Motkotuslakko ou shiit!

Sunnuntai. Nukuttauani tänään yhteen olin hetken pois tolaltani ja tein spontaanin lupauksen olla kaksi viikkoa motkottamatta. !!?

Remontin ja muuton yhteydessä molemmilla on ollut paljon puuhaa ja olen huomannut, että motkotus on lähtenyt välillä käsistä. Liikaa lauseita, joissa on mainittu etkö sä koskaan voi viedä näitä.., miksi sä aina jätät nämä.., voisitko edes joskus..älä RÄMPYTÄ sitä kitaraa..,miksi nää on täällä..,et todellakaan lähde..,miksi nämä on tässä.., älä sillä sitä pyyhi!..,älä rämpytä sitä banjoa.., onko ihan pakko.., koska sä hoidat tämän..jaa mikä peli, et mee..

Nyt kaksi viikkoa pää kiinni! Luulen, että voin itsekin parin viikon jälkeen paremmin, koska käminä harmittaa itseänikin ja jatkuva napina luo ahdistavan ilmapiirin, joka tietysti harmittaa myös poikaa. Nyt tosissani yritän olla sanomatta tai jos sanon, niin satsaan sanomisen sävyyn. Yritän muutenkin olla leppoisampi ja ystävällisempi. Tosin raksahippi jo reklamoi, että olin tänään jo vahingossa motkottanut kahdesta asiasta. Hippi ei kuitenkaan muistanut mistä, joten luulen, että kyseessä oli ennemminkin ns. kevyt sanominen kuin motkotus.

kuva-25.jpg

Ihanasti täällä sisustettu. Aurinko paistaa ihanasti ikkunasta sisään ai ai.

kuva-26.jpg

Hyvä paikka biojätteelle on tiskipöytä. Myös tuo johtoon kääritty mikälie on hyvä olla aina lähellä ja sitä kannattaa säilyttää tiskipöydällä ainakin kuukauden ajan.

kuva.JPG

Makuuhuone on hyvä säilytyspaikka miehekkäille välineille. Onko tuo minun uusi Marimekon raitamekko, joka tuolta raksapaidan alta pilkottaa? Siellähän se, hyvässä tallessa, mihinkäs se sieltä..

kuva-28.jpg

Rämpytys ja hoilottaminen suositeltavaa!

 

Motkottamattomuudesta tulee hyvä fiilis.  <3

Share

11 kommenttia

 1. Emmi Nuorgam kirjoitti: Vastaa

  Vien sut ens viikolla Ilveksen aulabaariin kaljalle ja lupaan, että saat motkottaa mulle kaiken mikä sitä ennen patoutuu!

 2. miakuusisto kirjoitti: Vastaa

  olipa Hyvä juttu ♥ 

  …mulla ei onneks enää oo ketään kelle motkottaa 🙂 (onneksi ?!?) hmm.. ;D mut lupaan etten säti itseänikään pienistä !! 

 3. Emmi Nuorgam kirjoitti: Vastaa

  Haja, meille tulee anoppi to-la! 😀

 4. Raissi kirjoitti: Vastaa

  Eiii!! Tämä oli niin päivän paras!! Piti ihan ääneen hekottaa. Mie tykkään!!!

 5. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Mukava kuulla, että lakkoni tuottaa iloa myös muualla kuin meillä kotona!

  <3

 6. Toimitus kirjoitti: Vastaa

  Aivan loistava idea! Kiitos jutusta, nostamme sitä lähiaikoina myös toimituksen blogiin.

 7. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei, kiva kuulla! Huippua! 🙂

 8. Anna H kirjoitti: Vastaa

  Hei, Asikaine! Sulla on siis blogi, ja hyvä sellainen! Alanpa lukijaks 🙂 Tsemiä tohon lakkoon, mä hoidan haasteen lähtemällä yksin matkalle.

 9. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Moro Anna H! Terevtuloa lukijaksi ja hyvää matkaa yksin! (alan harkita jo itsekin pientä reissua tässä lakon edetessä..)

 10. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Jes! Oon vähän lipsunut välillä vanhingossa lakosta, mutta ensi viikosta saattaa tulla helpompi. Anoppi tulee meille ke-su 🙂 eli aulabaarissa otan kaljan jos toisenkin! 😉

 11. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hyvä pointti! Pitää olla myös itselleen armelias!! <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.