Huuruilua…

Sekopäiset raivarit ja vuolaat itkukohtaukset eivät ole ketään yllättäneet, mutta lähiaikojen poikkeuksellisista reaktioista huomaan hormonitoiminnallani olevan erikoistilanne päällä.

Putkarin peruttua tulonsa asentamaan vesiputkia maalattuun vessaan, huolestuin enemmän hänen sairastumisestaan ja voinnistaan kuin remonttimme tyssäämisestä. Voi ei, mikäköhän sillä on? Tosi ikävä sairastua muutenki just enne viikonloppua. Hipin mellastaessa jättimäisellä iskuporakoneella vessassa, pelkäsin piikkaushullun satuttavan itsensä, enkä niinkään uusien kalusteiden turmeltumista.

Suutuin Hipille tämän naurettua hammaslääkärin kysymykselle, imetetäänkö Poikaa vielä ja pakotin yllätysvisiitille saapuneen ystäväni katsomaan videoita, joissa Poika ’osaa syödä’ lusikalla puuroa alle vuoden ikäisenä. Videokatselmusta seurasi hysteerinen innostunut monologi sormiruokailusta, vaikkei lastenruokien olomuoto ole vuoteen kiinnostanut enempää kuin tiskirätin kokoiset luomupuuvillaiset vauvanvaatteet, joita nyt haluaisin pakkomielteisesti jo silitellä pikkuiseen kaappikaappiseen pupujen ja tossujen viereen.

Osa maanantain työpäivästä kului taistellessa, etten soittelisi päiväkotiin kysyäkseni pienen kuulumisia, koska Pojan aamuinen harmitus raastoi sydäntäni lähes yhtä rankasti kuin kaikki uuteen hallitusohjelmaan liittyvät uutiset.

Pelistä ilman paitaa idioottimaisissa hiekkahousuissa saapunut Hippi muistutti mielestäni yhtäkkiä taas Prad Pittiä, jolla tosin näytti olevan Hulkkiakin suuremmat lihakset. – Ooksää hei siis jotenki yhtäkkiä ihan helvetin kovassa tikissä siitä futiksesta vai miten sää näytät niin…ihan tosi…tosi..lihaksikkaalta..hmm..? 

Hetken päästä Prad Hulk Pittin eteiseen jättämät futiskamat aiheuttivat raivokohtauksen, jota seurasi itkuinen anteeks, kummää taas huusin. Mää en tiiä, mikä muhun yhtäkkiä meni.

mzipz.jpg

 

Että hyvää kesää meille vaan!

 

 

Share

18 kommenttia

 1. Norps kirjoitti: Vastaa

  Onx toi Legends of the Fall -leffasta? ( Toi sun mies).

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kyllä se taitaa siitä olla, uuh! Ensin olin TIETYSTI laittamassa kuvaa Troija-elokuvasta, koska se kuvaisi kokonaisuutta paremmin, mutta tilanteeseen kaivattiin Tristanin herkkyyttä! ;D ;D ;D

 3. Norps kirjoitti: Vastaa

  EN KESTÄ, TEILLÄ ON KOHTA VAUVA!! *huuruiluuu*

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ihana pikku pikku pikku tuhiseva vauveli!! IIIH!!!! <3

 5. Kvvh kirjoitti: Vastaa

  Kuullostaa tutulta 😀

  Mää oon alkanu mennä ihan sekasin synnytyksen jälkeen kun kuukautiset lähestyy. En tiiä vaikuttaako imetyskin sit jotenkin myös. Viimeisen viikon sisällä oon _itkenyt_ kotona yksinäisen näköisen vanhan miehen takia, joka tulee aina lähikaupassa vastaan, oon vollotanu abouttiarallaa päivittäin meijä 9kuisen pojan tekemisille ja pillahdin täyteen itkuun kun mies luki uutisen, jossa kerrottiin että jenkeissä poliisi oli ampunu hirven vasan joka oli eksyny emostaan. Sitte mies on aina että mitä sää ny TAAS noin voimakkaasti reagoit ja siitäki tietysti saan lisää vettä myllyyn ja pillitän lisää.

 6. Nipa3 kirjoitti: Vastaa

  Vitsit, mää niin pystyn samaistumaan noihin” Emmää tiedä miks mää huusin”-raivareihin. Miksi ihmeessä niistä ei varoitella neuvolassa tai koulun biologian tunnilla:D Mies joutunee kestämään niitä vielä 6vko jonka jälkeen tietty imetyshormooni vauhkoamiset yms.

