He loves me yeah yeah yeah!

Parasta on tietysti saada kukkia silloin, kun joku näkee. Töihin kukkalähetin mukana kiikuttama kimppu ja onnessa paistattelu on aina hauskaa. Oho, keneltäKÖHÄN nämä mahtaa olla! Mitä se nyt näin? Oh hoh, no onpas tässä…(näkiköhän kaikki tsih hih, meikää rakastetaan!) 

Toiseksi parasta on saada kukkia odottamatta. Ystävänpäiväkukat tai synttäriruusut eivät vedä vertoja satunnaisille kukkakimpuille, joita Raksahippi kiikuttaa minulle silmää iskien silloin tällöin, koska huvitti. Tuulelta tuoksuva raskaan työn raataja saapui perjantaina kotiin kädessään kauppakassi, josta pilkotti päällimmäisenä kauniit kukkaset. Ylläriruusut – parasta! He loves me yeah yeah yeah!

kuva.JPG

Viikonlopusta tulee hauska. Vaaleanpunainen talo täyttyy ihmisistä. On tulossa serkkua, siskoa ja kaveria. Homma lähti eilen hienosti käyntiin äidin blineillä ja päätyi parin bissen kautta aamuyön laittomiin juhliin tehdasrakennukseen (… TÄ!?). Sen yhden räpin ja toimimattoman ’vessan’ kohdalla kävi mielessä oma mahdollinen keski-ikäisyyteni, mutta ehkä satunnaiset savuiset ug-partyt pitävät ikäkriisin loitommalla. Hah hah.

Kohta kokataan kalaa, halataan, jorataan Muumit ja laivalaulu. Hipin kitara soi ja keittiöstä leijailee kahvin tuoksu.

Laiva, laiva 
 
minnekä laiva menee?
 
Omenoita ostamaan
 
kaalinpäitä kauppaamaan
 
Hups laiva keikkaa!
 
 
 
Hyvää viikonloppua!
Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.