Isän leipoma pannari
Äidin leipoma pannari
VASTAUS: Molemmat on leivottu samalla reseptillä, samassa uunissa.
Iloista viikonloppua!
Isän leipoma pannari
Äidin leipoma pannari
VASTAUS: Molemmat on leivottu samalla reseptillä, samassa uunissa.
Iloista viikonloppua!
Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.
Nyt rupes tekemään mieli pannaria!
…arvaa kumman ;D
Tossa on vaan tossa ”isäpannarissa” niin paljon hienompi alusta, että se sen takia näyttää paremmalta.
Leivinpaperi/voipaperi-sitsueissön? 😀
Ois kiva kokeilla, minkälaisen version itse saisin aikaseksi. Saisko reseptin? 🙂
Oi nami! Pannari on niin hyvää! Siksipä sitä juuri eilen tein ja söin vielä aamupalaksikin tänään! Ja näytti onneksi tuolta ekalta versiolta..;) Olisko leivinpaperilla osuutta asiaan? Itse en käytä ollenkaan, suoraan pellille vaan!
Mulle mummoni joskus sanoi, (hän oli pannukakkumestari) että käsillä piti olla se oikea tatsi! Ja taikinalle piti puhella rakkaudella, ja pyytää kohoamaan kauniiksi <3
Harjoitus tekee mestarin. Tehkää yksi koevedos yhdessä. Samoiten siinä taikinan ääressä pitää itekin olla ns kasassa, eikä hosua 😉
Se vaan toimii!
Toi on jotenki tosi hellyyttävä toi sun pannari <3
Onko nyt niin, että sulla onnistuu keittiössä vaan sisustaminen? 😉
Kuka ja missä sitä rasvaista pelliä sen jälkeen pesee?
Ei toimi. Meillä on sama tilanne, mies tekee mahtavaa pannaria ja mä kamalaa…samalla reseptillä ja samalla uunilla. Mä oon saanut aika monta kertaa kädestä pitäen opastuksen ja ei, mun tekemä pannari näyttää Asikaisen versiolta. Niin ja osaa leipoa kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä, mutta pannari, noup nou ei. Ei onnistu, ikinä.
Hmmm… tuo pieni ei-sana kannattas heivata.. ! ;-);-)
No, jos tuo oppi auttoi mua, (jokaolinsurkeinkokki-ikinäikinä-niintakuullatepsii)!!!!!
Joo, mitä hittoa?! Miun pannari näyttää AINA tasan samalta kun tuo alempi, vaikka mitä tekis. :'( Onneksi letut sentään onnistuu… Jotta tsemppiä, kaikilla ei vaan oo pannaripeukaloa näemmä.
Meillä laitetaan aina joku 50g voita (ja tilkka öljyä) suoraan pellille lämpenevään uuniin, ja jahka se on siellä hyväksi sulanut ja vähän ottanut väriä (älä polta!), niin sitten taikina perään. Parisataa astetta ja puolisen tuntia, niin on pannari valmis.
Tulee kuohkeaa ja muodoiltaan ihanan kumpuilevaa.
Ja tuo jauhojen tarpeellinen määrähän voi hyvinkin vaihdella, jauhopussin iästä, säästä, jauhatuskarkeudesta yms. riippuen. Eli ärsyttävästi kyllä reseptiikan lisäksi myös näppituntuma taikinan ’oikeasta’ paksuudesta on ratkaiseva – joskus tarvitaan desi-parikin enemmän jauhoja, kuin hyväksi havaitussa ohjeessa lukee…
Minä ja tiskialtaassa. Menee ehkä minuutti tai kaksi, kun pesee ja kuivaa.
Hahaa! Varmasti tuota alempaa!
