen muuriin. Keitin lisää kahvia.

DSC_0619.jpg

Pian levyt näyttivät jo asettuneen taloksi eteiseen. Harmaaseen muuriin olin suunnitellut valkoista string-hyllyä, mutta yllättäen värihaitari harmaassa muurissa näytti hauskalta. Pitäisikö muuriin tehdä hyllyt värikkäistä levyistä ja valkoisista simppeleistä kulmaraudoista? Yksi kapea hylly kutakin väriä. Vau!

DSC_0612.JPG

Töistä pölähtänyt Hippikin kiinnitti huomiota iloiseen oranssiin eteisessämme. (Mainittakoon, ettei tyyppi yleensä huomaa täysin muuttunutta hiusväriäni, kirkuvia verhoja tai kokonaan puuttuvia mattoja.)  Hippi tuumasi, ettei kauniita sileitä ja kestäviä levyjä oikein raaskisi edes pätkiä, ainakaan kaikkia. Ehdotti, jos muuriin laittaisi yhden sellaisenaan kiinni väriä tuomaan, vaikka suunnittelemani hyllyn yläpuolelle. Ehkä siihen voisi sommitella muutaman valokuvan, laittaa avainkoukun tai Pojan piirrustuksia. Hyvä idea! 

The_Dots_oak.jpg

Suunnittelin myös, että esimerkiksi vedensinisestä levystä saisi ihanan ’naulakon’ yläkerran pukeutumishuoneeseen, jos levyyn kiinnittäisi ripotellen muutamia Dots-ripustimia. Vaikka vaaleanpunaisia ja puunvärisiä. Korut ja laukut löytäisivät paikkansa. Oih.

DSC_0614.JPG

Tai jos kolme levyä asettaisi vanhan oven ja pukkijalkojen päälle, saisimme tyylikkään pöydän ruokailuhuoneeseen. Harmaa, petrooli ja oranssi. Tai sininen, harmaa ja keltainen. Uuh se olisi hieno pöytä, jota kukaan ei saisi hakata mustikkalusikalla..

DSC_0611.jpg

Tai seinään kiinnittämällä kolmesta levystä saisi kivan sängynpäädyn..tai tai..

…Aargh! Värispektri-idiksiä putkahtelee! Näen värejä! En osaa päättää, tahtoo levyjä lisää. Pakko laittaa harmaaseen eteiseen oranssia ja petroolia..Pakko tehdä sateenkaari olohuoneen seinälle. Pää sekoaa! Lapasesta lähtee…värikkäästä lapasesta..

 

Värikästä lauantaita!

 

 

Dots-kuva: Finnish Design Shop

Share

8 kommenttia

 1. sanninen kirjoitti: Vastaa

  Ihana oot!

 2. MM kirjoitti: Vastaa

  Taas vau! Mä olen ollut aina sitä mieltä, että ihanat kapistukset (ja vaatteet) vain kävelevät joidenkin ihmisten luo. Sä näytät olevan yksi niistä. 

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Olen niin värikäs perzoona!

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos! 🙂 Joo, nämä ihanat kyllä tuli ovelle soittamaan ovikelloa, istuin kotona oottamassa 😀

  (mutta vaatekaapin sisällön olen valitettavasti itse käynyt jostain laarista kaivamassa..ei ole vuosi ilman vaatteita -prokkis vielä tehnyt kovin tiukkaa..)

 5. eibeigeä kirjoitti: Vastaa

  UUUH AAAAH!!!

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  🙂

 7. Mimou kirjoitti: Vastaa

  Mitä näille sitten kävi, mitä päädyitte tekemään? 🙂

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kaksi näistä on Pojan sängyn ja seinän välissä, ns. vähän sängynlaitana, ovat kivannäköiset..voisin joskus laittaa kuvia!

  Ja muut on yläkerrassa odottamassa paikkaansa! 🙂 Kyllä ne vielä käyttöön tulee…

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.