Vanhemmuusbattle!

Hei jes! Kerroinkin helmikuussa olleeni blogikollegani Hannen podcast-sarjan äänityksissä. Ja töttöröröö! Tänään on vihdoin julkaistu Valeäidin Nauhoituksia -sarjan toiseksi viimeinen osa, jossa vieraana on MEIKÄ! Hippi muuten kysyi tuosta Hannen kanssa ottamastani ihastuttavasta yhteiskuvasta Ootteks työ tässä niinku Hansu ja Pirre?

Ollaan!

Valeäidin podcast-sarjan jokaisessa jaksossa käsitellään vanhemmuutta eri näkökulmista ja meidän jaksossamme aiheena oli ”vanhemmuus-battle”, Asikaine vs. Valeäiti. Keskustelemme puolituntisessa jaksossa erilaisista tavoista, päätöksistä ja valinnoista, joita olemme lapsiin liittyen tehneet.

Battle-jaksossa väitellään muun muassa ristiäisten ja nimiäisten väliltä sekä käsitellään arkisia valintoja tuttien desinfioimisesta metatöiden määrittelyyn. Lastenhoitotarvikkeista käsittelyssä esimerkiksi ”vitun liina” ja jaksossa kuullaan myös tavaramerkkini, eli tamperelaine Nyssi! Jaksossa nauretaan omille ja kaverin jutuille enemmän kuin missään aamushowssa. Sori siitä ja pistetään se Hansun ja Pirren piikkiin.

Toivottavasti innostutte kuuntelemaan mahtavan podcast-debyyttini!

Asikaine vs. Valeäiti vanhemmuusbattlen voi kuunnella tästä linkistä

Myös muut Valeäidin nauhoitukset ovat kuunneltavissa tästä!

Kiitos vielä Hannelle kutsusta sarjaansa, olipa mukavaa! Suosittelen myös tsekkaamaan Hannen hauskan Valeäiti-blogin, siellä taitaa olla uskomatonta hajoilua talon rakennusta luvassa. Ehkä voimme Hannen kanssa seuraavaksi ottaa pikku battlen uuden talon rakentamisen ja vanhan talon remontoimisen väliltä. Meikä niin jallittaisi siinä skabassa, Valeäiti jäisi tontillensa ruikuttamaan. Haha.

Ihanaa tiistaita kaikille! Toteuttakaa unelmianne!

Lue myös:

Nimijuhlat

Valeäiti, minä, Jeesus ja Iso H

Share

4 kommenttia

 1. Valeäiti kirjoitti: Vastaa

  hahaha ”hieman” joo hajoillaan tällä hetkellä blogissa, ai kamala. Nyt saa ihmiset vallan väärän kuvan siitä miten ihanaa lifestyleä mä oikeasti elän! 😀

  Kiitos paras NYSSI vierailusta ohjelmasta, mä nolostelen täällä kun sait mut kiinni kaikesta tyhmästä 😀 onneksi meitä yhdistää now and forever vitunliina.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei, kiitos, olit ihan huippu, mun lempikristitty!!

 2. Satu kirjoitti: Vastaa

  Ai vitsi tää jakso oli hyvä, sairaan mielenkiintoista juttelua. Olipa hauskaa kuunnella ja nyökkäillä että niin just, niin just, molemmille vuorotellen. Jeah!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei kiitos Satu, kiva kuulla!! 😀 Jeah!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.