Menovinkki – Joulutehdas 2015

DSC_0615.JPG

DSC_0580.JPG

Tehdas 108 järjestää jälleen tulevana viikonloppuna 28.-29.11. Nokian Tehdassaaressa Joulutehdas -tapahtuman, jossa viime vuonnakin kävimme Pojan ja naapureiden kanssa syömässä riisipuuroa, ostamassa herkkuja ja fiilistelemässä joulutunnelmia.

Tänä vuonna tapahtumassa on mm. käsitöitä, designia, elävää musiikkia, askartelupajoja, ohjelmaa lapsille ja monenlaisia herkkuja. Tapahtuma on lauantaina ja sunnuntaina klo 12-15 ja sinne on vapaa pääsy.

DSC_0604.JPG

 

Lauantain Joulutehtaassa esillä on käsityö-, taide- ja design-yrityksiä( mm. nokialaiset Papu ja Sokru sekä tamperelainen Kraa Kraa Eyewear), jonka lisäksi ohjelmass on iskusävelmiä ja jatsia soittava Huojuva Komppi.

Sunnuntain myyjäisissä mukana on lukuisten käsityöläisten lisäksi mm. Nokian Martat sekä yläkoululaisia Emäkosken ja Nokianvirran kouluista. Myös joulupukki on luvannut sunnuntaina pistäytyä paikalla!

Molempina päivinä pääsee halutessaan myös toteuttamaan luovuuttaan käsityöalan ammattilaisten vetämään joulukoristepajaan, jossa voi taiteilla joulukoristeita kierrätysmateriaaleista. Lisäksi Tehdas 108:n oma kahvila on niin ikään avoinna ja tarjoaaa monenmoisia herkkuja. Lapsille on myös ohjelmassa kasvomaalausta ja tarkka ohjelma täydentyy tapahtuma-ajankohtaan saakka.

Tehdas 108 sijaitsee Tehdassaaressa (Souranderintie 2) Nokialla. Suosittelen poikkeamaan!

Tapahtuman järjestää Tehdassaaren Osuuskunta yhteistyössä Tehdassaaren Tuki ry:n kanssa. 

Mukavaa keskiviikkoa!

 

Kuvat Tehtaan viime vuoden tapahtumista.

Share

2 kommenttia

  1. Senkun kirjoitti: Vastaa

    Kiitos vinkistä! Kävin elokuussa tuolla Autetaan Nepalia -tapahtumassa. Viihtyisä paikka!

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Joo, on kyllä kaikki tapahtumat tuolla Tehtaalla ollu tosi kivoja 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.