Nekalalaismies tapetoi keittiön loppuun Tampereella

P7300022.JPG

Tampereen Nekalassa koettiin torstaina iltapäivällä erikoinen tilanne, kun paikallinen mies tapetoi keskeneräisen keittiön seinän loppuun. Yli vuosi sitten remontoidun ja tapetoidun keittiön seinään oli jäänyt tapetoimatta kaksikymmentä senttiä leveä kaistale, johon perhe oli vuoden aikana ehtinyt tottua.

Erityisen harvinaislaatuisen tilanteesta teki nekalalaismiehen oma-aloitteinen toiminta sekä teon motiivi, jonka mies kertoi olevan keittiön ovilistojen asennus. Tavoitimme tekijän avopuolison, joka oli iltapäivällä sattuneesta tapahtumaketjusta vielä täysin tolaltaan.

– Sen tapetin mää ny viä jotenki ymmärsin, mutta että se meni ihan ilman mitään sanomista sen sinne laittaan. Ja sitte sano vielä, että se laitto tapetin siihen sen takia, että ovilistat sais paikalleen, nii se oli se viimine niitti. Ei meillä oo ollu tapana laittaa listoja remontin jälkeen paikalleen. Ikävää tässä on tietysti se, että mää oon viimisimmilläni raskaana ja oon yrittäny välttää tälläsiä järkyttäviä tilanteita, niin toivottavasti ei ny sattus mitään.

P7300020.jpg

P7300026.jpg

Nekalalainen perhe yrittää toipua erikoisesta välikohtauksesta. Tilannetta tasapainottaa keittiöstä edelleen puuttuva huuva.

Tapetoimattamasta kahdenkymmenen sentin suikaleesta on raportoitu aikaisemminkin.

 

 

Share

24 kommenttia

 1. KaHeVi kirjoitti: Vastaa

  Nekalaismiehellä on selvästikin pesäntekovietti 🙂

 2. koikkarista nääs kirjoitti: Vastaa

  No jopas pantiin hulinaksi! Niin, ei meilläkään ole niitä surullisenkuuluisia listoja kaikkialla paikallaan. Taitaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus, että ne jää laittamatta. Enempi meillä taitaa olla niin, että puuttuu jopa kattopaneelejakin jostain. Ei hitsi, loputon suo tää remontointi. Jahka saa sen viimeisen nurkan laitettua, alkaa sama ruljanssi uudelleen paikkojen jo rapistuttua. Kannattaa muuten jättää kersoille vaikka yksi seinä johonkin, mihin saa sitä luovuuttaan sitten kokeilla. Ettei vaan siihen tapeetin päälle….(wtf?). Meillä liiduilla sitä taidetta tehtiinkin, mutta onneksi on vaan maalattu seinänpläntti kyseessä, mihin laitetaan joskus (?) tapetti, jahka jokin kiva sellainen löytyy.

 3. Helmi K kirjoitti: Vastaa

  Ei. Voi. Olla. Totta.

  Mitä mä sitten odotan??? Mitä?? Kaikki on nyt nähty.

 4. Heiskanen kirjoitti: Vastaa

  Siis ei voi edes pariksi päiväksi poistua että tällaista sitten tapahtuu, olen myös hieman järkyttynyt 😉

 5. KateK kirjoitti: Vastaa

  Anteeksi, en puhu nekalaa. Mikä on huuva? Muuten loistava meininki.

 6. Mia K. kirjoitti: Vastaa

  Jes! Upeeta!! 😀 aatteles, teillä voi oohta olla koko koti rempattuna suitsait..! 

 7. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Mitä, listat paikalleen? Herramunjee, en oo tiennyt et sellanen on edes mahdollista omissa rempoissa. Palkan eestä oon kyllä asentanut listoja kilometrin poikineen, mutta ei niitä kotona vaan näy. 😀 ja oli muuten onni tuossa captcha-jutussa sanana, liekö mennyt atk:kin ihan tolaltaan?

 8. Kvvh kirjoitti: Vastaa

  Rennosti vaan. [[{”fid”:”611476″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”2048″,”width”:”1536″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

 9. Aikkuuu kirjoitti: Vastaa

  Huuva = Liesituuletin ?

 10. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Huuva on se kupu, voi olla ilman tuuletintakin esim. puuhellan päällä.

 11. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Olen tän ennenkin sanonut, vaan kyllä sulla on erikoisen hyvä mies. Sinuna kosisin äkkiä.

 12. MinnaM kirjoitti: Vastaa

  No jo nyt on saatana. Mihinkään voi tässä maailmassa enää luottaa. 

  Kyllä silmä tottuu, on muuten erittäin käyttökelpoinen fraasi loiventamaan keskeneräisten kodinpalasten aiheuttamaa ketutusta. 

 13. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Mahtavaa! 😉 Pakko viestittää samalla eilen tajutusta teknisestä seikasta.. jos tätä blogia lukee kännykästä chrome-selaimella, menee sivun asettelu jotenkin solmuun ja tekstiä puuttuu välistä tai se tuplaantuu, kuvien päällä on tekstiä ja tekstien päällä kuvia. Tätä on jatkunut noin puoli vuotta chromen kanssa. Vaan halleluja – eilen tajusin lukea explorerilla ja taivas varjele, kaikki tekstit näkyvät oikein! Ai että mikä nautinto taas lukea mahtavia tekstejäsi!

 14. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Se sen täytyy olla 😀 Hyvä niin!

   

 15. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, me repästiin! 

  Ja kiitos vinkistä, onneksi täällä on vielä seiniä, joille saa luovasti kokeilla. Tosin oon yrittänyt opettaa, ettei mihinkään seinään piirretä, ettei sitten piirrä väärään seinään….

 16. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hahahahaha! Täällä on onneksi vielä niin monta hommaa vaiheessa, että pitääkin ehkä tehdä niistä sellanen kooste. Asiat, joita odottaa ;D

 17. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No niinpä! Ja puhumattakaan teidän makkarin katosta ja siitä vintin ovesta!!

 18. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Jep, juurikin sellainen liesituuletinkupu puuttuu meiltä vielä 😀 Pari seppää on käynyt jo kahvilla..

 19. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No ei kyllä siihen pisteeseen olla päästy vielä 😀 😀 Mutta näistä välierävoitoista kyllä iloitsen täysin siemauksin ennen kuin suunnitellaan uusia!

 20. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, on tää mullekin ihan uutta. Kyllä onneksi lattia- ja kattolistat vielä puuttuu!! ;D

 21. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei, mahtavaa.. IHANA TAPETTI TEILLÄ!! 

 22. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No niin on!

  ..mutta se ei ehkä suostuis..hmm..

 23. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  ..haha. Mää voin esitellä muita keskeneräisyyksiä hankkiakseni luotettavuutemme takaisin!!

  Ja hei, se silmähän oikeesti tottuu..Vuosi kateltiin haltexilla päällystettyä keittiön seinää, eikä häirinny oikeestaan ollenkaan. Nyt joitain kuvia katsellessa tulee sellanen lievä..mitä hittoa…

 24. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  OK, hei kiitos kommentistasi! Laitan tekniselle tuelle Lilyyn palautetta tuosta ongelmasta, jos sille voisi tehdä jotain!

  Ja kiva kuulla, että lueskelet juttujani 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.