Nekala Looks

Asikaine, 35

This is my ordinary outfit when I drink some beaujolais nouveau in our garden with my gals. I love my grandmums old fake fur, it makes me feel warm and happy.

Looks from the same gal: here, here and here…and..

Share

4 kommenttia

 1. Katri kirjoitti: Vastaa

  Pakko kunnioittaa, jos vielä marraskuussakin on porras/puutarhaviinit ohjelmassa!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kyllä me istutaan siinä ympäri vuoden, se on vaan pukeutumiskysymys sano naapurin muija toppahousuissa! 😀

 2. Liisa kirjoitti: Vastaa

  Tulin lyhyen tauon jälkeen lukemaan blogiasi, ja kyllä mä mietin että jo nyt on kumma! Viimeisimpiä postauksiasi lukiessa nauroin _ääneen_ peräti kolme (3!!) kertaa. Harvoin sitä kukaan saa tollee repeilemään blogosfäärin kautta. (Sama juttu sitcomien kanssa, yleensä ei naurata yhtään.)
  No mut mikä nauratti: 1) Se Hipin naama ja ilme – aivan oivallinen otos. 2) Annin haastattelu. En ollut aiemmin törmännyt ko. viraalihittiin! Tyyppi vastaa vaan ihan pokkana ”E.” ”E.” ”E.” :DD 3) Kevyt piilov*ttuilu stadilaistuneiden tyyli-ikonieni suositulle blogille. Jotenkin ne heidän tekstit on saaneet sellaisen humoristisen vivahteen näin perheellistymisen myötä. Ennen vanhaan saatoin ihan oikeasti lähteä ostamaan jonkun saman tuoksu- tai pellavatuotteen jonkun postauksen perusteella. Silloin oli aikaa ja rahaa ja vaan se oma napa putsattavana.
  Löysin blogisi viime kesänä, kun meidän pikkuveli oli vielä mahassa. Meidän veljekset on siis nuorempia vuosikertoja, mutta just siks on hauska käydä täältä katsastamassa mitä kaikkea tuleman pitää 🙂
  Kiitos siis blogistasi ja terkkuset Helsingistä!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos ihanasta kommentistasi!
   Mahtavaa, että olet palannut tauon jälkeen ja vielä parempaa, jos olet siellä ääneen repeillyt! 😀 Se aina ilostuttaa erityisesti!!

   Ihania tuhinoita teille sinne <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.