Ihania pyyhkeitä – Lina

P8290127.JPG

Muutama viikko sitten poikkesin Tampereen Pakkiksella Designtorilla. Vaateostolakkoni ollessa vielä voimassa kiersin ihanat SuperMukavat ja muut huokuttavat vaatemerkit maltilla kauempaa. Nopeasti ohitin myös kauniit kotimaiset lastenvaatteet, sillä kesällä tekemässäni lastenvaatelajitteluprokkiksessa tuli selväksi, ettei meillä oikeastaan isot eikä pienet veljet tarvitse uusia vaatteita ihan hetkeen. 

Niin, sivupolulta päivää.  Juuri Tampereella liikkeen avanneen Lina-puodin pöytää en kuitenkaan saanut ilman hypistelyä ohitettua. Lina myy turkkilaisia hamam-pyyhkeitä. Puuvillaiset keveät hamam-pyyhkeet ovat helppoja käytössä, kuivuvat nopeasti, mahtuvat pieneen tilaan ja ennen kaikkea Linan eriväriset hamamit ovat kauniita.

P8290131.JPG

P8290129.JPGOlin haaveillut pellavaisista pyyhkeistä uutta vessaamme kaunistamaan, mutta päädyin ostamaan muutaman monikäyttöisemmän hamam-pyyhkeen. Vaikka pyyhkeillä on kokoa, sopivat ne hyvin myös käsipyyhkeiksi ja ison kokonsa puolesta pieneen tilaan menevän pyyhkeen voi ottaa mukaan myös rannalle ja reissuille tai pehmoiseen puuvillaan voi saunan jälkeen kääriä pienen Pojan. Ostin muutaman pyyhkeen myös lahjaksi.

Linan oma myymälä on Tampereella, Aleksanterinkatu 28. Kannattaa poiketa!

 

Syksyistä viikonalkua! 

 

Share

2 kommenttia

  1. sanninen kirjoitti: Vastaa

    Mun kaveri osti mulle ja itselleen tuollaiset Thaimaan matkalle. Menee mukavasti pieneen tilaan. Designtori oli pettymys. En tajua miten vuodesta toiseen samat tavarat ja samat mallit vaatteissa= kahdesta palasta tehty pötkö, niin että varmasti menee sama koko kaikille koossa xs-xxxxl. Vitutti. Tylsää. Kerroin mielipiteeni ja joku vetää taas herneet nenään! 😀

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Joo, tuntuu että monena vuotena on kyllä samoja merkkejä ollu, mutta nyt mulla on ehkä ollu sen verran taukoa, että oli (ainakin mulle) myös uusia juttuja! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.