 7. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Ah hah haa!Tää on nii ihana blogi, nauroin taas ihan vedet silmissä. Kuulostaa tutulta, kröhöm. Ja itseasiassa hippisi kyllä näyttää aika paljonkin Bradiltä, etenkin tuossa kuvassa vai sekoittaako vaan raskaushormoonit munkin pääni ja nään jo ne samat harhat? Ja laita jo pian uudesta vessasta ees jotain kuvia, sitä ootan täällä päivittäin!!

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Huuh, hei itseasiassa TUO kuulostaa myös tutulta! 😀 Mulla taisi eka vuosi synnytyksen jälkeen mennä aikamoisessa huuruilussa…Mm. valehtelin vauvan ikää ja muuta psykopäistä…ja liikutuin niin paljon saamiemme onnittelukorttien teksteistä, etten saanu luettua niitä! ;D Ja joo, kyllä voin yksinäistä pappaa itkeä ihan vaikka nyt sun seuraksi!! Hyvä!

 9. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, olisi kohtuullista ilmoittaa etukäteen, että tällästä tää nyt sit on…seuraavat 9 kk ja sitten ainakin vuoden ja… 😀

  Tsemppiä sinne loppuraskauteen!! 🙂

 10. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei kiitos kivasta kommentista! Ihanaa, että muilla on jo samoja harhojakin! 😀 Yleensä kaverit on nauraneet rankasti päin naamaa tälle mun yhdennäköisyysteorialle! Haha!

  Ja vessa on ihana ja edennyt, laitan siitä kuvia aivan varmasti! 🙂

  Just kävin hakkaamassa vasaralla ja repimässä yhden vessan seinään upotetun (!?) vanhan peilin irti ja menenkin tästä hakemaan laastareita, jääpaloja ja pesemään tukkani, joka on täynnä lasinsiruja. MOIKKA!

 11. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Saakeli, ikinä en hanki vauvoja! Oon pelkän pms:n takia niin tiloissa, että en halua ees aatella raskaushuuruja. 😀 Itken kaikelle, huudan ja mekastan, ja kohta oon ihan että anteeks ku oon näin hullu, meen tästä hankkiutuun suljetulle. Jos tähän vauvan vielä sotkis, niin ois kai melkoinen looney tunes kasassa, eli hyvä vaan etten mun hullupäähormoneita siirrä eteenpäin. Vaikka ois se vauveli kyllä varmasti parasta maailmassa, että pitäiskö sitä sittenkin vaan tehä vanhanaikainen vahinkolapsi? En kyllä selviäis mistään kasvatuskeskusteluista viranomaisten kans.

 12. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hahaha! Mutta jos sulla toimisikin toiseen suuntaan, kaksi plussaa on miinus. Eli olisitkin yhtäkkiä rauhallinen? 😀 Ja joo, on täällä meilläkin välillä käynyt keskusteluissa, että johtuukohan tää edes mistään raskaudesta…ihan perus kiukuttelua…!?

  🙂

 13. kao kao kirjoitti: Vastaa

  Mä kiukuttelen samaan tapaan tän muuton kanssa. Mun pitää varmaan järkätä miehelle jotain kivaa ilman mua kun tää muutto on ohi.. Et saan vielä asua täällä 😀

 14. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No muutto on kyllä raskauteen verrattavissa oleva erikoistilanne, voihan aaaargh!! Voimia sinne 🙂

  Ja järkkää teille MOLEMMILLE jotain kivaa, joka piristää suakin!! <3

 15. kao kao kirjoitti: Vastaa

  Meille suunnittelen viinitilamatkaa Ranskaan 🙂 Sillä mä kestän vielä huomisen. Sit on muutto ohi ja me vain totutaan näihin ympäriinsä ilman paikkaa ajelehtiviin tavaroihin..

 16. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Mutta siinähän yhdistyy ihanasti just kaikki rentouttavat tekijät! Irtiotto johonkin lämpöseen ja VIINIÄ! 

  Tsemppia sinne muuttopuuhiin!!

 17. kao kao kirjoitti: Vastaa

  Oon siirtynyt parvekkeelle läppärin kaa (muualle ei mahu). Lahjoittelen meidän tavaroita ympäri feisbuukkia 🙂 Jos tätä jatkaa pari viikkoa, niin sittenhän tuolla ei enää ole kaaosta. Tai mitään mitä purkaa. Ojentelee vain ovelta nyssäköitä jengin mukaan..

 18. kao kao kirjoitti: Vastaa

  Enää stressaa vuokralaisen löytyminen. Ois huippuu saada joku normaali ihminen sinne. Sellainen joka maksaisi vuokransa eikä pistäisi kämppää palasiksi. Ilmeisen vaikea homma..

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.