Hyvä meininki hei!

Tiedättekö tunteen,

..kun tekisi mieli tilata toisena päivänä putkeen Woltista sushia, mutta ei kehtaa (koska siellä todennäköisesti jo nauretaan, Taas se muija ja sama annoskin, ei hyvin mee silläkään!) ja häpeissään syö kaapista viisi Ikean näkkäriä juustolla, jonka jälkeen luovuttaa ja tilaa Woltista sushia.

..kun sattumalta silmiin osuneen mainoksen innostamana alkaa tärkeänä suunnitella triathlon-harrastuksen aloittamista, mutta lopulta havahtuu faktaan, ettei ole koko päivän aikana jaksanut edes hakea halkoja pihasta.

..kun taajamajunan tunkkaisessa vaunussa pääsee fiilikseen ja haaveilee sytyttävänsä tupakan maisemia katsellessaan, kunnes muistaa, ettei polta ja että pienessä vaunussa kessuttelesta tulee huono olo ja konnarikin heittäisi pihalle ja, että on matkalla mummolaan kahden lapsensa luokse, koska on äiti, eikä Clint Eastwood.

..kun on selittänyt lapselleen kiroilemisen olevan epäkohteliasta ja siitä tulevan muille paha mieli, jonka jälkeen heti heittäytyy nelivuotiaan jalkoihin nauramaan pissat housussa tämän huudahdettua  Voi vittu! pierun jälkeen.

..kun tärkeänä on kirjoittanut postauksen ja odottelee kamera kaulassa päivänvaloa, jotta saisi blogiinsa hyvän kuvan vaippapaketista ja saa puhelun ystävältä, joka on palannut kirjoittaja-residenssi-reissultaan Suomeen sekä tullut toiseksi Helsingin Sanomien Vuoden paras esikoiskirjailija -kilpailussa.

..kun katseltuaan poikaystävänsä epäonnistuneita takansytytysyrityksiä, sytyttää kyseisen takan yhdellä tikulla, eikä kukaan ole näkemässä slaavikyykkyä. (Onneksi nykyään voi älypuhelimilla kuvata todistusaineistoa. Note to self: osta selfie-keppi!)

… kun coolisti yrittää farkkushorseineen ja vansseineen kiipeilykeskuksessa olla yksi-heistä, mutta vahingossa keskeyttääkin asiakaspalvelijan pussailutuokion ja huomaa olevansa väärässä paikassa törttöilevä keski-ikäinen huovuttaja, jota ei pyydetä Siwalle hengaamaan.

 

niin, tiedättekö?!

…en minäkään.

onneksi. Tuli vaan mieleen.

IMG_1845

Ihan sairaan ihanaa päivää kaikille sitten vaan hei!

 

Lue myös:

Miksi juuri silloin

Share

6 kommenttia

 1. Jultsu kirjoitti: Vastaa

  Seuraavan kerran ku meen Siwalle hengaamaan pyydän siut mukaan, I promise!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Odotan sitä jo innolla!!!

 2. Ha haa! Mutta jestas miten syötävän ihana oot tuossa kuvassa! ?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Iikh, kiitos 😀 Tulipas hyvä mieli! Pitääkin alkaa olemaan enemmän edukseen näissä kuvissa, hih!

 3. Punasest talost kirjoitti: Vastaa

  Oi, mikä hehkeä kuva! Ja ööööh… keski-ikä. Mieti ny vähä mihin asetat meidät oikeesti keski-ikäset!!! -hautaan…

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   😀 😀 😀 Hautateema sopii tähän Halloween-viikonloppuun aivan hyvin!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.