Ravintolasuositus – Panimoravintola Huvila

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Punkaharju-suunnitelmiemme mentyä mönkään lähdimme Hipin kanssa villisti b-luokan treffeillemme Savonlinnaan. Kaiken sekoilun jälkeen oli lopulta aivan sama, missä olimme, kunhan tarjolla olisi hyvä ruokaa ja viiniä..

..ja sitä Savonlinnan Panimoravintola Huvilassa riitti! Ruoka oli kaunista ja herkullista, tunnelmallisen Huvilan viihtyisällä terassilla oli ihanat näkymät ja asiantuntijuudella valitsemamme joku halpa punkkupullo tyhjeni sekin huolella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alkupalaksi jaoimme kampasimpukkaa, mallaspossua ja kukkakaalia. Nam! Erityisesti suussasulava kampasimpukka oli herkullinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pääruoaksi tilasin nieriää ja kyssäkaalia. Rapeaksi paistettu kala oli taivaallista ja annos oli kuin taideteos!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hippi puolestaan nautiskeli luomukaritsan ulkofileetä ja karitsanrilletteä, joka sekin oli kuulemma erinomainen. Itse viihdyin Hipin annoksen taiteellisen toispuoleisen asettelun parissa. Vähän niinku ois perunat unohtunu tosta vierestä!

Kaikki annokset olivat vimpan päälle herkullisia, vähän ehkä pipertelyydessään hieman pieniä, mutta sopivat kattavaksi treffi-iltapalaksi aivan hyvin! Jälkkäreitä emme jaksaneetkaan, Hippi taisi tilata tuplaespresson.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Savonlinnan Panimoravintola Huvila on tunnelmallinen vanha rakennus, jonka pihassa on iso terassialue järvinäköalalla. Mahtava paikka (jolle keskiyön hämärässä ottamani hiprakkainen valokuva ei tee kunniaa), suosittelen poikkeamaan livenä paikan päällä!

Huvilalla on myös hyviä keikkoja, iso lava pihassa, kannattaa tsekata keikkakalenteri!

Meillä oli ihana ilta, treffit onnistuivat hyvin!

Romanttista viikonloppua! Hemmotelkaa toisianne!

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.