Olisi pitänyt kaapia se raaka mössö (ilman pohjaa) tuohon marimekon alustalle, niin olisin minäkin saanut kaivatun lopputuloksen 😀
No kun ei ole! Oon kerran joutunut sellaiseenkin voipaperihommaan pitsan kanssa (täysin perseestä) mutta tässä ei ole siitäkään kyse. Samaa leivinpaperia käyttivät molemmat koehenkilöt!! PETOSTA
4dl jauhoja
1,5 dl sokeria
kukkura tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
kukkura tl vaniljasokeria
8 dl maitoa
2 kananmunaa 1
00g sulatettua margariinia
kuivat aineet sekaisin, sitten maito, munat ja lopuksi rasva. Leivinpaperoidulle pellille ja 200 asteiseen uuniin puoleksi tunniksi.
Tuu kertoon, miten sujui 😀
Ei voi olla siitäkään, samalla paprulla tehty molemmat…
Ehkä ens kerralla koklaan suoraan pellille..hmm..
Meillä on onneksi iso lavuaari, johon mahtuu pelti, mutta ite en tiskaa 😉
Ei, meillä ei toi yhteishomma yleensä pelitä keittiössä. Tulee heti tappelu. Pannari ei kyllä kuulisi rakkaudellisia juttuja ollenkaan, tulisi vihanen kakku siitä ;D
…epäilen salaliittoa…huoh…I feel U!
Kiitos! Se oli kyll ihan hyvää, kun sitä lusikalla vähän sai laapittua ja laitto marjoja päälle 🙂
Hahahahahaha!
Ei kun oon huomannu, että suolaset leivonnaiset, esim leivät ja piirakat onnistuu, mutta kaikki makeet menee ihan sekoiluksi….
http://www.lily.fi/blogit/asikaine/nekalan-chocolaterie-vs-kusipaanekut
No mutta hyvä sää!!! Mulla ei onnaa letutkaan 🙁
Kiitos näistä vinkeistä! 🙂 Täytyykin kokeilla, jos vielä uskallan yrittää… 😉
Mun isomummu teki pannarin aina valurautapaistinpannulla levyllä, ei koskaan uunissa! Ensin kilo voita taikinaan, sitten kilo voita valurautapannun pohjalle, taikinaa pannulle, miedolla lämmöllä kypsyttelyä ja avot!
Oli muuten aivan sairaan hyvää. Kokeile niin ens kerralla!
Jes en oo yksin!!! Kaikki muu onnistuu hyvin lähes aina, pannari ei ikinä 🙁 äiti antanu reseptinsä mut ehei siitä mulla tuu hyvä, ja kaverin reseptillä tulos yhtä huono. En osaa! Letut onnistuu kyllä 😀
Kyllä! Ja hätätilassa oisit läntänny siihen päälle mansikkahilloa ja vaniljakastiketta ja väittäny, että se on uuden reseptin mukaan tehty perinteinen maalaisranskalainen jälkiruoka ja sen nimi on frampuaasmitteraan. Ihan täydestä ois menny.
Hii. Tökin vielä kapustalla pannarisoppaa sen verran, että jahka uskallat varioida, niin kokeiles vielä sitä, että vispaat munat ja sokerit kevyesti sekaisin ekaksi, sitten lisäät maidon ja lopuksi keskenään sotketut kuivat aineet. Puolet voista sulana taikinaan ja puolet pellille (ks. allaoleva mukapätemiseni). Noin mää ja mun mummu tehtäis ;-). #pannarigate16
Ei vaan. Ihana, kun oot just tuollainen – ja kukapa sitä täydellistä pannaria ees haluais syödä. Paitsi poikulis, mutta hänkin tullee varmasti vielä järkiinsä.
Ensi viikolla takuulla seuraan uuden trendijälkkärin franpuaasmitteraan ohje ja musta tulee Franpuaasmitteraan-Asikaisena tunnettu julkisuuden henkilö.
No meillä on itseasiassa valurautainen lättypannu..pitääkin ehkä kokeilla, kun taas rohkaistun! Kiitos vinkistä:)